1-2 anca uyuyorum bende keşke yatıp uyusam şimdi. :D
Printable View
1-2 anca uyuyorum bende keşke yatıp uyusam şimdi. :D
Valla Serkan'a tavuk dedik ama :D
Bende kaçtım iyi geceler. :p
Emre abi sen 9 levelsin 10l oldugunda bir turksportal clanı kurda topuluk olalım :)
İyi geceler heppinize.
Olacak inşallah oda bir 10uu görelim. :D
Ama Aygün'ü almam :D
tabi tabi ne işi var canım :D
Uyumaya gidiyorum, atarax da almıyorum :D
Selamlar.. Aygün'ün üstüne varmayın yahu benimle kaderi aynı 4 gün sonra sınavı var çocukcağızın.
Aygün'ün adamından bişey çıkmaz benim adam egzersiz niyetine dövüyor artık onu :p
Senin adam şikeliyse ben nabıyım :D
Bir de bunu mu çıkardın şimdi :zuhaha Daha adamımın canının 4 te 1 ini götürmeden yerle bir oldun :p
Bugün sevin yarın alırım hesabını :D Levelin kadar konuş abicim :D
Seni 1 levelden aşağıdan yeniyorum ya aynı olsaydık demek hamle yapmadan öldürcem seni :p
Haha sadece gülüyorum.Emre abi de benden 2 lvl fazla ama sonuç ortada :D Ben Emre abiyi dövüyosam sen de döversin.Yarın dene bakalım şansını o kalkanın noluyo görürüz :D
Emre abiyi de deneriz ama ona karşı bi iddaam yok ama senin adamı 7 gün 24 saat kesintisiz dövebilirim :D
Hıı hiç şüphem yok :D
hangi oyun yahu bu?
http://ledbrey.mybrute.com
Bu oyun bu :D
açılsa mı ? :D
öpüşürken yemek yandı ocakta.
Tövbe tövbe :0:
ne tövbesi :D olabilir şeyler bunlar..
Konuya bakınırken ağzıma dolanmıştı yazayım dedim :) Ayrıca aygün beterin beteri vardır o da kilimcidir sen kim demeden söyleyeyim dedim :n:
Fazla karıştırma çocuğun kafasını hemşo.. :D
O kilimci kimdir :D
Karıştı bile baksana :)
Abi saat gecenin iki buçuğu olmuş bir sürü matematik sorusu çözdüm geldim sen bana kilimci diyosun :D Tercüman getir yanında :D
Kurallar çerçevesinde açıkla bakalım.. :p :n:
Yazdığım yazıyı oku ve iyi anlamaya çalış eminim 2. okuyuşunda anlayacaksın :D
Yukardaki cümlede aşağıda olmayanlardan hangisi açıklanmak istenmiştir? :D
Anlamadım valla :D Yarın normal kafayla okurum anlarım :D Ben yatıyım artık iyi geceler size.
http://ledbrey.mybrute.com
Oyuna beklerim hepinizi :D
Valla aygün çok şanslısınız bizim gördüğümüz şeyleri ( tarifi yok o derslerin) görseniz hayattan soğurdun emin ol.
Reklam yok..
Hadi iyi geceler :D
İyi uykularrr :)
Bende birşeyler atıştırıp yatayım sağlıcakla kal hemşo..
hadi eyvallah..
Sınav stresinden yine sabahlamaya başladım.Günde 3 saat uyku haram olucak gibi görünüyor.Oysa geçen haftaya kadar son 1 aydır gece 1 sabah 9 gibi bir sistem oturtmuştum ne güzel.Artık buraya uğrarım bol bol :)
Maykıl balyozun tadına baktın sonunda. :D
67 sağlığın var bir vuruşta 84 götürüyor. :zuhaha
Abi bunun yanında bir de köpeği var. Tarkan gibi mübarek ikili saldırıyorlar :)