Corbett Sports Welsh Premier League 11. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 11. Hafta
Şampiyonlar Ligi B Grubu 5.Maç
Leverkusen Sevilla ile 2-2 berabere kaldı.Kendi sahamda kazanmaktan başka çarem yok.Bakalım bir mucize daha yaratabilecekmiyiz??
Uzun zamandır takip edemiyordum. Şampiyonlar liginde gruplara kalman mükemmel olmuş. Kura şansın benimki gibi olsaymış iyi olurmuş ama neyse oradan aldığın paralar bile yeter :D
Lever maçını ne zaman oynayacaksın? Online olalım..
Teşekkürler.Gerçekten gelen para baya iyi oldu.
Bu akşam iş çıkışı kurs var.Eğer dışarda takılmassam bu akşam 10.30 gibi falan denk gelir heralde maç(arada 3 lig maçı vardı sanırsam).Olmadı yarın oynarım ama benim pek ümidim yok.Ümitlenirsem elenince hüsran oluyo sonra oyunun tadı kaçıyo ama ümitsizken kazanırsam uçarım heralde :D
Corbett Sports Welsh Premier League 12. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 13. Hafta
saat 10.30'a geliyor, maçı isteriz artık, anlamam ben :)
Corbett Sports Welsh Premier League 14. Hafta
leverkusenin ilk defa yenilmesini istiyorum :)
Şampiyonlar Ligi B Grubu 6.Maç
Maça iyi başladık.İlk yarı boyunca da üstündük ve etkiliydik.Maçın başında Chamberlain karşı karşıya kaldı vurdu Adler kurtardı.Çok önemli bir pozisyondu.Leverkusen 2.yarıya 2 değişiklikle başladı.Ve hemen 2.yarının başında etkisini gösterdi bu değişiklik.Eren ceza sahasına girerken çok sert vurdu kalecimin müdahelesi yetersiz kaldı.70.dakikaya doğru 4-3-3'e döndük ama kullandığımız kornerin kontrasında 2yi yedik.Maç burda koptu derken son dakikalarda çok etkiliydik.Davies vurdu Adler kurtardı dönen topta rakipe çarpan top ağlara gitti.Hemen 2dk sonra Davies ile bir gol daha bulduk hakem ofsayt verdi.90+4.dakikada Davies maçın skorunu belirledi.İlk kez katıldığımız ŞL'de gruplarda 5 puanla son sırayı aldık
Gruplara başlarken 5 puan alacağım hiç aklıma gelmezdi.Bence çok iyi oldu ama son maçta 3.olamamak biraz üzdü bizi
Corbett Sports Welsh Premier League 15. Hafta
Ne bela takım bu TNS yaw!!2-0 öne geçtik yine yenemedik
Hertürlü takdire şayan bir çizgi koydun ortaya, 5 puanla normalde 3. olunur çoğu zaman, eren'i satmıştım ben geri dönmüş kerata demek, sağlık olsun kaptan, herşey biryana seneye hem takımın hem de kendinin beklentilerini yükseltmiş oldun.
Corbett Sports Welsh Premier League 16. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 17. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 18. Hafta
Galler'de yılın genç oyuncusu açıklandı.1. ve 3. benim takımımdan.Graham bu ödülü üst üste 2. kez kazanıyor
Forvet mevkisine 1.8Milyon Tl bedelle Aberdeen takımından McGill'i dahil ediyoruz.Des McGill bu transfer bedeliyle klüp tarihinin en pahalı transferi oluyor
Corbett Sports Welsh Premier League 19. Hafta
Ligi zaten domine etmişsindir. Şampiyonlar liginde 5 puan gayet iyi. ben ilk katıldığımda 3 alabilmiştim Birkirkara ile , gerçi hoş ilk ve son oldu zaten :n: Seneye daha iyi işler çıkarırsın inşallah
Corbett Sports Welsh Premier League 20. Hafta
Maçı kazandık kazanmasına ama ilginç bir olayla karşılaştım.Oyuna sonradan girip galibiyet golünü atan Connoly 7.4 aldı fakat maçın yıldızı 7.2 ile oynayan Jenkins oldu.İlginç bir olay
O adam o kadar etmez, çok vermişsin bence :)
Corbett Sports Welsh Premier League 21. Hafta
Bu galibiyet ile 2.sırada bulunan Prestatyn takımı ile aramızdaki puan farkı 8'e yükseldi