Almanlar nasıl bu hale geldi :D
Printable View
Almanlar nasıl bu hale geldi :D
Lewandowski sezon sonu kesin gider Bayern'e veya Barçaya olmadı Real ' e hiç olmadı Manuya :D
ispanyollar fos dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi :D
4-1 Penaltı Lewandowski yine atmış la :D
Alman futbolu bu sene gerçekten üst düzey Bayern olsun Dortmund olsun. İspanyolların devri bitti artık.
4 mü oldu ne ?
Lan bu Almanlara ne olmuş böyle? :icon_eek: Lewandowski'den 1 gol daha bekliyorum. :icon_cool:
5-1 yazdı Sahadan.com'da ama gol iptal edildi sonra ne oldu acaba :D 2. maçlara gerek kalmadan final belli oldu vay arkadaş :D
78 LEWANDOWSKI ÇILDIRDI! Dortmund'un golcüsü Lewandowski, rakip ceza sahasının önünden plase ile topu ağlara yollamak istedi ancak Diego Lopez gole izin vermedi.
Adamlar yenildi diye bitirdiniz ya Barcelona yı 1 maçta :)
Müthiş bir final izleyeceğiz :)
Adamlar resmen iki günde İspanyollara o biçim. :D Almanlar son yıllarda hem kulüp düzeyinde hemde milli takım düzeyinde kupa kazanamıyorlardı. Bu sezon nasıl bir hırs yaptılarsa Avrupa kupalarında döktürüyorlar. 2014 Dünya kupasını da götürür bu adamlar.
Lewandowski Bayern Munih'e transfer oldu değil mi birde. :D Gelecek sezon rekorları alt üst eder kesin gerçi şimdiden etti de yani kalan rekor vardır elbet. :D
Benim bildiğim MANU ile anlaşmak üzere olduğu Lewa'nın.
Rahat uyu hitler :D :D :D
O değilde resim vardı bi tane ona baktığımızda şampiyon Dortmund diyebiliriz artık :D çünkü Dortmund'un 2 kozu var bi tanesi 95 96 da ligi alıp 97 de cl almaları şimdi de 2011-2012'de ligi alıp bu sene ŞL'yi almaları bi tanesi de malum tek farklı takım Dortmund.ŞL'yi Dortmund'un kazanması çok muhtemel ama Real'in %10'da olsa bi şansı var 3-0 onlar için çok çok zor bir skor değil ama Dortmund,Real'in sahasında 2-2 berabere kalmıştı gruplarda hatta 2-1 öndeydi 90'da Mesut atmıştı frikikten yani 3-0 gibi bir skor yapmaları pek mümkün değil hele ki bu Yarı final maçıysa 4-1'lik bir avantajın varsa. :D
Biliyorum bazı GS'li arkadaşlar yanlış anlayacak ama çeyrek final kurasında Dortmund veya Malaga gelsin diyenler hala aynı şekilde düşünüyor mu? Gerçekten çok tehlikeliler, fizik olarak zaten mükemmeller bir de teknik becerilerini eklediler mi işi bitiryorlar.
Ünal Başgan @UnalBasgan 47 dk
ahahaha biz bilmiyorduk sanki yarı finale çıkmayı ahahaha enayiler! @realmadrid
:n:
Seneye buralarıda göreceğiz inşAllah Dortmund yapıyor biz neden yapmayalım ? Kadromuz zaten kötü değil ama transferleri de görmek lazım. :D Bu arada İlkay döktürmüş yahu gol olsa efsane olurmuş o şutu Ramos neye uğradığını şaşırmış özellikle. :D
abi 1 yilda almanlari kral yaptiniz tamam iyi oynuyorlarda ispanyol devri bitmez madrid olsun barca olsun yillardan beri bu statude oynuyorlar peki ya dortmund bayern ? madrid icin hersey daha bitmedi mourinhonun son bir kozunun olduguna inaniyorum inanmak istiyorum.
Dortmund 2 seneye bu seviyeden düşer bence.Her sene en iyi oyuncuları gidiyor.
Barcelona Belediyespor ve Madrid İl Özel İdaresispor :n:
"Futbol 90 dakika oynanan ve sonun da Almanların kazandığı bir oyundur"
Panzerler Geri Döndü !
Önceki mesajında da Barça'nın modası geçiyor diye yazmıştın :) Hadi Dortmund neyse Bayern dediğin takım 2010 ve 2012 yılında bu kupada final oynamış takım. 2000 ve 2001 yıllarında da yanlış hatırlamıyorsam finali var. Hatta birini kazanmışlardı. Yani her 6-7 senede bir,iki kez finalde olacak dört takımdan biri Bayern dünyada.
Skorlar ne olursa olsun bazı takımlar dunyanın en büyük takımlarıdır. Köklü geçmişleri ve süreklilikleri vardır. Modaları geçmez. Futbolda her skor olur. Bayern sadece bu sene değil aşağı yukarı her sene güçlü bir ekiptir en az çeyrek oynar. Barcelona R.Madrid.Bayern Milan, Juventus Man Utd gibi klüplerin modası asla geçmez onlar her zaman büyüktür ve onlar ne yaparsa dünya onları taklit etmeye çalışır. Bunların yanına Dortmund Chelsea,PSG vs. gibi takımlar da zaman zaman eklenirler. Onlar süpriz takımlardır. Yani kısacası Milan berbat sezonlar geçirse de Barca Real 4 yese de hala en büyüktürler. Dortmund aralarında sadece süpriz takımdır tıpki geçen sezonki Chelsea iki önceki sezondaki Inter gibi. Kısacası Barca'nın Real'in modası öyle kolay kolay geçmez. Bayern de süpriz değildir. Her zaman bunu yapabilecek kapasitede bir takımdır.