Açıl Guşluk.
Printable View
Açıl Guşluk.
Selamlar..
Selam .........
gözüm ne cok sevıyon sen boyle seylerını buraya yazmayı..
burada gecırdıgın zamanı derslerınle gecırseydın sımdı burda rahat rahat farklı muhabbetler ederdın.. acındırma kendını anladın mı :)
yazılacak yer var yazılmıcak yer var.. ;)
Burası kafe bende gelip öle şeyler yazabiliyorum arada sırada ne olcakki. (:
tamam dostum haklısın..
Yok ben sadece yazdım.Ben kendimde böle şeyleri burda paylaştığım için yazdım.Sorun yok.
Kendimi acındırmak isteseydim çok güzel acındırırdım;) paylaşmak hoşuma gidiyor ne de olsa sizler dışında paylaşabileceğim kimsem yok
Herkese sıcak bir Aydın gününden selamlarrr.
4 saatte 298 mesaj atmşşm yav :D Turkcell bedava yapınca mesajları çıkardık biraz herhalde bişeyleri :D
Selam kafe ahalisi.
Tendon kopması,yan bağlar kopması ve ödem olusmus dizimde...
Kemikle kas dokusu arasında sıvı olumus...1.5 ay kosmak,spor yapmak vs her sey yasak...:(
Geçmiş olsun Burak dikkat et sende
Hadi ben kaçar 1 saat kaldı maça arkadaşlarla izlicez anca giderim (:
İyi geceler..
Selam...............
Yavaş yavaş kapatalım.
Tamamen...
Açtım guşluğu
Var mı sabahlayacak kimse?
4 gibi yatarım ben :p
Aynen :D 4 gibi yatcam ;)
4 olmaz, oturacaksanız sabaha kadar oturalım.:D
Ben birazdan yatarım sabah size yetişirim.. :D
4'ten sonrası sarmıyo :D Hem de erken uyanıyım yarın 1'de falan..Cuma karne alıcaz :D
İyi Geceler diliyorum ve kaçıyorum http://forum.antu.com/images/icon/kac.gif
Cümleten iyi geceler :D:D:D
Çok sıkıcı bir gece yahu, bütün kızlar yattı. Kaldım böyle :D
çok sıcak ve içecek bişiy yok http://forum.antu.com/images/icon/kac.gif
Cuma karne alıyoruz bakalım sözlüler ne durumda hiç bilmiyorum son 10 gündür gitmedim okula.İngilizce, matematik,fizikte sözlülere kaldı işim durumlar da çok kritik
Aynen Fırat korkuyorum karne almaya çalışmadık gorduk sozel derslerden çektiğim ne benim yahu geometri mat fizk 5 kimya bio 4 edeb 2 coğ 2 :D:D
Sabahlamak icin önceden bi nedenin vardı Millwall ile oynadığım oyun kardeşim ne yazık ki oyun dosyasını silince artık hiç birşey yapamıyorum. Bıktım artık oyunu baştan yükleyemiyorum hata veriyor anlamsız bu arada Cm 01-02 dönsem mi diye düşünüyorum kısmet.
İyi geceler..
ne geceleri sabah oldu sabah :D
Valla taylan yanlış anlama ama ne çok sorunlar oluyor sizde yav. Bi sınıfta kalmak üzere olursun , bi evden kaçarsın , sonra geri dönüp tekrar kaçarsın , bi bilgisayar cezası gelir ailenle kavga edersin vs vs vs.
Derslerin güzel olsa yada Derslerine çalışsan bunuda ailen görse bir sorun olmaz. Sana tavsiyem ders çalış. yada çalışıyormuş gibi yap :)
elimden geleni yaparım :n:
Selamlar..