Emre Abi(El Barto) Abi Buralara Uğradığında Şu Görevi Bana Anlatırmısın
''Weaken The Granados And Tony Rosato Over 1 Of Their Crime Rings''
Şimdiden Teşekkürler
Printable View
Emre Abi(El Barto) Abi Buralara Uğradığında Şu Görevi Bana Anlatırmısın
''Weaken The Granados And Tony Rosato Over 1 Of Their Crime Rings''
Şimdiden Teşekkürler
Yarın hiç okula gidesim yok ortalamam 78.94 ama teşekkür alamıcam
Bende yarın hiç gitmek istemiyorum.Kötü şeyler olabilir.
TAB'a bastığında rakip ailelerin elinde bulunan dükkanları görebiliyorsun ya. Orada aynı olan ve rakip ailenin elinde bulunan bütün dükkanları ele geçirdiğinde crime rings denen olayı tamamlamış oluyorsun ve sana bonus veriyor ayrıca. Çelik yelek, daha çok mermi vs. gibi. Yani haritadan bak ve rakip ailelerin ellerinde bulunan aynı türden dükkanların (genelde ya 3 ya 4 tane oluyor) kontrolünü ele geçir.
Tamam Emre Abi Çok Sağol
Rica ederim kolay gelsin. ;)
Hyman Roth'a güvenme o bir hain. :D
Tamam Abi Güvenmeyeceğim:D
İyi geceler .. :)
İyi geceler beyler..
Bu gece de sabahlayacak var mı?:D
Yok be abi yarın karne alıcaz sabah kalkmak gerekio :)
Var diyoruz ama ortada ne sabahlayan var ne muhabbet bilemiyorum. ( mesaj gitti:D ) :u:
Ne karnesi ya boşverin karneyi.:D Sabaha kadar muhabbet iyi olur ama ödevleri kim yapacak?:D
Sorunun cevabı sende Serkan abi :D
Abi dayanırsam sabahlayacam ama ck sıcak oluo ev o yüzden yatasım gelio :D ne de olsa yrn karne yok bize :n:
İlk defa karne stresi yok bu sefer de Öss stresi var iyi mi :n::n:
ÖSS'ye gireceksen sen hiç durma buralarda, git yat.:D
Yatacam da şu öss geçsin bi buralardayım bende :D
Ben yarın gece de sabahlarım ödev için, sonra daha da sabahlamam herhalde.:D Vur kafayı yat, ne oturursun ki gece hece.:D
Genelde ben yazın da 1 de yatardım 5 de namaz kıldığımda kalkar namaz kılardım , o sıralar hava güzel oluyor zaten otururdum 7 e 8 e kadar sonra tekrar yatarım 10-11 e kadar güzel oluyor :D
Selamlar..
Geçen yaz benim de staj vardı pek geçe kalamıyordum, bu sene de iş olursa yine pek kalamam herhalde.:D Burada gündüz de gece de aynı sıcaklık olduğundan farketmiyor uyku.:D
ben yazın sabah onda yatıorum güneşin dogusunu izlemek zevkli oluor :n:
İyi geceler herkese , ben kaçıyorum :)
İyi geceler, bende ufaktan kaçayım, uyku bastırıyor artık maça kalkıp devam ederim.
Ben de yatıyım.İyi geceler.
Ömür boyu çalısacagım genelde karne günleri benim için hep zor bir gün olmustur artık bu son karnem ama berbat olacagı kesin çalısıp paramı kazanacagım en mantıklısı bu para kazanmasam bile hayatı ögrenmem için iyi bir tecrübe pardon kazık oldu bu
Siz siz olun okuyun sonra Alican abiniz gibi pişman olmayın :zuhaha
Yarın bir mucize olabilir , Allah büyük ya :D
Olmuyo,uyuyamıyorum.
Kimse yok mu ?
Ben de yatıyım 3 saat sonra kalkıcam tabi uyuyabilirsem iyi geceler.
Selam kafe ahalisi.
A.S TaYLaN Karne İşini Ne Yaptın?
Selamun Aleyküm Gençler..
Aleykum Selam
Selamlar..
Okul bitti sonunda başlasın yaz tatili :D
Aynen Başlasın Tatil:D
Herkese Rize'den iyi akşamlar :D.Bende sınıfı direk geçtim acayip mutluyum.Hiç beklemediğim hocalar geçirmiş beni.