Selamlar... :)
Printable View
Selamlar... :)
Selamlar arkadaşlar..
Bende geçtim valla benden mutlusu yoktur herhal :n: :p
Var mı bu gece de sabahlayacak olan?:D
yok :D :D :D
O zaman hadi iyi geceler.:D
Ben belki :)
Ayıp ama şurayı hareketlendirelim dedim kimse yok.:D ÖSS'den sonra da böyle olursa kapatırım ha burayı.:D
Aman abi :n:
Neyi kapatıyosun arkadaşım kapıyı mı :0:
Kapıya kilit vuruyorum, bir itirazın mı var?
Yok abi istediğini yapabilirsin.:icon_biggrin:
O zaman açık kalsın hadi, zaten ÖSS'den sonra demiştim.:D
ÖSS'den sonra da değişmez :D
Değiştir o zaman Aygün, bu görev senin.:D
Haydaaa :D
Yine aygüne kaldı sanırım :)
2 kişi çalışın belki yapabilirsiniz.:D
Ben istemiyorum görev falan :D Gidiyorum ben oyun oynıyım gelirim birkaç saat sonra :D
Bende yatıyorum, yarın uzun olacak, dinç olmak lazım.:D Hadi iyi geceler herkese...
İYi geceler abi :D
Uykudan uyandık Topuz'u bekliyoruz yahu.
Topuz geldi serkan:)
Evet Mehmet, adama resmen besleme gibi davrandılar yahu :zuhaha Sanki polis otosuna katil zanlısı soktular o derece :n:
Neyse iyi geceler herkese.
Ben kaçıyım yavaş yavaş iyi geceler.
Selamlar....
Herkeslere boll booll selamlar. Bu ne sıcak yaa gece bile 30 derece oluyo pff
Selamlar..
hiç kimseler yok sanırım :)
Emre abi bi Godfather 2 yardımıda ben yap yahu :D
Find someone intel bilmem family diyo adamı buldum ama mark for dead işaretledim radarda bulmak için daha rahat ama sonra gitti benim adamlar öldürdü bu adamı haritada recovering yazısı çıktı ama ne zaman biter bu recover merak ediyorum :D
TAB'a basıp family menüsünden rakip ailenin menüsüne bakıp ölen adamın resmine tıklarsan ne kadar zaman sonra döneceği yazıyor.
Birde o adamları öldürürken sana adamı nasıl öldürmen gerektiğini söylüyor. Mesela boğazını sıkarak öldür diyor. Ama sen tabancayla öldürürsen adamı ölmemiş sayıyor oyun ve bir süre sonra görevi yinelemek zorunda kalıyorsun.
Teşekkür ederim Emre abi zaten adamı öldürmemi istemiyor sanırım şu an sadece bilgi almamı istiyor adam muhbir galiba :D
Rica ederim geç oldu biraz ama... :D
Mümkündür. :)
Yok yahu sorun degil cevap vermen önemli :D. Bu arada oyun kolaymış can barı çok kolay doluyo.
2 bilemedin 3 saat sürüyor kasarsan oyun. :D
Çok çok kolay.