COD 5 zombi LAn ile oynanıyor bilmem oynadınız mı ama oynamadıysanız gidin bi internet cafe ye oynaın süper bir şey ya 4 kişi manyak zevkli oluo :n:
Printable View
COD 5 zombi LAn ile oynanıyor bilmem oynadınız mı ama oynamadıysanız gidin bi internet cafe ye oynaın süper bir şey ya 4 kişi manyak zevkli oluo :n:
Herkese iyi akşamlar gençlerr. Ben kaçar MİDYE yicem giderken :n:
İyidir Gökçe abla sen nasılsın ? Eee tatil oldu geceler bana kaldı :D
İyi geceler ben erkenden kaçıyorum.
Aygünde kaçdı tek kaldık galiba
Yok, tek değilsin :)
İyi ya sıkılmam en azından
Açalım bari buralar. :zuhaha
Selam Kafe sakinleri..
Selamlar..
Merhabalar ben ilk defa geliyorum kafeye ama nasıldır çayı kahvesi muhabbeti :D
Yok ya çok dandik bi yer burası. Muhabbet yok arkadaşlık yok. Hadi Başka siteye :n:
iyi o zaman önerdiğin yer :D senin kendi mekanın falan var mı :D
Hoşgeldin Corpus :D.Herkese merhabalar.
Bu arada adım zafer yaş zaten belli :D yarışmaya balıkesir'den katılıyorum :) herkese başarılar :D
Tatil de girdi, buralarının hareketlenmesi gerekir, eskilerden hayır yok, yenilere yönelelim, hoşgeldin Zafer.:D
euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim ....
:D
İki dakikada harcadın bizi Seko abi :D
Hayırdır Emre abi abdest mi alıyosun :n:
hoşbuldum :D msn sarmayınca bi siteyi geziyim dedim böyle bir yer çıktı karşıma :D ben daldım içeri:D
Eskiler dedik de hemen 2 tane damladılar.:D
Sayın üst yönetici ben avatar değiştiremiyorum birde... Bi el atsana hacı be nolur hadi.
Kusura bakma da bu avatarı ben bile değiştiremem. Hatta bakmaya bile korkuyorum, sen edminlere git.
Üst yönetici avatar değiştiremiyor olaya bak :n: Selamlar bu arada :)
Bırak ya sen nasıl üstsün kendi işimi kendim hallettim. :)
Selamlar Dave. :D
Hayret, becerebildiğine şaşırdım.:D
Sen ne sandın. Birde üst yönetici olacaksın bi avatarı değiştiremedin tühh sana :D
Acayip sıkılıyorum yahu.Ne yapsam :D
Cevabı msnden verdim Tolga :D
Evet Aygün :D
sıkı can iyidir kolay çıkmazmış.
GuşLukda takılıyordum Birazda burada takılalım.NasıLsınız
Aynen abi öylede bizimkide çok sıkı ya :D
olsun olsun iyidir. :D
iyiyiz wave sen nasılsın?
Aygün Selam Kafe Sakinleri yazdığım da sen niye üstüne alındın sen sakinmisin :n:
İyidir Abi. Sürünüyoruz ya şu Öss 'ye girsem dertlerim bitcek :p Ama 2 sene var :)
Bazı üst yöneticilerde bir yazıp kaçıyorlar. Bu kadar yüksekten bakmayın millete yahu inin halkın arasına neden korkuyorsunuz? ;)
Çiğ yedinizde karnınız mı ağrıyor?
Geçer geçer ne 2 seneler geçer daha. ;;)
Bilmem bakıyım alınmış mıyım :D Yok abi alınmamışım ben normal her günkü gibi selamımı vermişim :D Sakin diilim tabi alınmıyorum :D
Bu Aygün'ü çok şımarttık yahu. Vallahi vicdan azabı çekiyorum bu evdede böyleyse babasının annesinin yerinde olmak istemezdim.