valla mayışıyo insan sıcaktan :D
Printable View
valla mayışıyo insan sıcaktan :D
Slm gusluk bu geceyi hiç unutmuyacagım :D
Arap şükrü mekanını hep meth ederlerdi bende derdim ne var bu kadar büyütülecek filan bi gittik 10 numara ya rakımız var balıgımız var mezemiz var ama gerçekten böyle bir gece yaşamadım çalgıcılar geldi filan filan hesap biraz kabarık geldi ama nese orası önemli degil cok güzel bir geceydi sizlerle paylaşmak istedim.:D
Beyler bana sadece resmi olarak gerçekleşen transferleri görebileceğim bir site varsa söyleyebilir misiniz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam gerek kalmadı transfermarkt da bu senekiler yok sanıyordum.
Arap Şükrü deyince benim aklıma sandalcı parçası geliyor. Onunla içilmesi de güzel oluyor.:D
SeLam GuşLuk
Burada muhabbet yok bende yatayım artık :)
Kimse var mı ?
Yok.
İyi geceler ben kaçar...
Ben de kaçıyorum.İyi sabahlar.
Selamlar..
SeLam atıp kaçalım :)
İyi günler ..
Herkese Selamlar
Selamlar .....
kapanmıyor mu burası ya 9 dk. kaldı :)
kuşluğu açarııııım:D durumunuz ne kuşluk ne zamandır yokum buralarda?
Bugün Cuma Cuma günü koyulurmu bu jilet kızları
Hayırlı Cumalar ..
Hayırlı Cumalar.
Cuma cuma :D.Ben default tema kullanıyom :D
Emre abi Godfather'da bir bölüm var eliminate least two made men diyor yani en az 2 yardımcısını öldürmem gerekiyo şu lanet mafyaların ama kill conditions yok hiç birinde ona uygun öldürmeyincede tekrar geri canlanıyolar ben nasıl geçicem yahu bu bölümü eger görürsen bu mesajı açıklarsın umarım hatırlıyosan tabi
teşekkür ederim şimdiden :)
Sabır Allahım sabır..
Selam site. :)
Bugün yorum yapan olmamış buraya ben açam artık :D Bi seLam verip kaçıyorum yatıcam :)
Kimse var mı ?
Var olmaz mı? :)
Günaydınlar gençler :) Yeni iş günüme başlamış bulunuyorum :p Aydınlılar Mali İnternet Cafedeym beklerim :)
Selamlar..
Bu gece buraya el atıyorum, şuratı hareketlendirelim yahu?:D
İyi geceler :)
İyi Geceler ...
Eee napıyorsunuz gençler? Nasıl geçiyor tatil?
Valla güzel geçiyor ya işte takılıyoruz,geziyoruz :D
Serkan uğursuz ellerini buraya da mı bulaştırdın :D
Eren'i fifa'da hep yeniyordum 2 el attık yendi beni kereta , ögrenmiş , kapmıs benden bişeyler :zuhaha
İyi geceler herkese :)
Selamlar ve günaydınlar herkese. Ozyy msnden yazıosn ama onu ana makineden açtım göremiyorum şimdi :D