sorma serkan yaz okulu kurbanıyım bende edirnedeyim ağustosun 23üne kadar arada istanbula geliyorum 2-3 günlüğüne :( siz napıyosunuz bakalım değişen bişeyler varmı buralarda :)
Printable View
sorma serkan yaz okulu kurbanıyım bende edirnedeyim ağustosun 23üne kadar arada istanbula geliyorum 2-3 günlüğüne :( siz napıyosunuz bakalım değişen bişeyler varmı buralarda :)
Görkem nerelerdesin yaa zaten buluşmaya falanda gelmedin ki bence %100 haklısın çünkü öyle bir sebebim olsa bende gelmezdim. :D
serhat gelemedim çok üzüldüm ama kız arkadaşımın doğumgünüydü o gün mecbur kaldım yani çokta güzel geçmiş okudum sayfasını :) sen napıyosun bakalım araştırmalar nası gidiyo iyi izleseydin bugünkü ts maçını :D
sizin buluşma daha güzel geçicekti ondan çağırmadık :D iyidi doğumgünü sade bi şekilde kutladık siz naptınız pes çevirmişiniz 10 attım muhabbetleri dönüyodu bi ara
Yok canım 10 degil 6 Aydın abi Özkan abiye 6 tanecik çaktıda. :D Ama turnuvaya damgamı vurdum diyebilirim yaklaşık 30 gol attım sadece 2 tanesi ceza sahası içindendi. :D Lampard'la mesafe tanımadan (40 metre 35 metre 45 metre) attıgım gollerle rakiplerimi yıktım. :D
İyi geceler, nasılsınız?:)
Bu arada PES'te rakip tanımam söyleyeyim:)
İyi geceler herkese ben geldim!!!
Ve gidiyorum...
Oğuz nereye!:D
Otursaydın..:)
Bende onu soruyorum işte, ne olmuş:D
Bugün erken kalktım (9'da :D) ve biraz yorgunum inşallah yarına..İyi geceler herkese.
Peki Oğuz, iyi geceler..Görüşürüz.
nekopum ve diğer arkadaşlar herkese iyi geceler dileyerekten ayrılmak zorunda bulunuyorum yarın yine edirneye hareket var benim maalesef :( esen kalın kendinize iyi bakın :)
İyi geceler ;;)
Yahu Görkem tam geldin Hoşgeldin diyecektim ama hemen gidiyorsun :) Hadi İyi Geceler Özletme Kendini... ;;)
slm millet naber yaaa
İyidir Mahmut abi, senden:)
idare eder..virüslerle uğraşıyorum..antivirüs ü %99 a firewall ı % 98 e çıkardım ama kotayı aştığım için spyware için bir program indiremedim..her yerden reklamlar fırlıyo:D
Benden de reklamlar fırlıyordu:DAma format attırınca azaldı.D:
tamam aldım..msn e gel
selam millet nasılsınız bu gün?
s.aleykum gunaydın herkeze
İyi sizleri sormalı? :DQuote:
Originally Posted by tosunpasa
Aleykum Selam.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
hepinize tünaydın arkadaşlar.
merhabalar hepinize :D babam günde 10-12 saat oynuyom diye kızdı 2 saat oynucan dedi ama ben yine o kadar oynucam:D:D
Sen buralara takılırmıydın forcimbom ayrıca babanın sözündende çıkma bence.
niye çıkmıyım ki günd 2 saat oynamak benim ölümüm demek ben ayrılamam pc mden canım pc im benimmmmm:D:D:D:D