imzamı atarım..... :yildiz:
Printable View
Lincoln de çıkardı golünü atardı asistini yapardı.Neden gönderildi o zaman ? Takımı kötü etkiliyor diye.İbrahimovic 1 yapar,2 yapar 3. de tüm takım etkilenir.Ruh hali şımarıklık falan değil bu.Gerçekten ruhsal bir sorundur bu.
Rodney'in avukatı değiliz,doğru.Ama burada İbrahimovic'i kesinlikle savunamayız.Kale direklerine İbrahimovic (L) Jessica kazısam,stadın ortasına tuvaletimi yapsam,camları indirsem,her türlü pisliği yapıp sahada 3 gol atsam ne farkeder ? Her şey futbol,gol değil arkadaşlar.Önce bunun farkına varalım.
olayın videosunu izledim az önce benim izlenimlerime göre
İbra şaka maksatlı yapmış bu durumu ama Rodney bir anda bunla karşılaştığı için durumu anlayamamış
bazen bizde arkadaşlara yapıyoruz ( tabi tekme vurmuyoruz buna benzer şeyleri yapıyoruz) bizimdeki psikolojik tedavi almamız mı lazım ???
valla benim arkadaşlarımdan biri bana bunu yapsa,Rodney gibi değilim bakmam öyle.
Aynen katılıyorum...
Ayrıca ekleyeceklerim var; orası A.C Milan, Çatkapı Çırçırspor değil. Her an göz önündesin, antremanların ve neredeyse halk içindeki tüm hareketlerin her an kayıt altında. Şaka yapacaksan soyunma odasında yaparsın, herkese açık ortamlarda yapmazsın. Herşeyin yeri ve zamanı var (tabii şakaysa)...
O zaman Ibrahimovic gibi dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesinide sadece bir video ile suçlamamak lazım. Zaten takımın huzurunu bozarsa gönderilir. Gerçi Mourinho gibi disiplinli bir hoca bile gitmemesi için yalvarmıştı. Demekki her zaman sorun çıkarmıyor.
İbranın Sorunu Tam Sopalık Tam:n:
Oyununa Bişey Diyemez Kimse Dünyanın Sayılı En İyi Kaliteli Forveti Oyun Zekası Üst Düzey. Burada Tartışılan Konu İbra'nın Yetenekleri Değil Biraz İç Meselesi. Kişiliği ve Karakteri Düzgün Olmadıktan Sonra İstediği Kadar Başarılı Olsun Dünyanın En İyisi Olsun Gözden Düşer. İnsanız Sonuçta Yaşadığın Çevreye Uymayı ve Kişiliğini Düzgün Tutmak Çok Önemli Heleki Böyle Bir Zamanda...
Sadece şaka bence.
Bence de şaka, ben de hep yapardım bu tip dengesiz hareketleri... Şaka olduğu zaten gidip Ronaldinho ile tokalaşmasından ve gülmelerinden filan belli.
Ben olsam diğerinin yerinde, o takımın önemli oyuncularından biri olmak için elimden geleni yapardım. Şu anda aynı seviyede değiller, olası tartışmada İbrahimovic'e hiçbbirşey olmaz. Aynı şakayı oda İbrahimovic'e yapamıyorsa orda bi sıkıntı vardır ki sanmıyorum yapabileceğini..
Liselilerin böyle didişmesi vardır ya. Aynı ona benzemiş. Kaba dayı olan artislik yapıyor , efendi çocuk korkuyor.
Liselilerin didişmesinden çok, orta sona giden bir çocuğun okula yeni başlayanlara bulaşmasına benziyor.
SERIE A'DA GÜNÜN SONUÇLARI:
Bari - Caliari: 0-0
Cesena - Lecce: 1-0
Chievo - Brescia: 0-1
Palermo - Inter: 1-2
Parma - Genoa: 1-1
Roma - Bologna: 2-2
Udinese - Juventus: 0-4
Ranieri'ye yavaş yavaş yol görünmeye başladı.Umarım haberlerde çıktığı gibi Fatih Terim'i Roma'nın başına görürüz.
Juventus sonunda patLadı. Eğer Buffon sakat oLmasaydı şu anda Ligin zirvesinde oLurLardı bence.
Inter [4 - 0] Bari
27' [1 - 0] Milito
50' [2 - 0] Eto'o (pen.)
63' [3 - 0] Eto'o (pen.)
86' [4 - 0] Milito
Lazio [1 - 1] AC Milan
66' [0 - 1] Ibrahimovic
81' [1 - 1] Floccari
Brescia [2 - 1] AS Roma
13' [1 - 0] Hetemaj
65' [2 - 0] Caracciolo (pen.)
84' [2 - 1] Borriello
Bologna [2 - 1] Udinese
9' [0 - 1] Di Natale
16' [1 - 1] Gimenez
90' [2 - 1] Di Vaio
Genoa [1 - 1] Fiorentina
11' [0 - 1] Gilardino
18' [1 - 1] Mesto
Catania [2 - 0] Cesena
23' [1 - 0] Silvestre
58' [2 - 0] Lopez
Cagliari [0 - 0] Sampdoria
Napoli [1 - 3] Chievo
9' [1 - 0] Cannavaro
22' [1 - 1] Pellisier
58' [1 - 2] Fernandes
74' [1 - 3] Pellisier
Lecce [1 - 1] Parma
31' [1 - 0] Jeda (pen.)
69' [1 - 1] Crespo
Zlatan'ın golüyle Genoa'yı 1-0 yendik fakat takım pek iyi gitmiyor yine de.
ayağının tozuyla da sakatlandı ve 1 ay yok
İbrahimoviç'in Ron Artest'le aynı hastalığa yakalandığı kanaatindeyim.
videoyu izlemedim ama hepimiz biliyoruz ibrahimovicin az biraz piskopat olduğunu yani "ben ibrahimovicim arkadas,istediğim zaman gelir sana vururum sende susarsın vs vs
elim enter'a değdi karanlıkta:) neyse bu yukarda yazdıgım düşünce yapısı ile vurdugunu düşünmüyorum.hani hepimizin arkadas grubunda vardırr eminim fiziksel şaka yaparken ölcüyü kacıran tipler ibra'da ölcüyü kacırmıs anlasılan biraz.belki birazdanda çok ama ibranın takımdaki genc oyuncuları ezmek isteyeceğini zannetmiyorum.En basiti bunu herkes yapabilir ama benim tanıdıgım ibra birini ezmek isterse bu sıradan genç bi çocuk değil ibrahimovic,robinho gibi ünü kendine yakın oyunculardan biri olur
Milan 1 - 0 Genoa
Roma 1 - 0 Inter
Fiorentina 1 - 2 Palermo
Chievo 0 - 0 Cagliari
Bologna 1 - 1 Sampdoria
Genoa 2 - 1 Bari
Lazio 1 - 0 Brescia
Lecce 1 - 0 Catania
Napoli 2 - 0 Roma
Udinese 1 - 0 Cesena
Parma 0 - 1 Milan
Inter 0 - 0 Juventus
Goller ve Asistler
1. Milos Krasic 6 (3+3)
2. Samuel Eto'o 6 (5+1)
3. Sergio Pellissier 6 (4+2)
4. Marco Di Vaio 5 (4+1)
5. Stefano Mauri 5 (2+3)
6. Edinson Cavani 5 (5+0)
7. Marek Hamsik 4 (3+1)
8. Antonio Cassano 4 (3+1)
9. Alessandro Matri 4 (4+0)
10. Ezequiel Lavezzi 4 (1+3)
Serie A ekiplerinden Juventus, Wolfsburg'un Boşnak forveti Edin Dzeko'yu kadrosuna katmayı hedefliyor.
Juventus, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da oynayan başarılı forvet Edin Dzeko için Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Corriere dello Sport'a göre Juventus, Dzeko'nun 30 milyon Avro olan değerini, Diego'nun 10 milyon avroluk bonservisini almayarak ve üstüne de orta saha oyuncusu Mohammed Sissoko ile 10 milyon avro daha vererek tamamlayacak.
Wolfsburg'da Dzeko'nun takımdan ayrılması halinde Catania'lı Maxi Lopez'e yönelecek. Boşnak oyuncu Edin Dzeko, Wolfsburg'da çıktığı 100 lig maçında 61 gol kaydetti.
Milan'ın genç yıldızı Alexandre Pato, Manchester City'nin teklifini reddetti.
Manchester City'nin transfer listesinde bulunan Milanlı golcü oyuncu Alexandre Pato, Milano kulübünden ayrılması halinde sadece Barcelona'da forma giyeceğini açıkladı.
Brezilya'nın İran'ı 3-0 yendiği maçta boy gösteren genç golcü için Manchester City kulübü ise, 75 milyon avroyu gözden çıkardı.
Milan'da mutlu olduğunu dile getiren Pato, Eurosport.it'ye verdiği demeçte, "Birgün Milan'dan ayrılırsam, oynayacağım tek kulüp Barcelona olacaktır. City'nin teklifi gerçekten onur verici fakat Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.
Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero sezon sonunda futbola veda ediyor.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero, sezon sonunda İtalyan kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan 36 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sene futbolu bırakacak. Kulübün yeni sözleşme imzalamak istememesi Del Piero'nun bu kararında büyük etkisi olduğunu sanılıyor.
Bugüne kadar ligde Juventus formasıyla 177 kere ağları havalandıran Del Piero, 178 golle en çok gol atan isim ünvanını taşıyan Giampiero Boniperti'nin ardında ikinci sırada yer alıyor.
Çok komple bir hücum oyuncusuydu. Yerine onun gibisinin geleceğini düşünmüyorum. Keşke daha genç olup daha çok oynayabilseydi.
Merak Ediyorum Del Piero Nickli Arkadaşıımızın Yeni Nicki Ne Olacak:D
Darısı Vander Sar'ın Başına O da 40'ına Merdiven Dayanmış Bi de O Bıraksaydı:n:
Hiç bi zaman sempatimi kazanmadı ama saygı duyulacak bir futbolcu. Onu daha çok izlemek isterdim.
En sevdiğim futbolcular arasında hep de oyle kalacak ..
vayyy be Del Piero bırakacak demek
Milan taraftarıyım ama Delpi'siz serie A olmaz ya.... :(
Milan Pato'yu asla bırakmaz
böyle bir oyuncuyu bırakacak kadar deli değil Milan
30 Yaşında Sheva Gibi Satar Yolunu Bulur Milan.