Günaydın..
Printable View
Günaydın..
selam gençler (:
Selamlar..
Maçı izliyor herhalde herkes.:D
Tamam işte Serkan, senin dediğin gibi yazılmıyor, o şekilde yazılmadığını vurguladığın için sağol.:D
Bende herkes gibi bakıyorum maça.:D
Brezilya maçı çevirir..(:
Çevirmesin ya, gerçi Amerika'yı da sevmem ama Brezilya her zaman bu kupayı alabilir, Amerika gelmişken alıversin.:D
Goolllllllll...Brezilya 3-2 (:
Brezilya yensin önemli değil de şu Onyewu'yu biz alalım kesin.:D
Hava toplarında iyi topçu..Hayırlısı artık..:D
Kapan Kafe.
Selamlar..
Selamlar...
Hayatımda ilk defa buraya yazıyorum beyler :D:D
Hayırlı Olsun :D
Buda son mesajım sanıırm :D:D.Hadi görüşürüz.:D
Selam bye
İyi sabahlar..
Pehlivan ne oynadı yine yaa :n:
Selamlar herkeslere
Selamlar :).
Günaydın Herkese..
Selamlar..
Selamlar.Keşke onyewuyu biz alsak servetide yolluyoruz :)
Mavi Bilgisayar'dan alışveriş yapmayı düşünenler, Mavi Bilgisayar iflas etti. Bilginiz olsun :)
öyle bir bilgisayarmı var :n:
Selam Melam :schaf:
Selam Melam Disco Misco.
Naber maber ?
Selam .....
Tarihine ne önem veren birisin. :n:
TFT Winner yalan oldu avatara bak, imzaya bak.
Yaw zaten iş güçten zor giriyorum foruma bi de avatar falan düzenleme ile uğraşıp vakit mi kaybedeyim. Avatar olsa ne oluuur olmasa ne olur.. :D Bana seni gerek seni :D
35. Turnuva oldu hala Zenit'i yönetiyor. :n:
Tatile gideceğim lig yüzünden gitmiyorum. Ne vefalıyım.
Afferin sana vefalı insan.. :D 1 hafta sonra ben kayıplara karışıyorum artık. Eylülde anca görünmeye başlarım buralarda.
4. sezona girmeyecekmisin. Yatar o zaman lig bende giderim. Umut sende kalma dışarda selam verdin diye kırmızı halı atacak değilim. Tut biryerinden muhabbetin.
Maalesef biliyosun yazın önce nikahım var sonra düğünüm var. Ve bunlar memlekette ama benim ikametim ve adsl hattım görev yerimde. Görev yerim ve memleketim farklı. Gerçi laptop ı yanımda götürcem beleş ağ yakaldıkça nadir de olsa girerim ancak Eylül e kadar iptalim. O yüzden 4.sezona da girmeyeceğim.
Senin yerine adam atayamam. Nasıl yaparım bunu. Lig yapılmaz o zaman. :n:
Tüm yöneticiler evlendi bir ben kaldım.
Ona bakarsan tüm yöneticilerde madalya var. Madalyasız bi ben kaldım :D
Bilmediğin sektörü bırakacaksın.
Bak yakamda ne yazıyor. İnceleme ekibi üyesi. Henüz hiç bir zaman sıkıştığım anda herhangi bir yerden bulduğum bir taktiği kullanmadım . 10 dk. bile kullanmadım. Bütün oynadığım taktiklerim Made in HellBells.. Yakamda da zaten görüyorsun ki inceleme ekibi yazıyor :D
İncele incele nereye kadar :n:
Demek ki bende incelesem madalya patlaması yaşayacam.