Yeni buluşma yaptık ama hafta içi de yapabiliriz yeni bir tane senin için Mustafa. Bizim ekipten gelmeyeceğim diyen olmaz ilk buluşmadan sonra.:D:D
Printable View
Yeni buluşma yaptık ama hafta içi de yapabiliriz yeni bir tane senin için Mustafa. Bizim ekipten gelmeyeceğim diyen olmaz ilk buluşmadan sonra.:D:D
Valla bende merak ettim şimdi o ne demek ki Emre abi? :D
Siz böyle he diyince geliyosanız iyi, önce tatil programımı yapayım ben sora buluşalım. :D
Hafta içi mi uygun oluyo size? Hangi günler müsaitsiniz ortak olarak.
Çağdaş'a sor.
Aman Emre abi benim yüzümdense deme. :zuhaha
Birazdan burda kavga çıkar.:n:
Ne oluyor Çağdaş yahu?:D Hafta sonu da olur ama ben hafta sonu olmayabilirim o nedenle hafta içi diye dedim.
Çıkmasın,ban yemeyeyim Serkan abi.. :zuhaha Emre abi sende arkamdan vurdun..
Tamam Serkan, hayırlısıyla bir gideyim, haberlendiririm ben sizi buluşma başlığından :)
Aha düştü jeton.:n: Hem de tam şunu yazmayı düşünürken düştü; "Ne oluyor Çağdaş, söyle bak yoksa gelir seni bulur kafaları..." derken anlayıverdim.:D:D
Kafaları vurmaktan mı çıktı yani olay? :D
Abi çok zekisin.. :zuhaha Ama emre abiyide kınıyorum burdan..
Emre abinin eli değdi cafe çoştu :p :n:.
Emre abi kafenin sahibi Ozyy bilmiyor muydun? :n:
İyi akşamlar arkadaşlar.Muhabbetiniz bol olsun...
Serkan abi ben biliyorum zaten.. Toslamak falan bana göre değil sende anlamışsındır.. :zuhaha
Hoşgeldin bu arada..
Muhabbetinizi böldüm ama bu Çinliler gerçekten çok ilginç :D
http://img7.imageshack.us/img7/5976/1207191340739.gif
Niye bölüyosun tolga anca topladıydık :uzgun: :n:.
Beni kimse kınayamaz.
Hazır yeri gelmişken burdan Eray Dengiz ve tosunpasa'yı kınıyorum. Allah bildiği gibi yapsın ikisini.
Selamlar..
Herkese günaydınlar yeni günün yeni mesajı benden :D:D:D Herkesin günü aydın olsun :zuhaha:zuhaha
Nabıyım abi selamsız girilir mi :D
Ben yatıyorum.Yarın büyük ihtimalle burda olurum.2-3 gün yokum.Kafanızı dinleyin ben yokken (: Kendinize iyi bakın.
Günaydınlar herkeslere.
Günaydın :D.
Günaydın.. Emre abiyi kınamaya devam.
günaydın beyler
Gunaydin ..
Keyifler nasıl?..
Keyifler iyi Çağdaşım seninkileri sormalı :n:.
valla benim dün keyfim kaçmıştı ama bugün düzeldi :D
balık tutmaya gitmiştik enişteyle.. göl kenarına kadar golf'u sokarsan sanki renault ya da doğan/şahin gibi :D çıkarken altını taşa vurursun dimi? işte bunu girmeden düşünemedim :D çıkarken altını vurduk,eksoz gitti demiştim ama kaynakla hallettik sabah sanayide... 10 tl'ye patladı bize 13-15 kıytırık balık :D Allahtan fazla tutmadı da morallendim, FM açtım , GS kariyerime devam...
İyi sevindim çok hasar olmadığına.. Bende Denizlisporla oynuyorum taktiğini eksik yönlerini falan belirlemek için..