Abi bari bişiler tuttunmu :D:D.Bende balık tutmayı çok seviyorum :D.Arada kaçıyorum baraj tarafa :D
Printable View
Abi bari bişiler tuttunmu :D:D.Bende balık tutmayı çok seviyorum :D.Arada kaçıyorum baraj tarafa :D
Yazmış ya 10-15 kıytırık balık diye.. :zuhaha
Günaydın gençler :D
Sanada günaydın..
valla ben hala o taktikle devam ediyorum ama işte o taktiği kullanmak için cidden iyi bir menejer olmak lazım... zaten iyi bir menejer de başkasının taktiğini kullanmaz genelde :D o yüzden taktik yalan olacak gibi... çünkü oyuna müdahalede gecikir ya da dizilişi maç içinde doğru değiştirmezsen taktik patlamaya hazır bomba gibi... ya senin elinde ya da rakip kalede patlıyor... :D
dedikya le 14 tene mi öyle birşey :D öğleden sonra mangalla pişirip yiyecem :D nasıl olsa verdik artık parasını :D
günaydın :)
Afiyet olsun :D.Benimde ayağım düzelsin doğru balığa :D.
Hasan abi hangi taktik senin devam ettiğin anlamadım? :zuhaha Ben kendi yayınladığım taktiği geliştirip V² çıkartacağım da, küçük takımlarda deniyorum şimdi.
Hasan abi ben 3 ay önce tırnağımı çektiler tırnak batmasından.2 gün önce tekrarladı.Bu sefer allahtan tırnağı çekmediler :).Yanını kesip dikiş filan attılar.Pansumana gidip geliyorum öle evde yatıyorum :)
He pardon Hasan Abi o zaman.. Ben kendi yayınladığımı deniyorum. :) Tolganın ayağına tırnak mı ne batmış dimi Tolga? :zuhaha
Evet Çağdaş öle oldu :).Evet abi ya gerçekten çok kötü bişi.Bide tekrarlıyo tekrar batıyor.Artık bidaha olursa beni bayıltın yapın yapıcağınızı dicem :D.Olmuyo böle adam uyuşturuyor ama genede yok :D acıyo :D.
hani 8. sınıfların SBS sonuçları açıklanıyordu bugün yaww?
13ünde o..
13ündeydi ama dün heryerde "yarın açıklanacak haberi geçti"
Bugün Kpss var abi..
SBS sonuçları yarın açıklanıyor
http://www.sabah.com.tr/c/i/sp.gif
Giriş Saati : 09.07.2009 19:39
Güncelleme : 09.07.2009 19:40
http://www.sabah.com.tr/c/i/sp.gif
Fen, Anadolu, sosyal bilimler ve diğer bazı meslek liselerine öğrenci yerleştirmek amacıyla gerçekleştirilen ve ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarının da katılarak hesaplandığı Ortaöğretim Yerleştirme Puanları'nın (OYP) yarın açıklanması bekleniyor.
Alınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı OYP sonuçlarını yarın açıklayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar tamamlanırsa sınav sonuçları yarın akşam saatlerinde belli olacak.
Adaylar sonuçları bakanlığın ''www.meb.gov.tr'' internet adresinden öğrenebilecek.
Sonuçların açıklanmasının ardından puanı yeterli adaylar 13-17 Temmuz arasında tercih yapacak.
akşama dogru açıklanacakmış eğer yetişirse.... :D
Bende bakıyorum şimdi E-okul denen muhabbetten orada da 13ü gösteriyor
Kuralları yapanların. Rütbesi var diye kendini bişey sananların hakkında çok güzel düşüncelerim var. Adama bak Baş Komsermiştee bilmem neymiş. Tövbee Tövbe yaa.
Selamlar..
Selam aygün.. :zuhaha
3 tane 1. çıkmış sbs de doğru mu ?
Umrumda değil..
Son Ziyaretiniz: 24-06-2009... baya olmuş yahu. selamlar..
Sana ceza vermek lazım o zaman.
atın beni atın..
O ceza olmaz ki? Beni atalım vicdan azabı çek.
Selamlar..
Merhaba Aygün.Tanıdın mı beni?:)
Tanımaz mıyım Ömer nasılsın gözükmüyosun hiç ortalarda :)
Sağol iyiyim çok şükür.Bayağıdır girmiyordum Turksportal a :) Sen nasılsın?
İyiyim ben de sağol.Bundan sonra girersin artık bol bol (:
İnşallah.. :) Eee.. tatil nasıl gidiyor?
Eh işte nasıl gitsin hep aynı.Pc başında geçiyo öyle.Senin tatilin nasıl gidiyo ?
İyi geceler..
Aynen benimde öyle.Kola çekirdek Fm:DAkşamları dışarı çıkıyorum bazen..
İyi geceler sayın Üstüm :p
Herkesin öyle Ömer (:
Nasılsın Umut? :)
İyilik sizi sormalı?