:D
Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum. :p Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum :zuhaha ama oda gidince :uzgun: Yalnız kaldım. :D
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim. :p
Printable View
:D
Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum. :p Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum :zuhaha ama oda gidince :uzgun: Yalnız kaldım. :D
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim. :p
Hiç sorma Abi ben kalkamıyom ya bi tarafta net bi tarafta Most Wanted felaN 12saat PC başındayım...:)
:)
Allahtan haftaiçi hiç olmazsa akşama kadar işteyimde :)
:D Anladım abi , sen çalışıyorsun galiba :)..
Evet Abi işte felan olunca hiç değilse daha az zaman geçiriyosun pc başında...
Abi ben kaçtım... Akşama grş...:)
Evet ne mutlu ki çalışacak bir iş bulabildim. :) Çalışmadan geçirilmiş bir yaz benim için kayıp. O yüzden İlkokul 5. sınıftan beri yazları düzenli olarak çalışıyorum. Yazın yaptığım en uzun tatil sanırım 4 veya 5 gündür. :D
Ama hayatımdan memnunum çalışmak gibisi yok. :) Hele yaz sıcağında tadından yenmiyor...
Görüşürüz Fırat ;;)
Bende yazın seneye çalışmak istiyorum hafif bi işte :D Yazın oturup sıkılmamış olurum , annemlerle de konuştum :D Para da kazanırım :D Vakti gelince tatil :D
Ben geldim:)
Aslında çalışmak lazım. Okuldan şikayet eden çocukları aslında çalıştıracaksın en ağır işte bir yaz ondan sonra bir ÖSS birincisi yaratabilirsin. :) :D
Ancak bazılarında ters tepebiliyor. Misal ben. İyi bir öğrenci iken sürünür duruma gelebiliyorsun. :)
Merhaba beyler.
Euro 2oo8 kapışacak var mı?
Var.... :p
Ooo Emre abi Şinasi'de olmuşuz :D Ben bir göbek salatası yapayım kendime :D Pilav etle iyi gider :D
Yap Hasan yap afiyet olsun. :)
İyi bir öğrenci...:D
İyi vAllah sen nasılsın.
Selam beyler nasılsınız ?
Herkeste böyle giriş yapıyor değil mi :D
Erdem bizim bi kariyer planı vardı ne oldu ona ?
Ben yeni eve taşındım ya. İnternet gelmesini bekliyorum. Bir kaç güne kadar gelir dediler...
Selamlar.......
Anladım tamam Erdem.
aleykümselamlar....