Hoşbulduk Umut. Valla PC hayatımın büyük bir parçasını oluşturuyomuş bunu anladım bu sayede. :D
Printable View
Hoşbulduk Umut. Valla PC hayatımın büyük bir parçasını oluşturuyomuş bunu anladım bu sayede. :D
sırf geyik sırf. çalışın biraz.
İyi geceler.
Geyik olmazsa çalışamayız :p
Seyyar Bilgisayarcı.. Herkese İyi Geceler.
Açılsın Cafe.
"Belki bir kaç gün daha kalsak bir çıkar yolunu buluruz,
Ne malum sabredersek belki mutlu oluruz."
Günaydınlar cemaat-i Turksportal.
Günaydın Emre abi :D.Sıkıntıdan patlıyorum şu yaz günleri ya.
Hakikaten yahu. Sıcaktan mıdır nedir?
Rocky'i seyretmeye başladım o derece sıkılıyorum yani.
Keşke okul olsa :D.Okul oluncada kapansın diyoz of of
Antalya Yolcusu Kalmasııın
Artık benim okul olsun deme lüksümde kalmadı. Öğrencilik bitti mi ne yahu? :) Şu dil sınavını verip Yüksek Lisansa devam etmeliyim öğrenci kalmalıyım öğrenci olmazsam yapamam ben yahu. 7 yaşından beri tek eğlencem okul.
İyi yolculuklar Cihan.
Günaydın kafe sakinleri..
Gunaydınlar efenim.
Günaydın Mert.İyi yolculuklar Cihan tatile gidiyom sanırım ne güzel.Emre abi bizimde 2 yıl kaldı lisenin bitmesineya :D.
Ooo lise biter 4-5 sene üniversite sürer. bir 7 senen var daha :D
Baya var ya :D.
Tolga 2 senen var daha , okullar ne zaman açılıyor ilgi alanıma girmiyorda :p
Olsun olsun okul iyidir. sonra bir boşluk hissediyorsun.
Valla Mert benimde ilgi alanıma girmiyo gibi bişi :D:D.Valla eylülün 12si ile 20 si arasında olması lazım :D
It's time to breakfast. (::)
Bana afiyet olsun.
Afiyet olsun Emre abi :D.Bende yanlızım gidecem bir yumurta kıracam :uzgun::D
Bitmez okul bitmez Tolga. Daha çok beklersin. :n: Bende acayip sıkılıyorum yahu. Bilgisayarın anakart'ı değişti. Ekran kartı anakartın üstünde. Yeni ekran kartı gelene kadar oyun oynamak yok.:)
Afiyet olsun abicim...
Yine sabahladık iyi mi:D
Bitmicek gibi ya :D.İşte lise 3e geçtik bakalım.
Şöyle güzel bir online oyun bulsak kafe sakinleri olarak oynasak ya :p Yoksa bu can sıkıntısının çaresi yok :)
Evet çok iyi olurdu.Okey,tavla dışında olursa çok iyi olur:D.İkisinide bilmiyorum [IMG]file:///C:/Users/COMPAQ/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]:(:D[IMG]file:///C:/Users/COMPAQ/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
mynette king oynayalım buyrun.
Mynette okey oynasak aslında :D.Gerçi biz Atıl'la neredeyse her gün tavla oynuyoz ama :n:.
Bence de okey iyi olur.King fazla bilmiyorum.
günaydınlar.
Tavlada oynarım ama okeyden pek anlamam ama king iyidir eğlencelidir. Pişti pis 7li falanda atabiliriz. :D
evet pis7 li olabilir :)
Pişti-Okey-Tavlaya varım :n:.
Gel Oğuz mynet tavlada takılanlarda takunya diye bir odadayım. :D
Biz ne olacaz :uzgun:
Geliyorum abi :n:.Biz bitirene kadar okey tayfası bulsak bari :n:.fake_21 olmam lazım benim :p :n:.
Sende gel. :)
Sonrada bir pis 7li yaparız.
Okey oynuyorsanız gelirim ben de.
Bence de okey en mantıklısı :)