Emre abi pardon netimde problem çıktı yeni düzeltebildim :n:.
Printable View
Emre abi pardon netimde problem çıktı yeni düzeltebildim :n:.
Tamam hadi okey oynayalım.
MSN'de zirve yapalım toplaşın. :D
Okeye girelim 4lü
Notts County96, kanaryam_1907, Rossoneri, El Barto.
Takılanlar'da Gölge adlı odadayım buyrun :D
Okey maçı bitti :D.Mert ile Ben kazandık :n:.Emre abi süper oynuyor yahu :n:.
fr.den selamlar
Haldun Ustunelle kiz istemeye gitsek Adriana Lima'yi bile alir geliriz!!! :n:
çok güldüm yahu:D
Selamlar herkeslere
Selam iso abi :n:.Naber :n:.
Titre ve kendine gel Kafe :D
Herkese Selamlar...
Pff 4 yılın üstüne hala aynı düşünceler olurmu EVET. Peki bu düşünceleri açıklarken karşında 4 yıl önceki kızmı olur HAYIR !
iyi akşamlar herkese..
Hidayet'in bir Amerikan TV'siyle yaptığı röportajda müslüman mısızn diye soruyorlar o da Elhamdülillah diyor. :)
gözlerinin yeşilini özledim.. Kaç kere dinledim şu şarkıyı hala bıkmadım :confused:
http://dailymotion.virgilio.it/video...and-hlec_music
Ooo ıssız adamımız da buradaymış.
Merhabalar güzel şarkı :).Bu belediye ne iş yapar anlamıyorum ben ya :D.Ne zaman elimi yıkamaya gitsem sular cilim gibi akıyo yok arkadaş ya.:D
Yalnız şarkı berbat. :D
Yok be Emre yaa :D 4 yıllık kız arkadaşımı özlesem oda değil :confused: 4 yıl önceki kız arkadaşımla tekrar barışık gibi oldk ayrıldık ne şansım var benimde yaa :(
Belediyeyi ara iyi dileklerini bildir ToLga
Bir gün öle yapıcam zaten.Şarkı benimde hoşuma gitti he damar şarkıymış.
Olum 4 yıl sonra bitmişse daha dönüşü olmaz...
Selamlar..
Yok 4 yılda onun hiç sevgilisi olmadı yaa her konuşmamızda kötü oluyo diye arayamıyodum onu. Dünden beri 388 tane mesaj attı bana bende en az bir o kadar attım bayaa iyidik bugün biraz açılır gibi oldum daha sevgili düşünmüyorum dedi. Şimdi bende sinirden ölüyorum faceden - telefondan - msnden - hotmailden bişeyler yazsın diye bekliyorum :confused: Bayaa damardan girdimdee :n:
http://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-4 Emre Abi bu video'yu hatırladın mı ? ..:D
Ahaa özentide geldi :cool: Oghuse rengin nirdee :D
Eski sevgiliden dost olmaz olm. :D
Hatırlamam mı Aykut. :D
abi yaş 21 olmuş..kız arkadaş olayını bırakta ciddi takıl düğününe gelelim :D:D
Yok Emre dost değil ben tekrar onunla birşeyler istiyorumda. Turgut abiylede konuşmuştuk bayaa bu kız hakkında bakalım yaa kısmet.
Oğuz sus sus :D Zaten kariyerinin adı bile falsoydu :n:
Mertcan naptın yaa yaşım daha genç :n: Her çiçekten bal almak varken :D
Haklısın abi ama eskilerle olmuyor ya..:D
Çok farketti Oğuz efendi :n: Top Yuvarlaktır Futbolda yuvarlaktır hayatta yuvarlaktır :n:
Pff valla çok sıkılıyorm yaa
Bende acayip sıkılıyorum ya :D.Bu videodan sonra bende direk Üni'ye gitmek istiyorum :D:D
gideyim yatsı namazımı eda edeyim. :D
Yaa gece 2de cafeyi kapatıp 7de tekrar kalkıcam off off neymiş benim bu çilem yaa. 2 gündür hiç uykuda yok iyi iyi valla iyi
gece 2'de kime hizmet veriyor o cafe?
Emre az önce herifler geldi muhtemelen saatlerce oturacaklar. Sonra ben bunlara dümdüz gitcem o olcak.
Kesin Counter parti çekmeye gelmişlerdir abi :D
yok yaa aksiyon filmi izliyolar.