zaten hem sap hemde çadır olursa öff öff 24 saati geçmez herhalde tatil..
Printable View
zaten hem sap hemde çadır olursa öff öff 24 saati geçmez herhalde tatil..
Yok hacı yaa arkadaşlarlada gittik acayip eğlendik. Birazda gideceğin adamlara bağlı ot herifler olursa hiç çekilmez :D
Selamlar..
Aleyküm Selamlar..
Sıkıntıdan patlıyorum ya pff.Akvaryumum vardı ne güzel:D.1 Yıl kullanmadım ara verdim babamda gitmiş arkadaşına vermiş şimdi geride istiyemiyorum of of
Sıcak gitsinde bisiklete çıkalım.. :zuhaha
Cafeye bitane adam geliyo BJK şampiyon olduğundan beri aynı tshirtle geziyo :D Heriften neşterle sökecekler yakında o hale geldi herif. Dışarıdada görüyorum o tshirt cafeye geliyo o tshirt
Iyy leştir leş. :zuhaha
[IMG]file:///C:/Users/COMPAQ/Desktop/adjv1.jpg[/IMG]Olay budur :D
http://www.piceye.com/image-3A52_4A64657F.jpg
Çok süper ya aynen böyle bişey yapcam bende :D
Tolga bizdede var sırf iş o yaa hiç sevmiyorum :D Boş boş bakıyolar insana :D
Valla alıyoruz kardeşim mecbur. Zaten en ücra köşeye tek başına oturuyo :n: Ortada biyere almıyorz :n:
İlk önce zaten Beşiktaşlı ordan kaybediyor..:D
Aman kardeşm takım ayrımı yapmam ben :p
Ama aynı şeylede 2 ay gezilmez hoca yaa :n:
Abi çok zevkli bir iş aslında haftada 300 yavru garanti ztn :D habire doğuruyorlar :D.Bende bakıyorum işte benim akvaryumu geri alabilirsem balık bol :D
S.a Arkadaşlar. :) Ben yine buradayım :)
Aleykumselam :)
nasıl gidiyo beyler :) nasılsınız bu güzel günde :D
Bir şey sorucam bir hatun hangi hediyeden hoşlanır? Engin bilgilerinizi paylaşın.Özellikle isot abi :D
İso abinin bilgilerine girerseniz engin denizden beter içinde boğulursunuz :n:.Naber Turğay abi :n:.
Yok Mertcan yaa nerdee :D Cafem olsa ben çalışırmıyım :n: Hele günlük 200 lira garanti para geliyosa :n:
Valla kardeşim kızına bağlı değişir. Bazısı Converse alırsın beğenir bazısı çöp götürürsün senden aldım diye beğenir :D Tikiyse hemen parfüm al - converse al daha iyi olur
Kız tribün aşığıysa kombine alacaksın Mertcan :cool: Yanyana maç izlemenin işkencesi bambaşka :n:
Ultraviolet parfüm tavsiye edilir.
Tabi ucuz birşey aramıyorsan. :)
Doğumgünüyse kolye falan al adının yazdığı.nazar boncuğu şeklinde kolyeler var . 30 - 40 lira bişey. Arkadaşlarıda olacak şimdi onlarada gösterecek ondan rezil olmamak lazım
:) S.a Arkadaşlar Kimsenin Sesi Cıkmıyo Bu Gece Bakıyorumda :)
Günaydın .
Günaydın Tolga :D.Naber millet :D.
Mouse tamir ediyom ya :D.Mousen optik ışık yanan yeri selektör yapıyo kesin içinde bi kablo koptu :D
Günaydın....
Günaydın..
Selamlar olsun kafe insanları... Size bir sorum olacak. Ben bi link koymak istiyorum mesela. Ama burada yazacağım, o yazıya tıklayınca istediğim yere yönlendirebileceğim. Bunu nasıl yapabiliriz?
Yazıyı yazdıktan sonra seç onu üstten URL simgesi var resim eklediğinin yanında ona tıkla küçük sayfa açılacak oraya linki yapıştır.
Teşekkür ederim :) Fakat imza çok uzun oldu dediği için kullanamıyoruz maalesef...
İmzaya link eklemek sorun ya çok fazla alan olmadığından.
Az önce herifin tekiyle birbirimize giriyoduk. Önlerden biyere oturduk adam bana açık film açsana diyo. Kızlar var arkasında diğer eleman geldi ayırdı. Ne mal millet olmuşuz biz yaa. Adamlarda utanma diye bişey kalmamış.
Okeye 3. ve 4.aranıyor :n:.İlgilenenler buraya yazsın :p.
Off Allahım neler yaratıyosn yaa :n: Ben olurum gençler söyleyin olduğunuz yeri :cool: