Asker filandır muhtemelen, genelde onlar bakıyor böyle şeylere :zuhaha
Printable View
Yaa askerlere zaten bişey demiyoruz. Onlar alt kata geçiyo. Alt katta her türlü naneyi yesin beni ilgilendirmez. Ama arkasında kızlar varken öyle demesi iyice sinirlendirdi.
Neysee gençler hadi okey atalım varsa
Selamun aleykum..
Aleyküm selam :D
Naber bafralı :D
İyidir abi senden naber :D
iyilik..Hey Oley Bafraspor Bafraspor :D
Tsi çok yavaş yahu :(.Kimler var :D.
Selamun Aleyküm.
Bugün itibariyle dünya işlerinden elimi ayağımı çekiyorum kendimi ahiret işlerine vereceğim... Bu dünyada birşey olamadık bari öbür tarafımızı kurtaralım.
Merhabalar.En iyisini yapmışsın Emre abi.Sıkıntıdan patlıyorum ya pf pf :(
Prens hazretleri lütfedip kullanıcı mesajı yazmışlar profilime nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum. :)
Bir baktımda herkes espirili biri severim falan demiş. Yalan efenim ne espirisi ben gayet ciddi sessiz sakin bir insanımdır aslında. Sevilecek bir tipte değilimdir üstadın dediği gibi;
Quote:
Boşverin gitsin. Pek sevilecek bi tip değil.
Saat 1 olmuş hala guşlukta ses yok. Nerede o eski kuşluk günleri?
Iyi geceler ..
yaz tatili geldi geçiyor burası bomboş..
:sabahlarolmasınsmile:
Öyle valla işler kesat buralarda. Benim ilk geldiğim zamanlar kuşlukta 20 kişinin aynı anda muhabbet ettiğini hatırlarım. Cevap yetiştiremezdik. Bir de şimdiki hale bak. Toplasan 20 kişi anca yazmıştır son 3 haftada. Özledik eski kuşluğu valla.
2006 yaz guşluk tayfası müthişti harika muhabbetler olurdu.. bende çok özledim..
Benim dediğim da tam o zamanlar abicim. Sabaha kadar ayakta durmaya çalışır 3 gibi dayanamaz yatardım :zuhaha Yine öyle olacak galiba birazdan :zuhaha
Valla hiç sanmıyorum uykun geldiyse uyu:zuhaha boşa bekleme diye diyorum :n:
Benimle takılın sabahlayın saat 7 de yatağa giriyorum :D
çok müstehcensiniz umut bey.. :p :zuhaha
Yok ben de uyuma manasında demiştim zaten birazdan öyle olacak diye :zuhaha
Havuza filan da gittik bugün, klorlu suyu yiyen gözler pert oldu. Bahçeli 7. Cadde'de kıpkırmızı gözler ile gezmek durumunda kalıyorsunuz haliyle. Bugün bilgisayar başındaki 8. saatim filan da olunca hepten uçtu gözler. 2 saniyede bir bulanık görmeye başlıyorum :zuhaha O nedenle ben de yatıyorum galiba :zuhaha Kalan arkadaşlara iyi geceler ve daha iyi kuşluklar dileriz. Burayı canlandıracağız inşallah en kısa zamanda...
Kanarya adalarından transfer yapacağız.. :D İyi geceler..
Ben de filmime devam edeyim bari. Oğuz sana iyi sohbetler :zuhaha
Bi saniye nolüyo ne filmi tek mi kaldım şimdi... :n:
Günaydınlar herkeslere yeni bir günden
Günaydın ...
:D
Uyuyorum abi ama gece değil gündüz saatleri oluyor bu genellikle :)
Nasılsınız
Aslan parçası evde mışıl mışıl uyumakta şu an :)
Günaydın Emrecim. Başka çare kalmadı artık öyle bir sistem uygulayacağız Umut'a :n:
Çalışmak zor zorr uyumak daha güzel geliyo insana :D Uyu umut 15-16 saat uyu :D
Bir katakülliye getirip yakalım çocuğun başını. :D
Neyse ben fazla zevzeklik etmeyim gideyimde çalışayım. Hepinize kolaylıklar iyi günler akşama görüşmek dileği ile.
Çalışırım ama evlenmem :D :uzgun:
Hoş geldin abi. Nassın
Günaydın Selman abi :n:.Selam Emre abi :D.Okey tayfası burada mı :D.
Senle okey felan oynanmaz :p Her defasında bir bahane kaçıyorsun. :p
Bi arkadaş geldi bi uyku tayfadan atıldık :uzgun:.Hazır Selman abi varken onu dahil edelim mert :D.
Bunu okeye falan almayın. 2 el döndükten sonra sıkıldım pişti oynayalım diyor. almayın.
Umut abi 3.gün üst üste okey oynadıktan sonra :p.Hem sonuncu el değil miydi mert.Biz 3 siz 2 iken :D.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Okeye 4. aranıyor :D.