Nasılsınız gençler? Yahu avatarı değiştireceğimde ne koysam ki..
Printable View
Nasılsınız gençler? Yahu avatarı değiştireceğimde ne koysam ki..
Beni koy genç... Göndereyim resimlerimi
Eren bunu koy :O
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/25/2437.jpg
yazıklar olsun..:p
Bu arkadaş Fenebahçeliyim diye dolaşıyor ortalıkta.
Yazıklar olsun. Serkan seni böyle bilmezdim. Alacaktınız beni güzel düşüncelerimi belirtecektim.
Selamlar.Tatildeyim ama kurtuluş yok wireless var :zuhaha.
Antalya tatili sona erdi :)
Ağustostan sonra öss dolayısıyla kapalıyız . . .
Sonunda tarot falıda baktırdım, herşey çok güzel olacak. :)
Bende baktırmıştım 2 sene içinde yurtdışına çıkacaksın dedi hala evdeyim.. :n:
Yükselenimi tak diye söylemişti onda biraz tırsmıştım.. :D
Kesin gidiyorsun demiştir.. :D Zaten garanti bir yere yol görünüyor.Sanırsın turizm şirketiyle anlaşmışlar..:D
Size yol görünüyor x havayolları ile güvenli uçun.. :p :zuhaha
S.A Gece Kuslarımız Nerede Yav :)
a.s ben buralardayım (:
Merhabalar.
Yahu Neden Kimse Katılmıyo Son 1 Haftadır. :D
Umutta Yok :D Tosunpasa nasıLsın
İbob Sen NasıLsın :D Gec Yazabilirim Kariyerde Oyun Oynuyorum :D
Yine uykunun haram olduğu bir gece :) Bide sabah 8'de kalkıp denize gideceğim.Bunu yapabileceğime dair en ufak bir inancım kalmıyor saatler ilerledikçe :D
Ne lanet sıcaktır arkadaş bu.
Serkan Sen Birde Urfayı Gör :D Valla Haline Sükredersin :D OturduguM Yerde ter Banyosu YapıyoruM ama Su kahrolası Fm Den Kopamıyorum :D
Kaç derece şuan Urfa? Bu gece Samsun 20 derece kavruluyorum orada 7/24 uyumam herhalde.. :D
Su An Gece oLdugu Halde 34 Derece :D Sabahları 44 ü buluyo Sabahları Genelde CıkmıyoruM Evden :)
Bizde yarın hava 31 derece çok aşırı sıcak diye denize gidiyoruz. :D
Biz Ne Yapalım nekop :d Ölelim Burada :D
Esiyordur ama oralar :D Burada şuan hiç rüzgar yok. :D
Urfa'da esmez hava esse bile sıcak eser.. :D Aynı bura gibi ancak urfa'da ayrı bir çöl havası da yok değil..
Neyse allah klimasız bırakmasın sizi :D Ben yatmaya çalışacağım iyi geceler :)
Kızgın Cöl Gibi Kardesim Hemen Terliyoruz Klima Bile Yetmiyo :) iyi Geceler Nekop
Abi git duş felan al sende =) Durulmaz öyle :D
Biliyorum Turgay.. :D Bende kaldım oralarda.. :D
Adana'nın sıcaklığını katlayan tarafı nemi çok yüksek..
Bi susun yahu ,uyuyamıyorum zaten çok sıcak , yok ben sıcak yüzünden uyumamazlık etmiyodum galiba devrelerim karıştı :D :D :D
Abi nasıl programladılar ki seni sıcakta uyuyabiliyordun.. :D Aynı programdan bende istiyorum.. :n:
Serkan Günde 3 Defa Dus alıyorum:)
Sıcakta uyuyabilmek için önce duşta uyuyakalacaksın abisi ,sonra ilk gelen telefon sesini bir saatten daha sonrasında duyacaksın işte o zaman bayagı üşümüş oluyosun aynı bugunki gibi :D :D :D
Uyuyamamanın formulude var ama o verilmez :D :D :D
Abi ben soğuk duşa giremiyorum o kadar ki banyo da ayrı bir terliyorum.. :D
İşte bunlar hep hamama giren terler atasözüyle yetişmekten oluyor abisi, psikolojik etki yapıyor,bende bunu uzerimden zor atmıştım :D :D :D
benim atmam için ne önerirsin abi.. Güzin Abla köşesi gibi oldu .. :zuhaha
Sevgili Güzin Abla,
ben 17 yasinda güzel bir kızım
Bir süredir chatta tanıştığım Hakan ile konuşuyoruz
Hakan çok iyi çocuk Hatta beni ailesi ile bile tanışmaya çağırdı
Ama evde kimse yoktu, "simdi gelirler birer kola içelim" dedi
Kolalarımızı içerken
Hakan birden uyudu kaldi
Güzin Abla, acaba sevdiğim çocuk hasta mı?
Cevap: Kızım, annen seni kadir gecesi doğurmuş
heheheh oguz koptum yav :D
:D :D :D Bugun ve su anda yaptıgımı soyleyeyim .Buzlu 4 litre su ictim ,buzdolabı soguklugu bile fayda etmedi cunku :D :D :D Bir arada kavun kesmiştim yerim diye buzlukta unutmuşum şimdi buzlanmış demeden onu yiyorum , serinlemek icin birebir garantilidir ama hasta olmazsın garantisi veremem abisi :D :D :D İsviçreli bilimadamlarına bir ara soruveririz :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gece gece kariyere devam mı edilir ya , adamlar 5 attı :D :D :D Ben amcyi oyun kurucu koydum sanıyodum sahamızdan cıkamıyoruz baktım.Neyse buyuk takımdır dedim ama yani defansın göbegindeki adam oyun kurucu olursa top cıkar mı ,rakip de Barca coreklendiler :D :D :D Neyseki 2. ligi garantilemiştik
Hamdi Abi vallahi Kariyerci olarak Fm İligimi Kemigimi Kuruttu Her Gün Aralıksız 10 Saat Oynuyorum En Az .. :) ama ne yaparsın alısmıs kudurmustan beter derler
bu arada sen 4 Litre diyon ben heralde 40 litre içmişimdir ictigimi ter olarak atıyorum :) cünkü