ne şöförü ne kamyonu ne oluoruz :)
tmm ben o işte varım o zaman .. geçen hafta bi t-shirt işine girdik battık zaten :)
belki seracılık tutar .. yalnız kardan %25 kar isterim 4 kişisek herkes eşit yanee ..
Printable View
ne şöförü ne kamyonu ne oluoruz :)
tmm ben o işte varım o zaman .. geçen hafta bi t-shirt işine girdik battık zaten :)
belki seracılık tutar .. yalnız kardan %25 kar isterim 4 kişisek herkes eşit yanee ..
:zuhaha Emre abiye birşey kalmadı+sermayesi yokmu bu işin?
Hoşgeldin Aygün.
İftira. :n:Quote:
Gerçi sizin kimlere baktığınızı biliyorum ben ama
4 kişiden çok fazlayız birde babanne var mal sahibi.Quote:
yalnız kardan %25 kar isterim 4 kişisek herkes eşit yanee ..
Bende isterim :p :D
Serkan abinin mal varlığı var tsiden kazandığı daha, onun alacağı fiyatı azaltalım:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rekor 1:30 da 6 kişi mesaj attı:zuhaha
Aygün ben senle bir gün tatilde kumdan kale yapma ihtimalini sevdim :zuhaha
Aygün gelme olum şu kafeye ya...
Olur mu sayın yöneticim başka bakacak kim var o resimde. :DQuote:
Hadi hadi, benim neyime bakacaksınız ki?
İnanılmaz adil oldu hayretle bakıyorum :zuhahaQuote:
Çok adil bir dağılım oldu değil mi?
babaanne kim yahu ?? :)
serkan şu aygüne de verin çocuk istiip duruo :D
ayrıca ben %1 payla sebil su işine bile girmem.. ki zaten kendisi sebil(hayrına) :D
Abi bu arada konu ne :D
Yetiştiği ortama bağlı. Sizden zengin olmasın okulda kariyer günlerinde bir işadamı geldi(peyzaj mimarlığıyla alakası yok) öncelikle bitkileri yetiştireceği yeri seçmiş ve tam 1 milyon dolar altyapıya harcamış. 10 sene oldu diyor, bu işe gireli ve ilk palmiyeleri dikeli, şimdi 16 milyon dolar sadece palmiyelerin satışından kazanacağımız para diyor.
Aslında bu işte iyi para var ama dediğim gibi adam 1 milyon dolar alt yapıya harcayabiliyor, benim 1 milyon dolarım olsa hayatta çalışmam.:zuhaha
İzmir'de gidiyor veya yazlık gölgelerde. Yapacağın her siteye koyabilirsin. Risk almadan da kazanamazsın ama dediğim gibi bu bölgede palmiye satmakta pek zorlanmazsın...
Bende muhabbetinizi bölmek istemem ama soldan, soldan kaçıyım artık:)
Hepinizle görüşmek dileğiyle;;)
Taç yapraklılar değilmiydi ya hem de uygulamalı.Quote:
İneklerin üremesi Aygün. :schaf:
:zuhaha
Serkan yani sermayeyi bulsak iş bitti diyorsun. :)
Sefa olur mu yahu, bak gönlümden koptu 1.5 yaptım hadi.:D
Babaanne en büyüğümüz, o bize arsa vermese hiçbirşey yapamayız. O nedenle babaanneye laf yok.:p
Bu arada ellerinden öpüyorum Ertan babaannenin, iletirsin.:)
o zaman şöle oluo :
babaannemizin tarlayı serkanın koyduu sermayeyle alıoruz ..
yine serkan ın eğitiminin verdiği bilgiler eşliğinde serayı envai türlü bitkiyle dolduruoz ..
sonra bitkiler hazır olunca benim şöförlük ve pazarlama yeteneğim sayesinde malları pazarlıoruz ..
paylar da şu şekilde oluo :
ben=%70
serkan=%15
babaanne=%15 ...
olay budur :D
Hadi kardeşim hayırlı geceler, günler. :) Bundan sonraki hayatında başarılar.Sanaldan kurtuldun ÖSS beelası başında. Allah yardımcın olsun.
Taç yapraklılar değilmiydi ya hem de uygulamalı.
:zuhaha[/QUOTE]
Oda olur sorun değil üreme olsnda . :n:
Sağol Serkan abi, derim sabah.:);;)
Sende sağol Emre abi;;)Sizede başarılar dilerim.