Valla Öyle...
Defans Eksiğimiz Var Ama Şöylede Bir Durum Var Fenerbahçe Bomba Transferi Bıraktı Görev Adamı Almaya Başladı Tekrar.Bu Güzel Bir Gelişme...
Bakalım Bu Sene TSL Ve La Liga Kaçmaz :)
Printable View
Sağlam Bir Defans Oyuncusuyla Biz İşi Bitiririz Gibime Geliyor.Bizim Kadro'da Şu Anda Çok Güzel.Sadece Sağlam Bir Defans Oyuncusu Eksik...
Valla ben cok iyi karsıladım :D son haftalarda aldıgım en iyi 2. haber bu :D
Oda Bende KAlsın Canım Kardesim :) 1. Cisi NişanLımLa İlgili :)
:) Yoo Okulum Bitmedi :) Sadece İstedik oLdu :D
Abowww O Değilde Sabah Olsun Herkes Haberi Bir Öğrensin Galatasaraylılar Forumu Bi İstila Etsin...
Hiç Uğraşılmaz Valla...
Şimdiden İyi Transfer Tebrikler Umarım İstediğiniz Düzeyde Başarılı Olur Diyip Sıyrılayım Ben :D:D:D
:) Saol Vuque Bende Artık Kahvaltıya gideyim YoLum Uzun :D anca yetişirm görüşürüz
kokoreç güzel mi ya ? İğreniyorumda bağırsak falan diyorlar. :D
http://i30.tinypic.com/148howm.jpg
Manşete bak çay demle :D
Elano Brezilya'nın Almanı da , Lincoln'u karşılaştırdıkları ELONA kim ? :D :D :D
Karısı olabilir :D
Elona fos transfer. :zuhaha Brezilyadan getirmişler bize 2 harf değiştirip yutturmaya çalışıyorlar. :n:
Selamlar herkeslere tekrarlardan
Bu ne sıcak arkadaş yaa 500 metre yol gittim geldim afedersiniz kabalarımdan bile ter akıyo
O yüzden abisi yerimden hareket etmiyorum. klimadan 5 metre uzaklaşmaya niyetim yok, müşteri bekliyor diyolar o gelsin diyorum bir çayımızı içer :D :D :D
Valla Umutcum olabilir ,Elano'nun karısı bile Lincoln'den iyi top oynar :D :D :D
Abi klima he ben burda oturdupum yerde terliyorum yahu.
Banada klima en fazla 6 ya kadar var abisi,malesef söküp de yanımda götüremiyorum ,kanka olduk ama gelmiyor benimle :D :D :D
kaan abi bizim cafede 3 tane tavan vantilatörü 1 tane duvara monte edilmiş klima tam karşımda 1 tane vantilatör var yine sıcak geliyo :D
Hayırdır İsocum ,ne gördün de ateşlendin böyle? :D :D :D
Eski tabirle içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat abisi :D :D :D
Abi neler görmedimkki yaa :D Ter basıyo valla :n:
:DBu İso çok çapkın,sapık seni :D
YOk olm ne alakası var :n: Tamamen basın uydurması bunlar :n:
Tabi canım,sen basının hangi organıydın ben bu sonuçlara senin söylemlerinden sonra vardım da :D
Belli oldu ,3 klima bile yetmez İsocuma,burdakinide paketleyip göndereyim sana abisi :D :D :D
Yaa bu iş hırsızın hiçmi suçu yok be kardeşim olayına döndü :n: Öyle çıkmayacaksın hocam dışarı :D Haa çıktın bana CV yazdırırken dikkatli olacaksın :D
Ben hiç ilgilenmem o konularla abisi. Hatta gözüm bağlı geziyorum . Kafayı gözü patlattım o yüzden :D :D :D
cm0102 yükledim forza efsane.. :D
Bu hata da ne olaki..
http://img238.imageshack.us/img238/9199/nomemort.jpg
Msnler açılıyomu tek bendemi sorun var
Bendede açılmıyor :S Ve bazı yabancı sitelere felanda girmiyor.
Youtubedeki videoları açmıyor bendede ..
Bende de aynı sorunlar vardı cıldırmak üzereyedim bilhassa msn yüzünden düzeldi ancak şuan dns yi falan kurcaladım modemi resledim düzeldi yada rasgeldi öyle oldu :)
Bir offf çeksem karşıki dağlar yıkılır...
CMyi indiresimi getirdin Oğuz abi :n:.
indir zaten artık ücretsiz..