Fazla olmasa gerek siteden bakıver setup'ı nere kaydettim hatırlamıyorum.. :n:
Printable View
Fazla olmasa gerek siteden bakıver setup'ı nere kaydettim hatırlamıyorum.. :n:
Ne oldu uzun havacı ,niye of of çekip duruyorsun :D :D :D
Yahu bırakın şu CM işini ,zaten 3 kişi oynadık unutmuşuz rezil olduk hatta resimlere bile yansıdı :D :D :D
Turnuvalar için hamachi yardımı yapabilecek vakti olan birisi var mı ?
Merhabalar,sevgiler,saygılar:)
Guşluğa açıyor ve kaçıyorum..Yatıcam şimdi ama 1 saat sonra da Deco'yu almayalım :zuhaha
Naber K€$:n:.
iyidir concon çalışıoruz
6 Ağustosta Datçada Volkan Konak konseri var bilet bedava dönüş param karşılanacak hala gitsemmi diye düşünüyorum :D
Git be isotsky :n:.Kim tutar seni :n:.
hastayım şu adama. açtm şimdi nasıl söylüyo adam yav valla insanın sabahtan başlayası geliyo :0:
Kazım Koyuncuyu tek geçerim..
Selamlar..
Dün liseli oldum :p Lise hakkında her türlü bilgiye açığım (:
bende bugün kayıt yaptırdım burdaki anadolu lisesine sevmiyorum burayı ya :D
Verelim ne istiyorsun. :D
Sen bilirsin benim gibi tecrübeli birinin engin fikirlerinden mahrum kalmak istiyorsan. Mahalleden 10-15 çocuğun tercihlerini birlikte yaptık hiç biri açıkta kalmadı. Ama tabii sana fazla gelir bu kadarı sen daha genç birini bul ufaklık. ;;)
Yok sana su yok bundan sonra...
Günaydın millet.
Millet şu NFS Most Wanted'da Drag yarışlarını yapamıyorum ya :)
Vitesle uğraşırken karşıdan araba geliyor onlara çarpıyorum. bu arda Nitoryu unutuyorum, fark yiyorum. Bi yardım edin :)
Selamlar herkese gençler , genç kalmayı bilenlerr
İyidir kendimi yaz moduna geçirmeye çalışıyorum :D Sabahtan beri techno trance gidiyoruz :cool: Sen nasssn yoktun ne zamandır
evet ya öss falan derken bir de girmiyorum siteye fazla ondandır.. :)
Komik şey seni.Senin gittiğin liseyi sormadı benimkini sordu (: Anadolu Lisesi.
Selamlar..
Herkese selam.
Yaa nasıl geçemiyosunuz :n: Çok kolay onları oynamak :n:
küçükkuyu dan selamlar
Selamlar..
Selam Çağdaş'm nasılsın
İyi abi ya nasıl olalım işte.. Uykusuzum biraz,bu sıcakta hiç uyunmuyor.. Sen nasılsın isotcum abicim? :schaf:
valla ben uykusuzluk + yorgunluk + açlık + baş ağrısı dışında iyi gibiyim :confused: