abi ormantik ormantik nereye kadar yaa :n: Techno kop kop takılacaksın ohhh valla kafanı dinlersin :D
Printable View
abi ormantik ormantik nereye kadar yaa :n: Techno kop kop takılacaksın ohhh valla kafanı dinlersin :D
'Orman'tik mi ? :n:
Günaydın kafe sakinleri..
Günaydın abisi.
Yahu İsocum techno dinlersem şimdi dağıtasım gelir etraftakilere yazık . :n:
Kuşlar çiçekler ve bitki örtüsünün oluşturduğu ve o ortamı çeşitli öğelerle beslediğiniz müziğe ormantik müzik denir ,kaynak bilinmiyor :n:
Bunun yanlış anlaşılma haline de Nuri Alço müziği deniyor :n: Bu aralarda herkesin telinde Nuri Alço'nun discoya girdiği zaman çalan müzik var ,etraf hiç tekin değil yani :n:
Zamane gençleri abi :D
Abi nuri alço müziği her gencin telefonunda olması lazm :n:
Bende hep techno var :D Böyle iyi yaz günleri başka bişey çekilmiyo :D hep kopuşş
Ben fizy e koydum şarkı listesini sonra tek şarkıya indirdim gece 8 den sabaha kadar aynı şarkı çaldı, insan bir bıkar ama işe geldim yine aynı şarkı, ben ümitsiz vakayım galiba abisi :n:
Burda bi komşu var adam mhalleye naklen müzik yaıyını yapıyor.Adam sabah 10.00 da müslüm gürses dinliyor.Sonra gidiyor yabancı çalıyor nasıl bir ruh hali var adamda anlamadım. :D
Hangi şarkı abi :n:
Musti bende sabahtan beri öyleyim :n: Ama müslüm falan yok :D basshunter forever :D
Bence anlamaya çalışma abisi mümkünse uzak dur ondan :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya şimdi şarkının ismini yazsam sitenin yarısı dinlerken uyur ,hiti düşürdüm diye tekmelerler beni :n:
Save your love -Renee &Renato . Kadının sesi çok güzel de diğeri operacı,yıl da 83 :n:
Abi upload falan et yahu :n:.
Abi ilk başını açtım esnemeye başladım :zuhaha
Ben sana Basshunter - in her eyes tavsiye ederim :n:
İsmi güzele benziyor abisi bir deneyeyim :n:
Süper abi süper :D Eller havayaa moduna giriyosun direk :D Veyada imzada yazan Now You are gonna oda güzel :D
İyiymiş abisi kafa dağıtıyor ama sözleri güzel :D :D :D Mutluluk uykusuz bırakıyor acı uykusuz bırakıyor, en iyi uyuduğun zaman bunalım olduğun zaman oluyor ,bu dünya çok ters :D :D :D
Abi Cradle of Filth dinle :n: Onlarda kafa dağıtıyo :D ben sinirliyken onu dinliyorum vallahi bütün sinirimi alıyo :zuhaha
berkay kafanı sok içine çıkarma 2 dk dayanabilosan süpersindir :n:
Selamun aleykum..(:
Basshunter güzeldir ya All I Ever Wanted falan.
Selamlar..
Selam mayk..
Bir arka sayfada cidden uykusuzluk çektigini söylüyor Aygüncüm.
Şok oldum az önce gözleri görmeyen birisi nasıl PC kullanabilir yaa :confused: Hoş saçma oldu biraz normal insan gibi PC kullanıyo. Ve bana söylemese hiçte farketmeyecektim.
41 Derece sıcak. GeLde yanma arkadaş.
Harbi iso nasıl kullanıyor bende merak ettim klavye sadece herhalde..
Hayrettin abim Aydınada bekleriz 45 fix geceleri 30dan aşağı düşmüyo.
Program varmış Oğuz ekrandaki sesleri okuyan. İlginç geldi cidden yaa :D
http://www.tumgazeteler.com/?a=4224020
Biraz araştırma yaptım gerçekten çok ilginç geldi. Herkes gibi onlarda bilgisayaryı kullanabiliyolarmış.
Biri Basshunter mı dedi:) Basshunter dinleyen yada dinleyecek olan varsa Leva's Polka şarkısına yaptığı remix ve Thunder In Paradise şarkısını tavsiye ederim.
Now Your Gone zaten söylemiyorum efsane:D
Basshunter full bende eren istediğiniz şarkısını ataruk :n:
Bak evladım buna ayı derler
ormandan inip şehre gelirler
ağır mağır hantaldır ama
armudun iyisini ayılar yerler
...
Selamlar..
İyi geceler.
İyi Geceler ...
selamlar, iyi geceler, iyi geceler....
başka birşey yok zatiii.