Çağdaş ben açtım daha önce kapatıyorlar.. :D
Girişte parayı ödeyince ikramda yapın bari..Çay kahve biz bayadır buraya takılıyoruz..
Printable View
Çağdaş ben açtım daha önce kapatıyorlar.. :D
Girişte parayı ödeyince ikramda yapın bari..Çay kahve biz bayadır buraya takılıyoruz..
Ne ikramı yahu, olağanüstü hal durumları geçerli, ikram isteyenler kendi ikramlarını getirecek. Üstelik 2 kişilik ikramlar olacak ki birisi bize kalsın.
Bu işin sonu kötü olacak gibi duruyor :schaf:
Ohoo çay yok, kola yok, meşrubat yok, nargile yok bu nasıl kafe.. Burda garip kokular alıyorum.. King Theoden'e de çağrıda bulunuyorum.. :)
Oğuz abi bizde ortak kahve-:zuhaha- işine girelim :n:.Oğuzlar Kahvesi :zuhaha.
Kahve açıldı daha önce ama kapatıldı :D
Piyasa kızışmaya başladı :zuhaha
Beyler rejime karşı koyamıyorsunuz kapatıyorlar.. :D Oğuzcan sen aç ben destek veririm ama kapanır.. :D
Abim burdakilerle uğraşılmaz ben o kadar uğraştım. Kenara çekip sen sus senide renkli yapacaz dediler devrimi unutup bir renk uğruna ruhumu sattım :D
Yapa yapa inceleme ekibinin moruna boyadılar beni. Başka kafe açsak anında belediyeye şikayet eder bunlar :D
Cassie Ventura'da açtı profili haa :0:
Kafe yönetimini yeniden halka bırakıyorum, geliri yok yahu, zorla para istiyoruz yine vermiyorlar.:D
Kafe işletmeleri tic. ltd. her bişe şti. 'e adaylığımı koyuyorum veya öyle bişe.. :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VRiTjbTeyN8[/youtube]
Bu da vaadlerim.. :D
Kahveyi açtım.. :n: Hemde Google'ın forumlarında. :n: Maaşta veriyor gogıl :zuhaha
Biz demokratız, patron istemiyoruz, kafe ortak malımız.:D
patron değilde işletmeci diyelim.. :D
Ohoo karıştı :n:.Bırakın demokratılığı yönetim olmasın hiçbişey olmasın kafe olmasın :p :n:.
İşletmecimi arıyodu birileri :cool:
Yiğit Özgür karikatürü gibi oldu Ozzy yorumun..
Sen şenolun avukatımısın
-hayır, peki sen öğretmeni misin?
-Hayır, peki bu şenol mu?
-Hayır, hadi .............. gidelim.. :n:
Ama Emre beyi de unutmamak gerek, onun yönetim şekli de farklı, el atarsa karışmam.
Kafede bomba var,boşaltın burayı..
"Kaçııııııın bombaaaa."
diyeceğiz de kafe sana kalacak değil mi ? Yemezler. :zuhaha
Şüpheli paket bırakmışlar kafeye :zuhaha tehdit amaçlı :zuhaha
Bombayı bırakanlara sesleniyorum boşuna tehdit etmeyin selamla çalışıyo burası bara kabul etmiyor :zuhaha:zuhaha
Selamlar..
TSI bot devrede.
Hoşgeldin Aygüncan nasıssın ?
Bu kafeden cacık olmaz.. Bomba var diyorum millet tamam deyip çıkıyor 30 dk sonra tekrar geliyor..
Emre abi sen ne zaman gidiyosun askere ? :confused:
Bana askerlik demeyin. Bir durum belgesi alacağım 3 gündür uğraşıyorum. Bugün gittiğim askerlik şubesi sayısı 5. Millet 17'sine kadar teslim olacak sülüs almak için akın akın Askerlik Şubelerindeler. Bu arada ben bir durum kağıdı alamıyorum yüksek lisansa başvuracağım. Allahtan enstitüden ayarladım da şu yoğun dönemden sonra alacağım. Askerlik iyi hoşta resmen eziyet. Birde giderkeni düşünüyorum da teee Tuzla'da sınava gir sıra bekle falan....
Askerlik seneye eğer y.lisans olmaz ise. Olur ise 2011'in sonuna inşallah.
Yap yap yüksek lisans, askerlik kaçmıyor. Bazı dedikodular da yoğunluğu arttırıyor şubede.
Alışma dönemindeyim, dokunma bana.:D
O yüzden ona verdim zaten Sekopej yoksa çoktan vurdurmuştum kafanı.
Yapacağım inşallah. Ama sabah 9'dan akşam 4'e kadar 5 şube değiştirdim. Adamlar diyorki sabah 4'te falan gel sıraya gir ancak alırsın. Oldu dedim. :D
Beraber gidelim askere, belki aynı yere düşeriz Allah korusun.
Selamlar kafe Serkan abi hoşgelmişsin :)
Allah korusun neden olmasın.
Hoşbulamadık üstteki beyden ötürü Mert ama ne yapalım, kaderime razıyım.
Madem öyle ben bu yorgunlukla burada daha fazla kalamam herkese iyi akşamüzerleri diler ceketimi alır ve çeker giderim.
Güle güle, güle güle sana güle güle, güle güle, güle güle ohh ohh.
Sıkıcı bir yaz gününün ardıdan kafeye bir selamda biz çakalım..
cık cık cık sende mi Brütüs...