Alışık değilim böyle övgülere, şaşırdım.:D Teşekkür ederim.:D
Printable View
Alışık değilim böyle övgülere, şaşırdım.:D Teşekkür ederim.:D
Alış abi, hayatımda ilk defa ortam ısınsın diye kağıt çalan birini gördüm halen şokunu yaşıyorum :n: hiçte unutmuycam o anı haha :D
Iyi geceler :)
İyi geceler Tarık.
Ortam soğuktu, daha çabuk kaynaşmayı sağlamadı mı?:n:
Baya bir ısındı abi, bi ara İsmail abinin gözleri dönüyordu o derece :n: :n: Bu arada Karabasanlar la ilgili bilgisi olan ?
Sıcaktan işte.:D
Gece gece nereden çıktı yahu karabasan şimdi?
Dün güzel bir macera yaşadım :D uyumuyorum :n:
Arada olur, hangimiz yaşamıyoruz ki? Uyuma nasıl olsa an gelecek sızıp kalacaksın, unutursun.:D
Abi su içicektim, bi anda kalkamaz oldum.Tam doğruluyorum geri yatırıyo.Güreşiyoz sanki :D Derken falan kalktım sağa bakıyorum eşyalar yavaş yavaş geliyo yerine.Sola bakıyorum aynı.Suyumu içtim dua okudum.Kafamı koydum yatağa tam dolabımın kapağından ses geldi bu sefer tepem attı.Bildiğim tüm Küfürleri ettim kalktım dolaba yumrtuk attım yattım rahat rahat :n:
İyi geceler nasılsınız?..
Son yaptığın sinirden sonra sana yaklaşamaz artık, rahat ol.:D Çok kötü ya bağırmak istersin bağıramazsın, kalkmaz istersin kalkamazsın.
İyi geceler, hoşgeldin.
Keyifler nasil ? :)
Hiç kıpırdayamadıysan o kısa süreli beyin felcidir yarı uykuda kalmak yani :) Serkan abi, karabasan iyi küfür yedi yüzü varsa gelmez :n:
Naber la ahali =)
Ben geceleri burada takılsam iyi hareketlilik olacak herhalde.:D
Karabasan da olsa onun da canı var, yakıştıramadım dünyalı sana küfürü.:D
Oo felç geçimişim vay be :D Bi yaşıma daha girdim :D:D
Canım sıkılıyor kuşluk yardım edin..
Sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz diyorum, ortam ısınsın! diye.:D
Ortamın ısısını koruyun ha, ben yatmayı düşünüyorum, yavaş yavaş normale dönüyorum artık.:D
İyi geceler Serkan abi :D Maksic takma kafana bir daha kine İnşallah (:
Öyle ama iyi getiriyordu şike mi yapıyorlar nedir kesin olucak maç gitti resmen bu oyunu bırakacağım!
En güzeli kardeşim.Bırakırsan oynadığın paraları kenarı atarakta büyük ikramiyeler kazanabilirsin :)
Sigara gibi bu yanında biri oynasın hemen canı çekiyor insanın:)
selaaaaaam millet.
Buraların büyüğü o bir başka El Barto El Barto çok yaşa.
Günaydın :)
El Barto efsanesi buralarda mı :0:.
Ya ben alıyodum suları da işte işim çıktı. :D Bu arada El Barto'da su istemiş.. Ben sadece İzmir Buluşmasındakilere su getiririm. :zuhaha El Barto avcunu yalasın..
2009/2010 sezonu update'i hazırlıyorum amma zormuş ya..
Günaydınlar..
Oha ya 4 günde 5 mesaj süper iletişim. :D
Bu akşam yolcuyum. Ertan ile Kastamonu'da bir dizi müzakerede bulunacağız. :D
Hayırlı Yolculuklar Ağabey
Sağolasın Buğra. 1 günlüğüne de olsa kurtuluyorum şu maykıldan.:D