göztepe yazdım diye uyarı vermişsiniz tekrar verin. Bravo size.kuralları ben çok iyi biliyorum. Kafanıza göre uyarı vermeye devam edin. 3 uyarım kaldı onlarıda verin rahatlayın. TSİde biter. Hadi eyvallah.
Printable View
göztepe yazdım diye uyarı vermişsiniz tekrar verin. Bravo size.kuralları ben çok iyi biliyorum. Kafanıza göre uyarı vermeye devam edin. 3 uyarım kaldı onlarıda verin rahatlayın. TSİde biter. Hadi eyvallah.
hani ben ?:uzgun:
Tamam sen de ol :zuhaha Tüm dünya şahit olsun hatta :D
Renk isteyerek alınmıyo İso abi.Uyarı alan Kulüp Üyesinin rengi gidiyor.Sonra düzeltiyo yöenticiler.
göztepe (::)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hımm 3 yerde yazmıştım ama 1 yerde çıkıyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cafede yazdığı mesajdan uyarı alanda ben varımdır herhalde tek.
Problemin nedir?
Spor taraftarlığı veya karşı takımı küçük düşürücü mesaj diye saçma sapan yerden bana ceza veriliyosa bende problem var derim. Ben hiçbir zaman takım isimlerini yazarken bırak kısaltmayı baş harflerini bile küçük yazmam. 3. Ligden bir takımda olsa aynıdır benim için. Ama bugün aldığım uyarıdan sonra artık yeter. Sitede adam bırakmadınız.
ne diyosun arkadaşım ?
Kuralları iyi biliyorum demişsin.
Ancak burası sohbet alanı. Sorunları dile getirme alanı değil.
Yöneticilerden muhattap olmak istediğin birine mesaj atar hakkını ararsın. Yada tüm yöneticilerle olayı görüşmek istiyorsan Destek Merkezine konu açarsın.
Bende diyorum Göztepe yazınca niye uyarı aldı ? Meğersem baş harfi küçük yazıldığı içinmiş.
Z simi büyüktü? G si küçük değil miydi yani?
Ben sordum ve öğrendim. Bunun açıklamasını burada tartışacak değilim. Zaten soruma ne diye cevap veriyorsun diye birşey dediğimide hatırlamıyorum.
Ben bir problemin varsa ve kuralları biliyorsan hakkını arayacağın ilk mesajı buraya atmamalısın dedim. Sanırım anlaşılamadı.
Diyelim ki ben buraya hiç gelmeseydim. Hiçbir yöneticide bakmasaydı. Hakkını kendi kendine arıyor olacaktı.
Bende diyorum ki hakkını arayacağın ilk mekan burası değildi. Ben sormadan önce kendi kendine yazarken ki kısımları kastediyorum.
Derdini bize anlatıyor demişsinde...Bunu sana söylediğini hiç sanmıyorum. Ne demek istediğimi dile getirdiğimi düşünüyorum. Tabi o mesajın üzerine yazmam çelişiyormuşum gibi izlenim doğurdu buda doğrudur. Yönetime ulaşılırsa uyarının sebebi izah edilir ve varsada bir yanlış düzeltilir.
Uğur Dündar'ın meşhur lafı vardır. Havada uçan kuşta biliyor ki yönetime yazıyor bunu. Gerisini tartışmak anlamsız. Konu burada kapanırsa iyi olacağı kanaatindeyim. :)
Günaydınlar.
Hoşbuldum da bir kaosa düşmüşüz gibi.
Neyse hayırlı iftarlar herkese.
Rilaks gençler rilaks, gerilmeye gerek yok.
Merhabalar...
Let the sun shine, let the sun shine in.
Nedense bunu söylemek geldi içimden. :D
Selmalar.....
İyiyim herhalde, iyi gibiyim diyeyim.
Yemek biraz fazla kaçtı galiba, miğdemde, o engelliyor olabilir.:D
İşte o zaman iyi olurum, fazla da iğrençleşmeden konuyu değiştirelim derim.:D