Bu saatte ben bile yatmıyorum yahu.:n:
Hadi iyi geceler, sorunsuz halledersin kaydını inşallah.
Printable View
Bu saatte ben bile yatmıyorum yahu.:n:
Hadi iyi geceler, sorunsuz halledersin kaydını inşallah.
Çok iştah açıcı bir sohbet oluyor :D :D :D
Ah El Pırtıkcım bırakıyosun buraları çok fazla son zamanlarda,yakında seni kapı dışarı ederler buradan :D :D :D
Az kaldı az, devireceğiz onu.:n:
Bence abisi gardınızı alın son zamanlarda pek sesi çıkmıyor,gizli harekat planları olabilir :D :D :D
Onun her yeri plan olsa ne olacak, ondan korkan ondan beter olsun.:D
En son iftara giderken görüldü bir dahada haber alınamadı abisi, senin adaşın olan benim kankamdan şüpheleniyorum :D :D :D
Evet, tenhada yakaladıysa, birikmiş hesabını kesmiştir, yazık olmuştur bizim El bartoya.:D
Kaan abi imzan yanlış msnde söyledim sana.
Abi lütfen, İsmail'in gereksiz alınganlığını gidermek için destek alanına mesaj yazdım, bu konuyu büyütmeyelim, imzanı değiştirirsen sevinirim çünkü nasıl ki 6s, f5 B.Jimnastik gibi yazımlara izin vermiyorsak, bu şekilde Göztepe yazılmasına da izin vermeyiz.
Üstelik ben Karşıyakalıyım yani.:D
Selamlar..
Kaan abi pc başında değil şuan.Gelince cevaplar :p
Ben değiştirdim abisi merak etme.20 seneyi aşkındır Fahri Göztepeli sayılırım ,ben alınmıyorum , alınacak da bir şey yoktu, o kastedilen şekilde yazılsaydı o ayrıydı. Bazen görevler fazlasıyla susitimal ediliyor.Bunun için söylemiyorum sadece .oLabilir saygı duyarım.Ve bunu senin içinde söylemiyorum Serkancım. Ne kadar çabaladığını biliyorum.
Karşıyakalı olduğunu biliyor ve öyle olsan da seni seviyorum :D :D :D
Yarabbi şükür iftarımı ettim bitirdim şimdi. Biraz uzun mu sürdü ne?
İsmail uyarı aldı ve bu uyarı verenin kişisel kararı değildi, konuşulup verildi uyarı ve ben de uyarı verilsin dedim direk. Burada konuşmak çok doğru değil, İsmail'in açtığı konuda zaten ona anlattık, bu göztepe olayı da 6s, f5 gibi düşünülmeli.
Ve kimse çocuk değil, ne ima ettiği ortada, birbirimizi kandırmayalım lütfen ki ne ima ettiğini İzmir'de yaşan biri olarak, Karşıyakalı biri olarak anlayabiliyorum. Ve bu konuda fazla alınganlık yapıldığını düşünüyorum. vs vs diye uzuyor, devamını buraya yazıp keyif kaçırmaya gerek yok düşüncesindeyim.:)
Sağol Serkancım.
sağlam yemem lazım yarın işim uzun.
Birisi bana özeL mesaj iLe bu Göztepe'nin İsmaiL'in yazdığı şekiLde ne manaya geLdiğini anLatırmı ?
İki saattir kafa patLatıyorum buLamadım :) Msn'e girsem soracam ama Msn'e de giremiyorum :)
Tamam Serkancım benim sana lafım yok zaten. Bakalım hangimiz önce çıkacağız süperlige ? :D :D :DVe dip not olarak düşeyim uzatmak istemiyorum anlaşılmakla söylemek istemek farklıdır.Orda onu söylemediğini biliyorum. Ama tabi her üyenin iç dünyası bilinmek zorunda değil ,ya da karakterinin onu diyebilip diyemeyeceğinin. Ama bir özümsenseydi bu kadar da uzamazdı değil mi?
Şimdi burası sohbet konusu sohbetimize dönebiliriz.Zaten kol kırığı ile uğraştım burda bende artık Ahmet şunu demiş Mehmet bunu demiş diye konuşulsun istemiyorum. İstersen silebilirsin Serkancım.
Abi açıkcası ben de yanlış anlaşılmamızı istiyorum. Eski üyeler soğutuluyor diye saçma bir düşünce dolaşıyor, yahu böyle bir şeyi biz niye isteyelim? Hiç aklıma gelmezdi yani böyle soğutma fikri. İsmail de 1 defa yazmış olsa görmezden gelinirdi, 2 defa yazıldığında dikkat çekti. Ha belki de kötü niyeti yoktu gerçekten ki zaten İsmaille yüz yüze görüştüm, kötü niyette yazdığını sanmıyorum. Nasıl ki basit bir mesajda gs yerine 6s yazılsa ki bunu taraftar sitesinde böyle ifade edildiğinden alışkanlık haline gitirmiş biri yapabilir, ona uyarı veriyorsam, burada da 2 defa olduğundan, kötü niyet olup olmamasına bakılarak uyarı verilmeli.
Göztepe taraftarı olsa burada çok sayıda, rahatsızlıklarını dile getirenlerin sayısı da elbette fazla olurdu. Bu şekilde, taraftarı olmayan kulüpleri de korumak bizim görevimiz.
hala mı aynı mevzuu yahu pffff.
neyse herkese iyi geceler.
Tamam gitme gitme, gel 2 lafın belini kıralım, konu değişti.:n:
Ben Serkanı polemiğe tutarken sende isyankarları cafeden atabilirsin El Pırtıkcım :D :D :D
Sonra ne diyoduk? :n:
Ben geldim yine :p
Aygün geldiyse Emre gitmediyse bile gider bence.:D
Sen gel abisi,devrimciler gelmesin :p :p :p
Emre abi geliceğimi hissedip gitmiştir önceden :D
merhabalar göztepe karşıyaka muhabeti geçmiş bende soradan bucalıyani bucasporlu olmuş biri olarak geldim (/6)(m)
Buralar bizim aşk bahçemiz olsun Aygüncüm, yanlış anlaşılmasın da cümlem abisi,kızları getirelim açısından dedim :D :D :D
Değil mi abisi niye cafeyi ele geçirmeye çalışıyoruz ki ,korsanını acalım ,biraz romantizm lazım buraya ,mum ışığı falan :D :D :D
Tabii canım :D
10 yaşında çalmaya çalıştığım orgu da buldum. 22 sene geçmiş üzerinden :D :D :D Ambians da hazır yani :D :D :D
Paslanmıştır o :D
Dur bi bakayım sahiden.Amor Amor Amor :D :D :D
Kaan baba 22 yıldır aynı yerde mi duruyor :zuhaha.
Aygün senin bi ara bi lafın vardı :D ben hatta bi kere benim konumda yazmıştım onu sana ne yapıyorsun banLanmakmı istiyorsun demiştin neydi o ya :s
Yok abisi 15 yıldır bir yerde duruyo :D :D :D
Hatırlıyorum öyle bi şey dediğimi de ne demiştim unuttum abi ben de :D
Çok sıkLıkLa kuLLanıyordun hatta ya :D neydi be :D valla uyuyamam ben şimdi :D
:D:D Valla benim de aklıma gelmiyo :D