proje falan yok mu? :D valla hayat sana güzel.. :n:
her okuyan para kazanamıyor maalesef Mayg bari şimdiden iş hayatına atılda masraf olma.. :n:
Printable View
Ben kazanırım :D
Proje dersi zaten bu, muhtemelen hoca eve ödev verir, bende hocam tek ders için okula gelmeyeyim, tamamlayınca gelir gösteririm der, tek derse gitmekten de yırtarım.:D
Aygün okulu bırak, okul için harcayacağın masrafı şimdiden biriktirmeye başla, 23 yaşına geldiğinde elinde sermaye olur, iş kurarsın, hem okumamış olursun hem de işsiz kalmamış.:D
Yok ben böyle iyiyim abi :D
[QUOTE=Sekopej;1547114]Proje dersi zaten bu, muhtemelen hoca eve ödev verir, bende hocam tek ders için okula gelmeyeyim, tamamlayınca gelir gösteririm der, tek derse gitmekten de yırtarım.D[quote]
Tam kebap.. :D
Bende onu diyorum boşa masraf olma ailene..Quote:
Aygün okulu bırak, okul için harcayacağın masrafı şimdiden biriktirmeye başla, 23 yaşına geldiğinde elinde sermaye olur, iş kurarsın, hem okumamış olursun hem de işsiz kalmamış.:D
Okuyup doktor olucam ben :n:
Ben kaçıyorum GTA Vice City oynıycam :D
Takıldığın bölüm olursa sor kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum o oyunu.. :D
http://www.arabaresimlerin.com/data/.../Mazda_323.jpg
Allah herkese böyle bir araba nasip etsin.. :D
buranında bu huyu kötü işte tık diye kesiliyor muhabbet..
Başlarda bi bölüm var oyuncak helikopterle inşaata bomba bırakma :D Yapamadım onu :D
Onu ben 3. de geçmiştim en son bitirdiğimde.. :D Bombaları en üst kattan koymaya başla..
Aslına bakarsan film stüdyosundaki uçakla afiş dağıtma görevinin yanında o helikopter görevi bir hiç..
Denerim sonra şimdi sol bölümdeyim.Oralarda takılcam biraz :D Bu dükkanları,kulüpleri alamıyorum bi türlü sinir oldum abi :D
Beceriksizlik başa bela tabi..
Tabi canım ben en azından oynayabiliyorum.Sen daha kuramıyosundur :p
Al Mayk fazla kasma http://rapidshare.com/files/277883912/GTA.rar.html
Bu kıyağımı da unutma.. :n:
Sağol abi :D Nereye atıyım bunu :D
Belgelerim/GTA Vice City User Files ama önce içerdeki dosyaları yedekle beğenmezsen kendi savelerinle devam edersin..
Hadi bana eyvallah.. Size iyi geceler..
Çok yeteneklisin aygün.4ever Mayk.
İyi geceler Oğuz abi.
Tezahürata gerek yok.:0:
Bak bak nasıl havalandı.Sigarada mı içiyon lan sen :p
Hıı içiyom :D Bu mouse'un sağ tuşu basmıyo ya nasıl düzeltirim :D
Ne Mouse muş arkadaş elektrikte çarpıyordu üstüne para verip satsana şunu :p . Belli mouse un senle bir alıp veremediği var niye ısrarcısın bu kadar :n:
Düzeldi artık çarpmıyo :D Veya ben düzeldim bilmiyorum :D Alıcam bu gidişle yenisini :D
Al bakalım pintilik başa bela tabi öldürmediği sürece her acıya katlanırım diyorsun dimi :p
Evet aynen öyle :D Öldü bitti ama olsun iyice bozulana kadar kullanırım :D Yedekte vardı bi tane ama o da topluydu :D
Toplu mouseunu bile saklıyorsun helal olsun sana Mayk :n:
Saklıycam tabi belki ilerde işe yarar :D
Merhaba beyler :/
Naber Ahmet (:
İiyim sağol Aygün sen ? Bu arada yaş kaçtı :)
İyidir Ahmet sağol.14,3 :p
Ben yatıyım artık birazdan ezan da okunur.Sen takıl (: İyi sabahlar..
Karnımızıda doyurduk. Selamlar.
Ooo Elyın geldi :p
Git uyusana olm.
Sen uyu oğlum ben niye uyuycakmışım.
Derken ben yatıyorum uykum geldi hadi kaçtım.
Yeni kalktım daha bismillah. İyi uykular şekerim.
Herkese günaydın :D
Günaydınlar..
Günaydınlar..
Ve Aleyküm Selam :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünya Kupasından uzaklaşmış bir milletin futbol takımının destekçisi olarak bugün stresliyim dün sinirden titredim