32 gün 1 aydan fazla demek Eralp. Benim keyif günlerim biteli 32 gün oldu ;;)
Printable View
32 gün 1 aydan fazla demek Eralp. Benim keyif günlerim biteli 32 gün oldu ;;)
Benim 32 gün önce yine keyif günlerim vardı demek büyüdükçe keyif günleri sayısı azalıyor
Kesinlikle Eralp. :)
Ve gün geliyor ki senelik izinleri iple çekip 15 gün keyif yapmayı diliyorsun bütün bir sene :D
Kötüymüş yahu ama ben konservatuar okumayı düşünüyorum tiyatroculuk dalında belki ilerde senarist yada tiyatrocu olurum :D
Hadi bakalım inşallah. :) Bizde şey deriz biz bu çocuğu tanıyorduk yahu.... :p
Bu arada kariyerde şahane. :D 1,5 senedir forumdayım bir Erdem'in kariyerini hatırlıyorum bir Aygün'ün birde seninkini hatırlayacağım sanırım. :)
Ben de konservatuara girmek istiyordum tiyatro dalında ama bu saatten sonra zor :(
Niye daha kaç yaşındasın ki?
Konsevatuar sınavlarına 14 veya 15'inden sonra girilebiliyosa girerim benim yaşım 14 :) Ben 5. sınıftan sonra girilemiyor diye biliyorum da..
Millet 20 yaşında giriyor yahu :) Birde zaten varsa içinde birşeyler yaşın ne önemi var ki hem kaldı ki yaşında geçmiş değil.
Sende yaşım geçti diyorsan biz ne yapalım Deniz. Yaş olmuş 23, 6-7 ay sonra olacağız 24.... peeeeh. :p
Oh be sonunda mesaj yazma bölümü açıldı yahu deminden beri cevap veremiyordum bu arada teşekkürler emre abi :) ama bugün internette bi değişiklik var imageshackte sorun var bizim site yavaş baya kötü yahu
Günaydın desem Emre abi sövecek bana içinden :D:D
Yeni kalktım vallahi 5.30'da yattık gece Batak,King... 6.30'da da sağolsun kız aradı :D Uyuma saatim hemen hemen 8.00 falandı :D
Neyse ne yapıyor bakalım Kafe ahalisi...
Emre abi bu arada sen mesaiyi zaten kafede dolduruyorsun:D
kafede mi dolduruyorum? Ayıptır ayıp. :D
Vallahi abi buraya her giriyorum sen varsın mesai'den bahsediyorsun :D İşyerin sahibi olsam derim git Turksportal'dan al maaşını :D
Oooo 20 yaş mı ? :D Neyse abi ben öyle duyumlar aldım da çevremden bu yüzden öyle dedim :D Bu arada o Ghost modu klüp üyelerine özel mi :D
Arkadaşım ben ne yapayım akşama kadar bilgisayar başında oturtuyolar arada işimizi yaparken buralarıda boş bırakmıyoruz. :D
İlerde Benimde Bilgisayar Başında İşim Olmasını İsterim :D
Arada mı ? :D Neyse abi tamam :D:D
Murat Abi, avatarın süpermiş. :zuhaha
bundan sonra gördüğüm bütün sinekleri öldürecem
Selamlar TSI :)
Herkeste bir dert :D ferdi sana ne oldu sinek istilasımı var evde :n:
Günaydın..
Bu vodafone'a ne oldu yaa.Kontor yükleyecem şuan işlem gerçekleştiremiyorlarmış...
Yarım saattir deniyorum vodafone'larda birşey var ama dur bakalım...
bilgisayar başında iş isteyen sayın arkadaşım aklından bile geçirme bence. En sonunda gözlerimi bozdum heralde yakında bir doktor yolu gözüktü bana. Ve gözlük kullanmama olasılığım çok çok azdır sanırım. Neyse bakalım.
Ben kendimi bildim bileli hiç PC başından kalkmam yinede gözlerimde en ufak bozulma yok :confused:
Bende öyle diyordum İsmail taki bu hafta başına kadar. Zınk diye çıkıveriyor.
King,Batak bilen yokmu varsa bana ulaşsın msnden...
Geçmiş olsun valla gözlük takmak çok zor ya . Güneş gözlüğü bile olmasın mümkünse.
Okey biliyorm gelin oynayalım ya :D sabahtan beri King soruyo herkes :n: