muslu,önder turacı,
Printable View
muslu,önder turacı,
hector mancilla
mokoena
hugo almeida
1 sezonun sonunda nihata teklif götür gelir belki
pablo vitti
mascherano
guarin
sivok
coLsa
peter Luccin
mascherano ve sivoku oynat guarin fazla iyi değil
Mascherano&Guarin özellikle Guarini oynatırsan gelcek sene çok rahat edersin.
E.gaven, mokoena
john carew...
muslu'yu tavsiye ederm
c.ronaldo, robben, ze roberto
Brezilya Ligi Açıksa Bu oyuncuyu denemeni tawsiye ederim takımı Sao paulo adı richarlyson...
vitti'yi al bence de.almeida da iyidir.Alabiliyorsan ikisini birden al :D
RafaeL sOßis..Faßio Santos..Carlos Magno..Mirko Vucinic..Gianpaolo Pazzini..Valeri ßojinov..Toßias Hysen..Defour (tam Adını ßiLmiOrm..BelcikaLı)Faßio Grosso ßunLarı öneririm :p
Kardeş guarin ve sivok ikisi deli gibi oynar
kesinlikle mascherano guarin tanımam üstüne
abi bune yaa kafam karıstı iice :D
Gioda nın yanına yabancı da olabilir iyi bir dc arıyorm .
dr de olur
yabancı olması tercihimdir:)
bi yardım edin acilll
edinho süper ikili oluyorlar gioda ile şiddetle önerırım türk istersende ibrahim toroman gioda ikiliisi dünyanın en iyi ikiilisi olabilirler..
dc toraman,leandro castan,dr magno,muslu
ne kadar paran var bilmiyorum ama samanyolu'Na ek olarak kompany-borre-ledley king.bunlar dc.borre-muslu-carlos magno-rafinha bunlar da dr
Kompany boulahrouz gladstone
herkese tşk arkadaşlar. ben tercihimi edinho dan yana kullanıorm bakalm nsl oynıcaklar ?
;)
ya walla bence squallaci süper.sırbistanlı krjstaic da muhteşem.
abi kaka klubunden gitmek istediini soledi milandayken 30yasında bosman kuralı war ama adam yıllık 10milyon ? istiyo ne dersiniz alıyımmı??yası falan gitmis ama...
al tabiiiiiii en az 5sene daha kullanırsın
5sene kullanamam cnk sezon sonu ayrılcam hemde pesin para sıkıntısı war takımda tereddutdeyim
Ya bisey sorcam kızmayın ama bende cok gordum bosman kuralı ne demek?:)
Quote:
Originally Posted by AndersonCosta
ayıp ettin kardes soliiö hemen simdi kardes oyuncu klube son yıldaki aldıı parayı werip cekip gidebiliyo yani iste olay bu bu kadar basit...acıkalayabildim mi??
bence alma 5 yıldan 10 milyon euro 50 milyon euro yapar.git daha ucuza daha kaliteli oyuncular bulursun.1 yııllık dahi alcak olsan 10 milyon euro çok para.
Hmm cok saol alexx20fb
Quote:
Originally Posted by AndersonCosta
onemli diiil kardes cekinme sor burası onun icin ayrıca kısaca alexx de...