bence van persie yi al hem değişik yerlere de koyabilirsin yeri geldiğinde (
(forvet vs..)
Printable View
bence van persie yi al hem değişik yerlere de koyabilirsin yeri geldiğinde (
(forvet vs..)
van der vaart
Lorentzeni bi dene manyak oynuyor.İsveçli 20 yaşında
Kesinlikle Rafael Van der Vaart ama livorno ya gelmez o takıma alsan alsan adu yu alırsın:D Esposito yuda dene
Pazzini,Tevez,Sobis,Vitti,Toni
tevez
defoe
adriano
kerlon
ronaldo
yok abi adam anelkayı satmıs baksana.Quote:
Originally Posted by Destan_Yazan
bence carlos tevez birinci secenegin olsun. fenere kesin gelir
o olmazsa kerlon, vitti gibi bir suru oyuncu daha alabilirsin
mirko vucinic diyorum başka bişey demiyorum.
Bu oyuncu Regen Değil Bahia Diye bi takımdan allmış sao paulo 5 milyon £ verdim bu oyuncuya
http://img228.imageshack.us/img228/5619/cicerolj9.jpg
henry adriano eto'o diyen arkadaslar o adamlar sizce sözleşmeyi kabul edermi
guzelmiş kardes umarım faydalı olur ss lerini burda gorelim burda oynadıkca
ortasahanın ortasında cok ii performans gosterir.
eger taktiğinde playmaker kullanıyorsan tam biçilmiş kaftan...
ii transfer... tebrikler..
vukcevic
CARRUSCA
kobiasvili (gelirmi bilmem gelirse çok iyi olur)
bence çok üst düzey bi oyuncu değil
neyse hayırrlı olsun
dostum bak ben yeni konu açtım cicero diye sao pauloda bi adam var değer yaklaşık 4 milyon £ onu dene bi özellikleri güzel
martın petrow,
kobiasvili,
yasin karaça (adı ustunde aml ( r ) heryerde oynuo
musampa
yasin karaca yavas bir adam o yüzden kanatta oynatmak mantıksız
diğer bütün oyuncular gayet iyiler
arkadaşlar weverson harika 18 yaşında özellikler müthiş makul fiyat ve brezilyalı .....
yorumları beklerem!!:D
Kardeş keşke bi ss koysaydın..Ama yinede paylaşımın içim sağol..En kısa zamanda bakıcam Weverson'a.. :)
bende merak ettim ss at da bakalım
ss atda bakalım geçmişini ve profılını.
ben cıktıgından beri oynuyorum daha duymadım weverson diye bir isim
regen olmasın?
arkadaşlar birazdan atarım ss ama kendi takımından değilsen bazı özellikler göstermiyo!
regen olmalı ya bende ole biliyorum
lütfen her oyuncu için ayrı konu açmayalım
arkdaşlar her oyuncu için konu açmayın
kariyeri güzelse eder :)
arkadaslar hiile yaptıgımı dusunmeyın sadece ıyı bır transfer için butun imkanlarımı kullllanıyorum
arkadaşlar evandro roncatto ve andy reidi aldım şimdilik idare ediyolar ama cresponun söylediği cicero manyak bişey seneye artık her sene bi tane avrupa birliği dışından alınıdığı için maalesef :( arkadaşlar bişey daha sorucam kerlon barcelonada 10 milyon paunda anlaştım alıyım mı sizce iyi oynar mı italyada ??
bence van der meyde yi alabilirsin hem sağda hemde solda oynuyor ama paran varsa ve gelirse onun yerine cristiano ronaldoyu tercih ederim diger arkadaslarda guzel isimler yazmıs onlarada katılıyorum
kesinlikle ii oynar yaQuote:
Originally Posted by romuluslobyo
büyük macların adamı kerlon
ligde en az 25 gol atar ve italyanın diğer bütün büyüklerine karşı seni kurtarır
run with ball'ı acık tut ve sonsuz creative freedom ver
sonucları gör...
eyvallah kardeş sağ ol bi adama bu kadar para hayatta vermezdim ama baya bakındım buda kerlon hakkında baya şey var alalım bari :)
arkadaslar cok konu acıom ama bunun nedeni bu alemde yeni olmam fenerbahceyi yonetiom alex anelka appiah dısında ki yabancıları sattım sizce işime yarıyacak 3 yabancı kimler olabilir??:( :(
bi defans lazım sana onun için süper 2 adam sana birini al igor petkovic ve ibrahim kargbo bi forvet eminim türkiyede harikalar yaratır cristiano lucarelli almak zor ama biraz bi tane de sağ açık iyi gider carlos magno ve andreas gasbarroniyi dene derim
Quote:
Originally Posted by yigit_415
kardes acmadan once acacagın konunun olup olmadıını arat sonra aca eger warsa oraya yaz lutfen
eric addo,lugano,huth,fabio aurelio,gustavo nery,
bide forwet al anelkanın yanına bitirciliği olan kerlon defoe olabilir
hadi iyi eglencelr
Türkiye'de Kerlon Çok başarılı olur.
sol bek: placente veya fabio santos
sağ kanat: aaron lennon, valeri bojinov ya da dennis rommedahl
defans orta: alex(psv)
Kerlon, Fabio Santos,Addo
Antalyaspor ile 2. sezonumda 1. Ligdeyim. 1. yılımda hem şampiyon oldum hem de Türkiye kupasını aldım.
Forvette Serkan Gedik ve Furkan Baştan ikilisi var. 4-4-2 wings taktiği ile oynuyorum
Acil bir santrafora ihtiyacım var. Bütçem 5.000.000 YTL
serkan gedik warsa kardes sorun yok yedek olarak iste cafercan özgürcanı oneririm