Kuşluk açılmıştırrr
Emre abi niye online olduğun halde offline gösteriyorsun kendini :)
Printable View
Kuşluk açılmıştırrr
Emre abi niye online olduğun halde offline gösteriyorsun kendini :)
kafede Deniz'in yazdıkları üstüne, Murat'ın da "top kiminse onun dediği olur" demesi üzerine aklıma küçükken yaptığımız saçmalıklardan biri geldi.
Efendim birgün top oynuyoruz yine. hemde mahalle maçı. :) -mahalle maçı kavramı çocukken biraz farklı oluyor aslında hepimiz aynı mahallede birkaç blok ara ile oturuyorduk ya neyse- topun sahibi olan çocuk diğer takımda. Şimdi bir arkadaş paldır küldür Allah ne verdiiyse giriyor bu çocuğa topu kapacağım diye. Bir iki beş derken çocuğun canına tak etmiş olsa gerek, bir pozisyon esnasında top kendiine geldiğinde eline aldı. Biz bir sevinçliyiz adam topu eline aldı penaltı -o sıralar eline nerede alırsan al penaltı olur sanardık- Sonra baktık ki işin rengi öyle değil. Çocuk oynamıyorum demez mi? Neyse bunlar takımcak toplanıp gidip bir köşeye oturdular dinleniyorlar sonra kendi aralarında maç yapacaklar adam ayarlıyorlar.
Neyse uzatmayalım.:D Bizim takım gariban topu olan yok. Fakat top yoksa gazoz kapağı daha olmadı kutu kola kabı var. Bir kutu kola kabını ezmek suretiyle top yapıp başladık "top" oynamaya. Bir pozisyon geliştiriyoruz ki ama nasıl kaptırmışsak kendimizi, ben sağ dip çizgiden "topu" bir kesiyorum Yattara gibi, arkadaş yükseliyor Semih gibi kafayı çakıyor. Gooooooooool.
Sonra ufak bir sessizlikten sonra feryatlar gol sesine karışıyor. kafadan akan kanın haddi hesabı yok. :D
Bana çok tanıdık geldi bizde de çok olurdu böyle muhabbetler :D
Bende bir anı anlatayım hazır yeri gelmişken.
Bizim mahallede siteler arası maçlar olurdu - yine mahalle maçı havasında - Kent Site vardı o takım herkesi yenerdi bizde mahalleye yeni taşınmışız.Ben orada oynamak istedim beni almadılar takıma.Sonra oturduğumuz apartmanın takımı çıkt ortaya Sağlık Sitesi diye.Bu takımda herkese yeniliyormuş :D ben bu takımda oynuyordum ve ilk maçımızıda Kent Sitesine karşı yapıyoruz.7'de devre 15'de bitiyor maç.ilk yarı bitti 7-3 öndeyiz 4 gol atmışım ben devre arasında çubuk k.raker karşılığında Kent Sitesine transfer olmuştum :D:D Daha sonra maçı çevirmiş kazanmıştık neyse :D:D Ne günlerdi yaa.
tüüüü karaktersiz. :zuhaha Bir çubuk k.rakere ha...yazıklar olsun :n:
Napiym abi o zamanlar 8-9 yaşındayız :D Bir K.rakere tav olmuşum hakkaten bir de hayalini kurduğum takım olunca :D:D
Harika hikayeler bunlar ya :zuhaha bizimde böyle olaylar varda şimdi gece gece yazması uzun olur :D Herkese iyi geceler..
Neyse bende hikaye bitmez de geceler kısa :)
Hadi kalın sağlıcakla. Size yarın dut ağacı maceramı anlatırım. :)
Emre abi iyi geceler yarın mesaiyle beraber bekliyorum seni :D:D
Uuu mahalle maçı he ne günlerdi ya bide ben hep kalede oynardım maçlarda o yüzden bana bi hürmet yapılırdıki sormayın nede olsa herkese göre kaleye geçmek enayilik işiydi o zamanlar :D Bide o zamanın taktiklerine hayrandım ben güya maç öncesinde 3'lü defans 3'lü baklava ortasaha ve 2 forvet oynardık :D Maç başladıgı an bana en yakın defans adamı rakip 3-4 oyuncudan daha uzakta olurdu :D
Mahalle maçları .. bizimkilerde maç sonu kesin mahalle kavgasına dönüşürdü :) şimdi ki yeni nesillere bakıyorumda artık mahalleler bomboş.. bizim zamanımızda okuldan gelir gelmez çantaları bi kenara atıp hemen bi çift kaleyi kurardık.. şimdikiler ise evden çıkmaz olmuş sabah akşam pc başında çok yazık :)
Ya ben evden okula okuldan eve servisle giderdim ilkokuldayken akşamları okul çıkışı maç var derlerdi ben direk çantayı falan şöföre verirdim oda bizim evin önünde yengeme verirdi maçımı yapardım eve dönerken kendime neden servisle gitmeyipte maç yaptım diye küfreder ve ertesi gün tekrar aynı şekilde maça kalırdım :D
Kafeyi kimse açmadı en azından biz açalım.Günaydın beyler...
Bizde Günaydın diyelim bakalım ne olacak...
Günaydın Kafe sakinleri.
Ler diye birşey yok şu an için. Tek tabanca gidiyoruz...
Niye sen kendini sakinden saymıyor musun Erdem? (::)
Günaydın Nikılıs:D
Nikılıs bak Osman Abin günaydın diyor cevap versene evladım Nikılıs...Nikılıs...
Ah abisi bu aralar huysuzluğu üzerinde diş çıkartıyorda. :D
Bizim Nikılıs'a çiftleşmek için bir dişi arıyorum var mı bildiğiniz, tanıdığınız güvenilir? :)
Hamam böceği olur, tahta kurusu olur, bit, pire falanda olur. :n:
Sabahın erken saatleri olması dolayısıyla sanırım kimsecikler yok buralarda, olanlarında ağzını bıçak açmıyor. :) Sonra görüşmek üzere kafe. :u:
Günaydın Nikılıs.Emre abi mesai başladımı:D
Herkese Günaydın!!! Emre Abi ben şu anda bizim memleketteyim laptopun ekranına hep böcek falan gelir senin şu böceği görünce ekrana böcek geldi sanıyorum yav :D
Nikılıs için bir dişi aranıyor :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Msj sayıları nerde yav:uzgun:
Sabahtan beri bilgilerin olduğu yerde bir eksiklik hissediyorum :D Demek mesaj sayılarındanmış.. :D