Reklam yapmak iyidir Aygün.:D
Printable View
Reklam yapmak iyidir Aygün.:D
Herkese merhaba. Lost'u izlemeye başladım. İlk bölümü güzelmiş. :) Sardı bakalım...
Batuhan avatardakini senmi yaptın? Linki hatırlamıormm ben 2 aydırr :zuhaha
yaa biliormmmmmm :zuhaha o kadarda cahil değiliz yaa :D Southpark karakterleri yapılıodu bir siteden üzerindeki eşyaları yüz tipini fln değiştiriodn onu soruorm :zuhaha
Merhabalar.Nasılsınız arkadaşlar.
Ben kötüyüm ya fm de yanlışlıkla takıma 14 tane yabancı aldım şimdide satamıyorum :D
Batuhan buldm siteyi sonunaa .com yazıodm .de ymiş :zuhaha sana özel mesajla atıorm reklam olmasın:p
Bana da atar mısın:).Gerçi buraya da koysan zararı olmazdı heralde:)...
http://www.sp-studio.de
Ulaşabilrisiniz. Ama ben nasıl yapılacağını anlamadım.
14'mü.:D:DHemen kiraya yolla hepsini.:D
Aşkım Berfin ya.Başımı döndürdü dün uyuyamadım.Gözlerim kan çanağı oldu.:D
kimse almıyorki nasıl göndercem :D
ya Pilot takımına yollasana hepsini.:D
Arkadaşlar çok kolay önce dilini seçeceksnz onu anlamayan yoktur zaten :zuhaha snra boş bir yer gelecek onun sol tarafında seçenekler var mesela HAİR tıklayacaksınız saç modelleri var onlardan seçeceksiniz tektek ayarlycksnz yapamazsanız resimlide anlatırım veya videolu farketmez yani :zuhaha
Pilot takım sadece orduspor kaldı manisaspor vardı nondayı felan oraya koyuyordum ama o sözleşme bitti şimdide yeni pilot takım istedim yönetim giti bana dünyanın teee neresinden abuk subuk bi takım buldu :D
Bir anlat hele yav :D
Bende o şeçenekler gözükmüyor. İvan hazır elin değişmişken. Fenerbahçe'li bir surat yapabilrisin dimi bize? :)
Ehuehuehue.:D
Kendi düşen ağlamaz o zaman gir editöre o adamların 2. vatandaşlığını Türk yap.Yada bütün sezon paralarını öde ama oynamasınlar.:D
1 dk videolu anlatcm :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.zshare.net/download/3060619a118294/ Mecburen upload ettm yine yapamayan olursa Resimli yapıcm...
Bana laf atanlara meydan okuyorum. Gelin kapışalım. [ FM ]
Aydın ile internette kapışacaktım; lakin benim makinanın anakartı yandı. Şu an da bana ait olmayan başka bir makinadayım.
Açılan yerde English'e basınca oluyor.Ben birşey yaptım ama paintle kestim diğer türlü kaydedemedim.
Olm merinos gir msn'e kapışalım. Ben de kek arıyordum yenecek. :D
Seko ciddi diyorum yahu.
Bahane olsaydı bu kadar basit bir oynayamama sebebi olmazdı heralde. :D
Benim makina PIII olduğu için anakart bulmak zor oluyor yakınlarda.