Büyükbaba Şirin yapalım sana abi.. Hem sitede yaş itibariyle büyük babamızsın. :n:
Printable View
Büyükbaba Şirin yapalım sana abi.. Hem sitede yaş itibariyle büyük babamızsın. :n:
Şirin emperyalizmi yapma Çağdaş herkes tercihlerine göre. :zuhaha
Olm dur Kaan abiyi babam yapacağım. :n: Size büyükbaba diyebilir miyim Kaan abi?
Oldu galiba :D :D :D
35 sayfadır avatar pokemon şirinler vs. muhabbeti sıkılmadınız da.
Gidin msnde yapın bu muhabbetleri yahu bozmayın adamın kafasını.
Haşin erkek :D :D :D
Büyük Baba şirin,El Barto'ya söyler misin ne muhabbet yapacağımızı ona mı soracakmışız.
evet bana soracaksınız tabii ki. Ya da sormayacaksınız ama yaptığınız muhabbete müdahele edeceğim.
Portekiz sonrası asabiyet,tabi asistan bastı kalayı :D :D :D
Herhalde Emre abinize soracaksınız ,kafenin sahibi odur. Her zaman o haklıdır aksi durumlarda ilk kural geçerlidir.Bu böyle biline.
Yıkıyorum buradaki dikta rejimini.
Tarih: 17 Eylül 2009
Saat: 13.37
Yer: Turksportal Kafe
Şimdi Genelkurmay Başkanı CaD0'nun açıklamalarını dinliyoruz:
Eğer biz başa gelmeseydik, El Barto gibiler yönetecekti bu kafeyi. Ne yapalım öldürmeyelim de besleyelim mi bu El Barto gibilerini. Halkın huzur ve refahını sağlayana kadar Kafenin başındayız. Ve 1324354857 günlük sokağa çıkmama yasağı ilan ettim. Herkes sokağa çıksın,kafede temizlik yapıyoruz.
Domates var mı domates :D
Artık El Barto bu kafeye giremeyecek, bakınız gitti bile.
Çok erken kalktım bu sabah ben yatıyorum (:
Evet,aslında darbeye karşıyız ama ne yapalım artık çok kısa bir süreliğine böyle. Ardından halkın yöneteceği bir kafe olacak burası.
Hadi lem. Cuntacı seni. :n:
O zaman değiştiriyorum kararımı. :n: Bu kadar tepki çekeceğimi bilmiyordum. Şimdi devrim yapayım diyorum da onun da tesiri az olur diye korkuyorum.
Ama şunu bil Atıl, cuntaya hayır. Zaten 3 aya kalmaz yıkılırız. :n:
El Barto 4ever.. :D Bak ortalığı yine karıştırayım..
Cunta yönetimine el konmuştur. Monarşik yapıda yönetim devam edecektir. Kahrolsun cunta, yaşasın monarşizm.:n:
ne bu don değişir gibi yönetim değişiyor :n:
iyi geceler
İyi geceler...
Selamlar..
Aygün iyi geceler diyecektin heralde yatıyorsunya :D
Evet 4 saat sonra falan yatıyorum abi :D
Yuhh bende uyku düzenini çevirdim ama şimdi tekrar gece oturuyorum. Neyse PEs 2010 un hatrına bekliyoz bakalım. %91 de.
Cidden tavsiyem en geç 1 de felan yatt. Uyku gibisi yok valla :)
Bugün 2 gibi yattım 19.20'de kalktım abi nasıl uyuyabilirim :D Okullar açılıyo bi düzen sağlamam lazım.Ama bakalım ne zaman oturtucam düzeni (:
Ben yatıyorum iyi geceler..
Yıllardır tepe taklak bir uyku düzenim var. Lisedeyken derste uyurdum. Sabaha kadar nette olurdum. Net yokken fm oynardım.
Üniye geçtim. bir kaç ay öncesine kadar sabah okula kadar yani 7 ye kadar oturur uyumadan okula giderdim. Gelince uyur gece 1-2 gibi kalkar pc başında yer içerdim. Sonra tekrar sabah okula uyumadan git vs. Çok abuk sabuk bir hayatım var. Sen sen ol cidden uyku programını iyi ayarla. Hastalık oldu bende pc başında birde tuvalet olsa hiç kalkmayacam. Ondan olsa gerek bazen saçmalarım her konuya mesaj yazarım çünkü hiç zaman geçmiyor vede bazen çok kişi olmuyor.
Ramazan bitince sahura kadar felan oturmama heralde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler..:icon_cry:
Kötü bi gün Fener yenilgisi ve daha önemLi bir oLay :(
Daha önemli ne olabilir birde elektriğe zam geldi :D
ve Pes 2010 demo yu kurmaya başlıyorum bakalım SS şöleni az sonra .. :D
FM 2010 bekLer yaw azcık Feys bakıyım
Milleti uyandırmak için sahura kadar yatmıyorum bende.Sahurdan sonrada bazen hemen bazende 1-2 saat sonra yatıyorum.Akşam üzeride 5 gibi kalkıyorum.Ve 10 gün sonra üniversite başlıyor.Benimde bir düzen oturtmam lazım.Artık bayramda bakacağız..
Bu arada THEFM benim dikkatimi çekmişti konulara mesaj yazman.Bazen bir mesaj yazıyorsun.Senin mesajın üstüne başka birisi mesaj yazdımı (senin mesajla alakalı alakasız) bir mesaj daha yazıyorsun..:icon_smile:
Abicim gece oturunca adamın başına vuruyor usanıyor :D
Hemde ben akşam anca kalkıp oturduğum için konuları anca akşam okuyorum mesajı yazınca tek tük adam kalıyor oda enteresan oluyor. Top 10 hatta 20de üst üste benim mesajlar. Engel olamıyorum
Uyuyasım geLmiyor
Ben alıştım ya uyku düzenine. 4.30 da yatıp 7 de kalkıyorum :n:
Kötü bir şey değil sonuçta.Yani engel olmana neden olacak bir durum yok..:icon_smile:
Ya Şemsi uykum var ama uyumak istemiyorum.
Pes 2010 u oynadım. Professionalda. Barca 4 çekti :D cidden kaleye gidemedim hemen aldılar. zorlaştırılmış oyun. paslar top kontrolü şutlar gerçeğe yakın olmuş.
2009 da klavye değişikti şimdi klavyeyi klasik şekilde ayarlayıp Barçadan intikam alacam. 5-6 takımla oynarım artıl saatlerce bu oyunu :D