Neyse bak bu PIII biraz inandırıcı oldu ama daha iyilerini de yapabilirsin.:D:D
Printable View
Neyse bak bu PIII biraz inandırıcı oldu ama daha iyilerini de yapabilirsin.:D:D
Bu atışmanın sonunda kan çıkarr kannn :zuhaha :zuhaha
Olm varya hepiniz aynısınız. Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin. PIII makinam olduğunu öğrenen Aydın,Taşkın ve şimdi de Serkan geçin dalganızı. Elbet birgün benim de çift çekirdekli bir bilgisayarım olacak. Ben de sizinle dalga geçeceğim.
Örn: Bir zamanlar PIII makinası olan ama gururlu bir genç vardıya vs. vs. :D
Ben de (hava atmak gibi olmasın da:D) dün 1 gb ram daha ekledim.:D:D
Olur Özkan, teknalojiyle yarışılmaz zaten. Gel satalım senin pcyi toplayalım yeni bir makina. Uygun fiyata ayarlarız.;;)
Sonrada sen oynamazsın abi :zuhaha Oynadınn diyelimm yenincede PIII makinesi olan bir genç vardıı hatırladınızmıı sizz onu hor görüodnzz ne olduuuu :zuhaha
Editörden türk yapınca ne zevki kalıcak ?
Seko bakalım yahu. Anakart almıyorum, yeni makina alma durumum var diye. Hayırlısı.
eee yok mu bana rakip ? :D
Ben olmak isterdim Özkan ama bugünkü haddimi doldurdum. Sabah Alican'dan yeterince gol yedim.:zuhaha
Ben o PIII 'lü makinayla ağ bağlantısı kurmam abi.Üzüm üzüme baka baka misali benimkide yavaşlamasın kağnı gibi..:D.
Nasıl bahane ama :D.
İvan sağ ol. (::)
http://www.resim-yukle.com/viewer.ph...2736Fener.jpeg
Yalan montaj. Kardeşim yöneticiysen neden editliyorsun mesajları da, burada üyeleri kandırıyorsun.:icon_twisted:
Hem beni gaza getirmeye çalışma, bak gaza geldim mi yapamayacağım şey yoktur.:n:
PIII'ün mü var Özkan abi :n: Ben çıkıyorum görüşürüz..;;)
Seko alttaki linkte de ss'ler var. 2. maçı hala unutamıyorum hee felaket bir maç olmuştu.
Üstelik o tarihteki makinam da PIII idi. :D Anakartı yanan bilgisayar. Bilmem anlatabildim mi ?
Asla, ben burada maç yapacağım dediğim herkesle maç yaptım. Bugünlük hakkımı doldurduğum için yapmıyorum.:D:D
Evet 2. maç şahaneydi. Benim hakkımdı aslında ama.:p İşte beni yendiğin için yandı anakart. Artık yenmezsin beni.:n:
Ama dikkatimi çekti 2 maçta da 11/21 şut çekmişim.:)
yaa yenersenizz böylee yanar işte anakartınızz :zuhaha
Katılıyorum edtiörden Türk yaparsan hiçbir zevki kalmaz
selamun aleyküm gençler..
FM ' de 3.lig in 18 yaş altı oyuncuları ekleniyor mu ?
Sonunda şu avatarıda halletik. Yaptım ve bitti. :) Kavak Yelleri başlıyor görüşmek üzere...
Arkadaşlar bana resimlerin boyutunu ayarlayabileceğim bir program önerirmisiniz Photowatermark var bende Yazı yazıorm onunlaa
Seko susacağını bilseydim koymazdım yahu ss'leri. Şimdi sen 2 - 3 hafta siteye de uğramazsın. :D
Microsoft'un Offica Picture Manager var. Çok kolay bir program. Çok rahat boyutunun düzenleyebiliyorsun. Ayrıca Türkçe.
office 2000 yükledm salak gibi yaa 2003 te var Neronun programına bakıorm şimdi
Ben tekrar geldim ev işlerini bitirip. :p
Hoşgeldin Emre abi. Msn'de hiç gözükmüyorsun. :( Emgelledin mi beni. :( Bu arada msn değişti. :)
fifa manager 2007 bilen birileri varmı oyuncu kariyer modu seçtim adamı bırakamıyorum şimdi başka takıma geçtim ama hala aynı adamın kariyerini oynemem gerekiyor ölmesini mi bekleyeem yaw