açtım bile... :)
Printable View
açtım bile... :)
Merhaba ...
Merhaba Aykut.
Merabayın gençler. (:
Olm genç dediğin herkes senden büyük :D
Olsun. :zuhaha
Eee, Deniz nasılsın ?
Kimse var mı?
Erdem benimle uğraşmazsın bundan sonra umarım. :D
Selamlar .
düüüüüüüüttttttttttttt :D maçın son düdüğü düttü :p
Çok yorucu bir gündü.
Sabah 9'da yola çıktık Trabzon'a gittik Forum Trabzon'u gezmeye gidecekmişiz haberim yoktu sabahın köründe yola gittik gezdik tozduk alışveriş yaptık geldik şimdide :D Ee ben yokken neler oldu burada varmı bir yaramazlık ?
Özkan arkadaşımızı içersinde bulunan yoğun miktarda ki baldan dolayı kutlarım..:D
Dersini vermiş gördüm seni Özkan abi.:D
Liverpool [ Toze ] - [ ultraslanerdem ] Barcelona
http://img248.imageshack.us/img248/7259/ss2kx6.jpg
Barcelona [ ultraslanerdem ] - [ Toze ] Liverpool
http://img337.imageshack.us/img337/5936/19941107ua1.jpg
Dipnot : Meydan okumalara sahada yanıt vereceğim dedim ve sonucu gördünüz.
"Gözbebeği: İnsanlarda yuvarlak, hayvanların çoğunda ise dikine elips biçiminde olan gözbebeğinin çapı, irise gelen ışığın miktarına göre değişir. Karanlık ve uzaklık büyütür gözbebeğini; aydınlık ve yakınlık küçültür. Yani bu kararsız çember, ışık varsa küçülür, ışık yoksa büyür. Yakına bakarken de küçüldüğüne göre, yakın olan aydınlıktır, aydınlıktadır. Uzağın payına karanlık düşer. Zaten karanlığı kimse yakınında görmek istemez.
Aşık olunca da büyür gözbebeği; demek ki âşık olunan hep uzaktadır. Aradaki mesafenin verdiği acıyı azaltmak için, maşuka 'gözbebeğim!' diye hitap edilir."
Elif Şafak
Özkan abi psikolojik olarak kötü bir gün yaşamasam seni evire cevire 6-1 yenerdim ama dua et öyle bir günümdeyim neyse kısmet başka bahara... :D
Yok abi tertemiz. :D
Yalnız şu TİOKO'yu acayip merak ediyorum. :zuhaha
Napmış öyle Liverpool yaa :zuhaha
Oyuncu puanlarınıdaa koysaydınızz anlasaydk kimim kalecisi iyimiş diee :p
Niye ki ? :p
Açılmamış mı hala? eee açalım o zaman..
Henüz kimse uğramadı buralara.
vallaaa saate bakmamşm yavv :zuhaha 2. açılışımı yapacaktmm birkeree açmak nasip oldu bana bu büyük göreve ulaştm :zuhaha
starfreedom buldunmu sonunda müziği :zuhaha
Valla ben kaç kere açtığımı hatırlamıyorum ama genellikle kaçırırım..
Geçen guşluğa bir göz attımda bir garip oldum....
Neden Oğuz:pNeden garip oldun:zuhaha