İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..
Printable View
İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..
Sağol Şemsi..Öğleden sonraya vurur uykusuzluk en yoğun döneme.. :D
Şimdiden bastırmaya başladı.Göz kapaklarımın artık dayanamadığı vakit yatarım.Zorlamanın manası yok..:icon_smile:
şemsi abi en fazla 11'e kadar kalırsın sonra her ne yapıyorsan ayakta uyursun :D
Banada öyle geliyor..:icon_smile:
Günaydın..
Selamlar...
Selamlar Herkese
Nasısın Adaş Pokemon Modasına Girmişsin Sende:D
5 kontör yollayacak var mı bayram hediyesi :D
O zaman bana bi Dragonite çekersin Atıl :p
Çekeriz bi ara. :n:
Sağol Buğracım :D Helal olsun :D Örnek alsınlar seni :p
Yatmadım bugün hiç.1 saat sonra felan yatmayı planlıyorum.Böylece uyku düzenimin düzeleceğini umut ediyorum.Bakalım her şey yolunda gidiyor şimdilik..:icon_smile:Quote:
Ben de 5 saatlik uykuyla duruyorum.Normalde 8 saatten az olmazdı :D Gece 2-3 gibi yatsam sabah 12-1 gibi uyansam düzenim yerine gelir :p
Sizin okul kaçta başlayacak?
9'da başlıycak.Ben 7'de kalkıcam.(:
Nasıl bir uyku düzeni oluyor o zaman bu? :icon_smile:
Şöyle bir düzen :D Gece 1-2 yatış.Sabah 7 kalkış.Saat 15.30 eve geliş.Saat 16.00 yatış.Saat 19.00 kalkış.1-2 saat ders sonra pc :p Ama böyle olmaz uykudan taviz vericem sanırım yoksa baya zorlanırım derslerde.
Selamlar tekrardan..
Gece 2-3 gibi yatıp öğlen uyanarak bu düzeni nasıl sağlayacağını sordum..:icon_smile: Ben yatacağım birazdan ve maksimum 12 saat yatsam yarın sabah 8-9 gibi kalkarım.Buda okul saatlerimle uyuşur herhalde diye düşünüyorum.
İyi BayramLar kafe buradan kutLayaLım
Herkese iyi bayramlar öncelikle. Ayrıca çok sevinçliyim,hasılat iyi. Üstüne üstlük sevincimi kat kat artıran bir şey daha var.
Biz artık para almıyoruz yaşımız geçd:0:i :n:
Açıl guşluk..
Kapan Guşluk ...
Noliya laa :S
Bayram Dolayısıyla kapalıyız Arkadaşım. Çıkarmısın lütfen ?
Sen içerdeyken çıkamam..
Tamam bende çıktım.
Hadi bende kaçtım.. :D
Buraları bana kaldı yine demek ki.
Ben de varım. Sahura kadar burdayım yine. Alışkanlık oldu :D
Bak işte benim gitmemi mi bekliyordunuz? aşk olsun :uzgun:
ben şahsen öyle.
Arkadaşım sen hala burdamısın ? Çık kardeş dışarda insanlar senin çıkmanı bekliyor daha .
öyle olsun daha da buraya gelmem.. Gidelim oghuse..
Açılın kafe..