Hiç sorma SeRkaN Abi gelicek başımıza bişey ama...:)
Aynen bende max...7saat uyku kalanı pc başında...
Printable View
Bu arada beyler kimse dışarda kalmasın kim varsa msn'de çağırın gelsin bugün uyumak yok.
Bu arada bugün tekrar tekrar okuyorum guşluğu acaba eski guşlura noldu.
yaa akşam üzeri oturuodm arkadaş geldi yanıma monitöre yan bakıosn dio dedim ne yanı farkında değilmsn dio :zuhaha kör olcm bişeyy değil :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kesin biri olurr olmasada kendini olmş gibi hisseder :zuhaha
gece gece gülmekten yarıldm yaa Flashtaki Acı umutun resmini gördüm yarıldm sandalyeden gidiodm :zuhaha
Oğuz sen ne okuosn :zuhaha hadi sylym yaa Deri Konfeksiyon ama öyle demeyin çok iyi para var 1 ceket en az 1000 Euro ya gidio 3000 Euroyaa alanını bilee gördm :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
''abi eşekle ilişkiye giriyorum kadınla giremiorm'' yazmş herif Ekran başlığınaa :zuhaha
yok bee abi dikim işleri bana göre değil atölye açıp satabilirim bu imkan var ama bilmiorm işte okul sıkıcı yaa oldğm yeri görseniz PS salonu açılacaktı belediye izin vermemiş Cafee yok doğru dürüst yaa Osmanlı Kahvesi var sadece Türk kahvesi içilio ama tek cezvede gelio Kahvelr birtek orası var yoksa bişey yok :zuhaha
Şuda var bir tek makineden günde en az 15 ceket çıkar kafadan 5 dken 5 ayakçı ( ona yardm eden alıo ) tanesi 750 hadii 500 euro olsa günde tek makineden 7500 euro yapar iyi para böyle 4-5 tane makine olsa pufffff :zuhaha
ABİ :n: :n: :n: :n: tıkla
430 almıştım.Noldu ki :p
Merak.......
Bilsen zaten mesajların daha değişik olurdu kesin...:D
yav yahoo yaa daldm yine :n: Andrea diye bi hatunla konuşuorm yokk böyle bişey yaa :n: benim kız duysaa hiç üşenmez gelir vurur beni :D