Selamun Aleykum Kafe Sakinleri(!)
Printable View
Selamun Aleykum Kafe Sakinleri(!)
aleyküm selam dış kapının mandalı.. :D
Selamlar..
Size iyi bir haberim var :p Okul olduğu günler sadece 2 saat giricem nete :D
Yok ya ne kaçıcam okuldan :D
Sonbahardayız ben hala sadece şortla durabiliyorum yahu..:icon_confused: :icon_smile:
2 saat mi kurtuluyor TSI.
Katıla katıla..
Pff yarın nabıcam ben ya :D
Bence kalkıp okula gideceksin..Hemde erkenden.. :D
Orası tamam da oraya gidip de napıcam :D Çeşit çeşit hocalar çeşit çeşit insanlar falan ilk günler sıkıntıdan patlarım :D
Ben gidiyim bi banyo yapıyım :p
bu saatte ne banyosu.. ilk izlenim çok önemlidir Mayg.. (::)
Ben kaparım ben açarım.. ona göre.. :)
Erken açtın sanki..:icon_smile:
forum saati kayık :D ondan öyle göründü açarken baktım..
Doğru.Onu unutmuşum..Neyse ben erken yatacağım bu gece.Yarın sabah kalkıp eski okulumu ziyarete gideceğim.Geçen sene bu kadar istekli değildim valla..:icon_smile:
Selamlar..Artık guşluktan uzaklaşıyorum.Bazen hiç yazmam bazen 1-2 mesaj yazarım artık (: Yatıyorum ben iyi geceler.
Artık bebeler yavaş yavaş elenecekler.. :D
Şemsi sende uykunu düzene koyunca takılırsın guşlukta haftanın hergünü de 8-9 a ders koymazlar..
hop ben geldim :)
Selamlar..
Öle valla Eralp ya seninkide daha betermiş :D.6:20'de uyanıyorum.7:50'de servis geliyo gidiyoruz bu sene sabahçıyım.Sabahçılık güzel ama erken kalkmak iyi değel :D
Bişeyci olmak güzel. Ben tam gün gidiyorum halimi siz düşünün.. dersler 50 dakika tenefüsler 5 dakika ama hocalar sınıfa geç kalırsınız diye 3 dakika sonra falan sınıfa yönlendiriyolar. Dinlenme yok uyku yok ders çok ödev çok..
Selamlar saygılar.
bende 5.40ta uyuyuorum :D
Oha ya :D.Bizde 6 buçukta okul için hazırlanıyoz :D.Sabahları tatlı tatlı uykuyu annemin hadi kalk Tolga demesi,servisin korna sesi gibi şeyler bozuyo çok sinir bozucu :D
Tolga bende 8'e 10 kala biniyorum servise ama uyandığım saat 7:30.
Yaşıyoruz işte ne yapalım lise normalde 4 sene birde ama 5 sene bana çünkü bir sene hazırlık okudum. Şimdi Lise 2'de olacaktım fakat Lise 1'deyim.Uyanmam 05.30 servis 06.10 gibi alıyor. Okul 08.15'te başlıyor. Bitiş saati 16.00. Beni eve bırakması şöförün 18'i bulur trafige göre degişir bile. Şu an okul 5 ders alışma durumu yüzünden fakat haftaya 6 ders olduktan sonra sonraki haftadan itibaren 8 ders. Şu an ev sıcak ama ben titriyorum çünkü ateşim var bogazım agrıyor 2 gün bile dayanamadık bakalım daha neler görcez. Annem babamın ise umurunda degil çünkü onlar normal görüyor bu saatleri.
Huhu kimsecikler var mı (w)
Tüh ben açacaktım :n:
Hadi iyi geceler :)
selamlar, hayırlı geceler..
Hadi ben kaçıyorum iyi geceler :)
daha karpuz keseceydik la :D
buranın potansiyeli bugün iyimiş.. :D