Zaten istesede gücü yetmez.:p
Şemsi, bir maça ne dersin?
Seni seçtim,Orçun.:zuhaha
Printable View
Zaten istesede gücü yetmez.:p
Şemsi, bir maça ne dersin?
Seni seçtim,Orçun.:zuhaha
Bende Fm de ma. yapalım dedin sandım Ertan.Biliyorsun seni yenmeyi çok istiyorum.:D
Ne nice nesesi?:confused:
Dövmedim kaçtı :D
Seninle tanışalı bir sene bile olmadıki.:D
geri geldmmmmm :zuhaha Firefoxta açılış sayfası nasl değişio bilenn varmııı :n: Aygün bu arada babanlar gelince kardeşini uzak tut onlardan :n:
Ve kazanan Aygünnnn :p Paraları alim beyler :D
Bilirsek banlanırsın.:D
bilemem artk editle mesajını istersen Çift hesap yasak yaa :n:
Türkiye maçı başladı SKYTÜRK verio maçı OKUR 3lükle başladı maça Serkan Erdoğan 2 serbest atş kullandı 2.yi kaçırdı Okur ribaunt alp serkana verdi basketi attı maç 6-0
Benim multi hesabım vardı. 11 2005'te üye olmuşum haberim yok. Volkan abiye söyleyinca banladı o hesabı. Kısacası ben 11 2005'ten beri üyeyeyim. :)
Bilmeden nasıl üye oluyorsun Batu abi?:D
Benim ikinci hesabım yokta 2.üye nickim var.Acaba sorun çıkarır mı :n:
Eğer öyle bir düşünce içinde isen adminlere söyle o zaman onlar böyle bir durumda istediğin hesabı siliyorlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onu bende bilmiyorum. Üye olmuştuk baktık forum kapanmış. Malum Vbulletine geçecekler o zaman giremedik. Sömestir geldi internete girdim sonra nickimi unutup tekrar üye oldum. :) Ama o üyeliği hiç kullanmadım.
Hımm anladım.Bende eve internet bağlatınca Fm ile ilgili araştırma yaparken buldum Tsi'yi ve yavaş yavaş bağımlılık başladı.:D
1-) o üyeliği bende hiç kullanadım ne olduğunu dahi hatıtlamıyorum
2-)Şemsi niçin "Batu abi" diyorsun
3-)Batuhan sen eskiden yöneticiydin galiba?
slmm saygılar sevgilerrr :n: Schalke maçı çok hızlı oynanıo top bir schalkede bir stutgartta...Mesut schalkede Serdar Stutgartta ilk 11 de
Kapatalım ozaman ;;)
Nereyi kapatıyosun abicim ?
Kafeyi. .
Hadi ya :p Sizi King oynamaya davet ediyorum.
Tamam oynarımda önce biraz anlatman lazım amaç nedir nasıl oynanır vs. :)
Oooo.:D Batak biliyorsan pek sorun yok abi (: