Salamlar...
Printable View
Salamlar...
2. yarıda biraz düzeldi yine önceden ses önce görüntü sonra bir ara gol oldu Ofsayt bayrağı kalktı spiker söyledi biz daha Pası izliodk :D
Blackburndeki Samba benim çok hoşuma gidio hertha Berlinin Amatör takımından alınmıştı
bu arada ilginç bişey oldu Downing serbest vuruşu kullandı hakem işareti beklemedi die sarı kart gösterdi :D
Sucuklar...
Oldu sağoll..... Tuncay izleyek bakalım.:D
Gol oldu Roquee Santaaa Cruzzz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu Derbyshire denen adam aşmışmıdırr nedir yaa adamın hangi maçını izlesm gol atıo şimdi oyuna girdi 10 sn geçmeden golu attı valllahi pess
Tottenham maçını izledim. Hakkatten Berbatov bildiğimden de iyi futbolcuymuş.Her hava topunu alıyor hatta top bile sürüyor bazen. Malberanque'de FM dekinde iyi futbolcu.;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liverpool maçı var çok sarıyor.;;)
Liverpoolda Ryan Babel Oyuna girecek birazdan Maç çok güzel Liverpool biraz oyundan düştü gibi
Herkesi radyoya beklyorum... İsteyene link msnden veriliir.
Yayın güzel millet geln Clubberr Clubber şimdi :n:
Sen yayında bile değilsin ki...
Batuhan radyodaym crespo009 :) Rengim Mor :)
Bende gırdım radyoya da ıstek sarkı olsa bırde çok güzel olacak.:n:
S.a. ....:)
a.s.. hoşgeldnnn
s.a beyler.....
Merhabalar.Yazın bile işler kesat.Bu Sohbet Alanının hali ne olacak.Bu gidişata kim dur diyecek?:D
Açıl Guşluk.....
Sen takıl tek başına Berkay.:D
Bu gece Toze'den FM derslerine katılacak arkadaş yok heralde. Neyse ben de film izleyeyim bari.
abi sen fm dersi mi veriyon??
Bir kaç arkadaş bana FM'de meydan okumuşlardı da bir kaç gecedir onlarla uğraşıyorum. :D Bir bakıma ders işte.
hee..tamam abi...
Gece guşları napıosnz bakiim :D
iyilik senden aga??
gece kuşları selam nassınız efenim?
Selamlar..
Merhaba...
Sana selam veren senin gibi olsun...Quote:
Originally Posted by mAyg.88
Merhabalar Aykut.
Nasılsın Emre Abi _?
Teşekkür ederim Aykut iyiyim çık şükür sen nasılsın? Gözlüklendim bende bugün 0.25 astigmatım varmış 2 gözümde de :p Devamlı olmasa da artık gözlüklerim olacak :)