Sen yatsana Osman uyku saatin çoktan geçti.
Printable View
Sen yatsana Osman uyku saatin çoktan geçti.
Benim mi senin mi bebeeeeem :D
Hadi bebiş uyu sen saçmalıyosun uyku saatin geçince :D
Tutun kızlar tutun birleşsin eller
Çalın sazlar çalın kırılsın teller
Dönün kızlar dönün kıvrılsın beller
Uzun siyah saçlar tel tel dökülsün
:D:D
Arkadaşlar hoşlandıgım bi kız var, dün annemin bilgisayarında bi işini yaparken msni açtım annemin msn miş dalgınlıktan farketmedim ve kıza msj attım kimsin diye sonra farkedip düzelttim falan ama o an vuruldum gibi oldu msn'imi verdim konuşuruz falan diye baya konuştuk çok iyi tanıdık diyebilirim birbirimizi, kızın net üzerinden tanışmış oldugu ve yüz yüze hiç görüşmediği bi çıktığı var anlattıgı kadarıyla çocuk tam benim kafadan kızın önceden çıktıları hep apaçi hep mal çocuklarmış. osmanda dzgün işte sevgiliye deger veren bi tip benim gibi anladıgım kadarıyla, onunla çıkıyorlar işte kız kendine bagladı beni ama yani engelleyemiyorum kendimi mtlu oluyorum onu görmekten msne girio resmine bakıyorum öylece 5 dk çokta güzel ve olgun bi kız yazdıklaryla falan çok olgun yeri geldiğince çocuksu yeri geldiğinde deişik yani çok değişik ve güzel bir kız kendine her anlamda çekiyor yani sevdikçe sevesi geliyor insanın :D Ondn hoşlandıgımı falan söyledm en bşta çıktığım var dedi işte bnde tamam saygı duyarm dedm ve arkdş olrk kalmak istedigimi söledim tmm dedi :) snra baya tandk birbrimizi su ana kadar geçen zamanda :D
işte bugün sana şarkı yapcam :p :D yazdım aynen böyle o da yap dedi bnde yapmak istedm ölesine 6 kıta yazdım oldukça da duygusal oldu yani tamamen hislerimi yazdm farknda olmadan gzel yazdm ama :D attm kıza neyse işte kız dedi içine atamayacaksan böle olcksa arkadş olarak kalmamızında bi anlamı yok falan dedi siliyorm seni dedi bende bir daha bahsetmeyeceğim bahsettiğim anda silersin dedim ve bir şans daha istedim verdi. Şu anda kafam karışık daha önce hiç kimseyle çıkmadım hiç kimseye bu kadar çok bağlanmadım yani gerçek anlamda aşık oldum. Ama engel var işte önümde kızda bizim eve 5dk mesafede oturuyor. Bilemiyorum ne yapmam lazım kafamda karışık tam reddedilme olmasa bile o tarz bi duygu var kafamda.. Ayrıca ilk görüşte aşk bu sanırıım yani gerçekten bu olmalı hiç böyle hissetmemiştm önceden. (Kızla da 2 günde 12 saate yakın konuştuk :D nası tanıdınız diye sorablrsnz o yzden yazdım :))
Son olarak İyi geceler arkadaşlar :)
taylan bir kız var sadece onu anladım.. :D
Karnım acıktı.Bir şeyler yiyip yatıyım ben iyi geceler :)
Açalım kafemizi..
Selamlar..
Selmanlar....
Keyifler nasıl.
sen kızmısın? :D
şaka yaptım kız'ma :D
Bende de bir tane var hala benim olamayan.. :uzgun:
Aslında bende olan bende değil, başka yerde :D
selamun aleykum beyler dostlar canlar :D
a.s hemşerim benim :)
Vah kafem ne hallere düşmüşsün....
Acaba geri gelsem mi yahu? :p Geri dönüş vakti geldi diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? :p :)
Çok doğru :D Dön de şu Avrupadan Tahmine el at abi çok yoğunum ben :D
O zaman gelmeyim geri ben. :p Vizeler bir bitsin bakalım. :)
İmza'mda güzel oldu haa :cool:
Selam.Ne olcak bu matematiğin hali ya :D.Yarın Matematik sınavı var çalışamıyorum.Sanırım zayıf alıcağımı bildiğim için olmuyo =)
Keyifler nasıl :cool: .
NasıL oLacak Ozzy önceki gün sözLüme 100 aLdım Mattan,bugün yazıLıdan tahminen 30-40 aLdım.:D
65 ortalaman var ne istiyosun :zuhaha.10-20 arası bir puan bekliyorum mattan :n:.
Okulu asmak kadar güzel birşey yok. :) Ama sebebi var hastayım. :(
Naber Mete :D
Selam kafe sakinleri..
selam .
Kafede çay 1 lira, kek 5 lira ..
No money in the pocket ;)
50 kuruşa su içip 1 liraya tuvalete gitmek gibi olmuş. :D