Oralet: 2 lira
simit: 50 Kuruş
Simiti Memur abimiz Mehmet Öcal dan alıyoruz o nedenle çok ucuz.. Hani memurun yemeği simitya o bakımdan..
Printable View
Oralet: 2 lira
simit: 50 Kuruş
Simiti Memur abimiz Mehmet Öcal dan alıyoruz o nedenle çok ucuz.. Hani memurun yemeği simitya o bakımdan..
Selam beyler :)
Herkese selam Griptik atlattık gribi :D
Stada gelemiyor :0:.
Ankaragücü Yıldıray'la anlaşmış obaaaa :D
Adam Beşiktaş a burun kıvırıyordu. Şimdi Ankaragücü ne geLiyor. Enteresan :D
Abi valla Fatih Tekke adıda var :D Eğer Trabzonspor araya girmezse Fatih'ide alcakmış Ahmet Gökçek :p
ben açayım bari burayıda :D
---------------------------------------
LOGİ
Türkün aklini seveyim;
Güney'de bir turistik lokanta, yemek listesine yemeklerin Türkçe adlarini, karsısına da Ingilizcelerini koymus. Mantı'nin ingilizcesi olarak da "Logi" geçiyormus.
ingilizcede böyle bir sözcük mevcut degil. Peki nasil icad edilmis?
Arastirmis ve bulmuslar: "Logic" ingilizcede "mantık" demek. Son harfini atmislar, olmus "mantı" !
Selam vereyim, alan çıkar nasılsa.:p
Çıkmışlar galiba Abi :D:D
Selamlar...
SeLam..:schaf:
Tatil güzel şey ya :D Bu saate kadar oturabilmek falan :n:
Selamlar...
Ne huysuz bir koça denk geldik yahu mahvetti sabahtan beri beni. :)
bayram nasıl gidiyor ahali,yedik etleri oturduk pc başına ;)
oh be işte özlediğim bayramlar..annem artık dayanamadı saklamıyor çikolataları falan oh rahat rahat yiyorum :D
Fazla yeme bozarsın motoru :D
Valla bayram boyunca ev benim dünden başladı :) P.tesi ye kadar ev boş ve sadece ben varım :n:
Bugün acayip yordu beni şu kurban telaşesi.
Google Earth ta Londra sokaklarında cirit atarkene bunu buldum. ARt arda dizilmiş futbol sahaları :D
http://i50.tinypic.com/ivc0tg.jpg
Futbollarını geliştirmek için ellerinden ne gelen varsa yapıyorlar, biz de antrenman yapacak saha bulamıyoruz.
Bu araLar Kafe çok durgun :)
Kafe Açıl :D
28 inden sonra açılmamış gece kuşları.nerede bu kafenin sahibi :@:Dneyse bugün ben açimde yatim.iyi geceler herkese
Kafe kapan :D
Kafe ıı şey (/o)
kafe açılllllllll
Selamlar..Bu akşam geliyorum bi aksilik olmazsa özledim valla burayı :)
Gelme :uzgun:.
Geldim bile :p Bilgisayar çökmüştü anca yapıldı.Of of ne varsa silinmiş yeni aya da girdik kota dolacak ilk günlerde :(
Acınacak halde kafe. :)
harbiden ne olmuş buralara böyle ya.uzun süre forumda yoktum.daha sonra bir geldim sinek avlıyor kafe filan
Fırtına öncesi sessizlik..yani umarım öyledir. :)
Öyle öyle, el atıyorum, kafe işlesin diye çabalayalım biraz artık.:D
kisme var mı? :D
Olmamı ? :D
yok mu çay kahve servisi hasta hasta sıcak bişeyler içmek fena olmazdı.. :D
Fm ne kadar karmaşıklaşmış yahu.2009'u hiç oynamamıştım.Dün yüklemiştim 2010'u,bugün turnuvada seçtiğim Porstmouth'a bir bakayım diye açtım oyunu.Başım döndü adeta.Zaten İngilizcem yok denecek kadar az,bir de üstüne karmaşık olunca oyun neye uğradığımı şaşırdım.Kadroya baktım biraz sonra kapattım oyunu.Turnuva başlasın o zaman açarım herhalde..:icon_biggrin:
Şemsi abi ufak bir şoktan sonra rahatlama gelir :D.