ya arkadaş lanet olsun bu nedir yaa servet'i anlayabilecek kadar sümkürüyorum.. :D düşünün artık hastalığın derecesini.. :D
Printable View
ya arkadaş lanet olsun bu nedir yaa servet'i anlayabilecek kadar sümkürüyorum.. :D düşünün artık hastalığın derecesini.. :D
Servet neler hissediyor Oğuz abi :zuhaha.
valla benim beynim çıkıyormuş gibi hissediyorum bu konuda yorum yapmayacağım.. :n:
256 Ram 128 Ekran Kartıyla FM 2010 çalışır mı bi denesem mi şansımı :)
Aygün şansını dene.Ne aygün mü burada :uzgun:.Cafe'nin başlığının çilehane olarak değiştirilmesini talep ediyorum :n:.
Gerçek olum bunlar..Hatta bende oradaydım daha dün gibi aklımda herşey..Bana ''Serhat bu çocuğa koyacak beyin bulamadım acaba çalışır mı?'' diye sordu bende meşguldum başımdan salmak için ''bi şansını dene'' dedim ve sen dünyaya geldin.Tabi ilerde senle kaşılaşacağımı bilsem o an böyle birşey söylemezdim.
Türkçe çıksada bir an önce alışmamız daha kolay olsa.Zaten turnuva maçları için açmayı düşünüyorum sadece oyunu.Kariyer yapacak kadar zaman ayırmayı planlamıyorum şu anda.:)
2009'u çalıştırmadıysa 2010'u neden/nasıl çalışıtırsın? :icon_smile:
ben 2010 un demosunu 256 mb ram 64 mb mx 400 ekran kartında çalıştırdım.:D
Şemsi abi kısa kurtuluş yolu FMyi bırak :D.Serhat abiyi tebrik ederim benim gibi düşünen biri daha varmış yahu :p.
Yok yav ne bırakması.Özlemişim turnuva maçında son dakikalarda gol yeme stresini yaşamayı,son dakikada gol attığımda çılgınlar gibi sevinmeyi,yediğimde ise çıldırmayı felan.:icon_smile: Yalnız takımın kadro biraz kötü.Üstüne birazda sakat var.Üstüne vermiş olduğum uzun ara var.İlk turdan elenerim herhalde..:icon_smile:
River Plate ile girerim bu yıl turnuvaya girersem,onda da tek amacım hayro abinin belası olmak :n:.
Şemsi abi ayarlara gir FM yazılı yere onun altında bir yerde display&sounds var ordan.
Orada bulamadım işte.
Şemsi sen benim msnde ekliydin sanki, msni mi değiştirdin?:D
Ömer'in Kızılay Soda yazısı süpermiş :D
Şimdi meyveli moda, gece kuşları konusunu da kapatmak lazım, admin bile kullanmıyor, zaten kullanan da yok, boşuna durmasın yakında buralar yıkılıp baştan yapılacak nasılsa.:n:
Bencede kafe nasılsa eskisi kadar kullanılmıyor 7/24 acık tek catı altında toplanmıs kafe olabilir.
Niye ayrı ayrı hic anlamıyorum zaten :)
Eski günlerin hatrına dayandım ama buraya kadarmış, ayrılık vakti...
:D:D
yaa guşluk kapanmasaydı iş yapmıyordu falan ama masrafı neyse ben karşılayacam söz.. :uzgun:
Hayır olamaz :uzgun: Ben açmıştım o konuyu :D
Şimdi orası iş yapmayınca yönetim olarak biz de rüşvet alamıyorduk, kazancımız olmadığına göre de kapattık.:D
Bir devrin sona erişi..Evet böylesi daha güzel oldu sanki..O değilde Serkan abi konuları birleştirseydin sanki daha iyi olurdu.Yapılan muhabbetler GMA köşelerinde kaybolup gitmesin..:)
Zaten bu bölüm yakında komple değişime uğrayacağından muhtemelen konular arşive gider, birleşme de olabilir aslında.:D
Yarın 09.00'da Taksim'de Guşluğu GMA'ya yollayanları ve buna izin verenleri protesto edeceğiz.Tüm TSİ davetlidir.
Geri geldi, hepsi birleşti, bizde ayrılık yok.:D
Evet böyle daha iyi oldu sanırsam :)
Böylelikle mesaj sayısında Emre abiyi geçtim :D
Sen Turksportal İstanbul buluşmasına sudan bahanelerle gelme,bir konu için tee Taksim'e git.İşe bak..:icon_smile: Neyse ben kalkayım.Haftasonu çok ders çalışmam lazım.Bunun içinde erken kalkmam lazım.Hepinize iyi geceler..:)
Vay demek öyle ben de yatıyorum o zaman :D Hadi iyi geceler.
İyi geceler o zaman gidenlere, Aygün destekçinim.:D
Aygün hiç uyumadığını düşünmeye başlamıştım :)
Aygün fotoğraf çekersin artık.. :D