çaktırma ama bende öyle yapardım abi ;;)
Printable View
çaktırma ama bende öyle yapardım abi ;;)
22 yaş ortalaması tutturmuşum bu takım beni 15 yıl götürür. :p
yok o kadar da değil ben varken o yoktu ilk başlarda olsaydı nerdee....
:)
yahu abi bir şey sorcam belki bilirsin bilgisayarı kapatırken hep explorer.exe hatası veriyo yani işlemi sonlandır felan yazıyo neden ki?
Evet evet biraz yeni gibi gözüküyor ama 7 ay olmuş yahu :)
Herkese günaydın.
Günaydınlar Batuhan.
hadi beyler bu sefer kesin gidiyorum:) size iyi eğlenceler bol TSİ'li günler :o:
:o:
Ertan'a benzedin sende.:p
Hadi iyi yolculuklar.
Selamun Aleykum
Günaydın
Merhabalar
Selams
Nasılsınız
İyiyim
Nasıl gidiyor
7 mesajlık hakkımı doldurdum...:p
günaydın millet...kafe 6 ya ilk mesajım=)
Yücel bey merhaba. Kafe 6 yakında kapanacak. :D
günaydınlar morning
günaydınlarrrrrrrr...........çıldırıcm birzdan FM açılmıo dün gece açılsın die tıkladm hala açlck reset attm şimdide siyah ekranda kaldı ilerlemio offffffffff
Boşver oynama bu günde değişiklik olur. :)
Bende geldim.Bizimkiler az önce yola çıktı.1 hafta evde tek başımayım.
Şemsi size geliyorum. :D
Püff yanlızlık kötü şeymiş yahu.
Şemsi sizin evi basacağız :D
Daha yeni yalnız kaldım.İlerleyen günlerde alışırım.Ama ailem ile ayrılınca biraz içimde burukluk oldu.
yaaa bişey sorcm David villa yı 2006da alan varmı hiç nasıl oynuo adam bende felaket yaa benmi oynatamıorm anlamıormki 18 maç 3 gol
Günaydınlar :)
şemsi yalnızlığın kötüsü mü olur be abi...ah bizimkiler bi gitse diye hayaller kuruyorum...
yaaa ben eylül 16 dan beri yanlzm :D çok güzel oluo vallaa şimdi yaz okulundaım yine yanlzm :D
Merhaba Beyler.....
İlk başta insan biraz zorluk çekiyor Yücel abi.Sonrasında alışınca tadından yenmiyor.Ama kendimi uzun süreli yalnızlıklara hazır bulmuyorum.
abi yok ben ilk eve taşndğmda tv fln yoktu 2 gün dayanamadım kargoyla odamdaki tvyi yollattm bizimkilere :D senin yine netin var :zuhaha
ya inanmıyorum pc im bozuldu 3 gün giremedim sitede ne konular açılmış çok özledim sizleri:(:(:(:(