Neyse ben yatıyorum, iyi keyifli vakit geçti, kafe de uzun aradan sonra coştu.:D Yatayım, belki vicdanım sızlar da sabah derse giderim, uykusuz kalmayayım akşam 5'e kadar ders.:D
Hadi iyi geceler...
Printable View
Neyse ben yatıyorum, iyi keyifli vakit geçti, kafe de uzun aradan sonra coştu.:D Yatayım, belki vicdanım sızlar da sabah derse giderim, uykusuz kalmayayım akşam 5'e kadar ders.:D
Hadi iyi geceler...
Yok be abi, 2012'de İzmir'e gideceğizde onu konuşuyoruz..
Halam öldü gerçi ama bıyığı çıkardı ama biz yine gidemeyiz kanımca:p
Serkan abi iyi geceler.. Okula hayır.. Okulda hoca yoksa gidilmemelidir. Yanlış şeyler yapmayalım...
Üstelik bankada baya birikmiş para vardı, pederdede araba Neyse bende Mehmet abi ile bekarlığa veda partisi düzenlerim.. Kendin bilirsin abicim :D
Ben Varım Ya Ondandır:pQuote:
Neyse ben yatıyorum, iyi keyifli vakit geçti, kafe de uzun aradan sonra coştu. Yatayım, belki vicdanım sızlar da sabah derse giderim, uykusuz kalmayayım akşam 5'e kadar ders.
Hadi iyi geceler...
Hiç Gideceğini Sanmıyom Ya Neyse:D Sen 3 Saat Sonra Uyan ve Okula Git Sanırım Emekli Olmanın Vakti Gelir O Zaman:n:
Şu Forum Bir Değerimi Anlamadı Gitti Yahu Bak Nelere Kadirim:n:
Parti yapılıcaksa Serkan abi düzenliycek adam işi biliyor yahu büyüksün usta :p
Hoca var, 2 hafta sonra sınavda öpecek bizi, gidip yalakalık yapmak fena olmaz diye gidesim var.:D
Bugün arkadaş aradı, memlekete gitmiş, derse gidecek miyiz diye soruyor, gideceksek geleceğim dedi, bende gelirsen gideriz dedim. Kısır döndü içinde kaldık, çıkamadık işin içinden ve gitmeme kararı almıştık, şimdi gidersem arkadaşımı da yarı yolda bırakmış olacağım.:n:
Neyse yatıyorum yoksa durmayacak çenem, bu sefer gittim, kesin gittim Fatih, okumadan.:D
Her neyse baya geç oldu bende yatayım üstad Serkan abiyi daha sonra çekiştiriz:n:
Takıl Bana Hayatını Yaşa(::)Quote:
Üstelik bankada baya birikmiş para vardı, pederdede araba Neyse bende Mehmet abi ile bekarlığa veda partisi düzenlerim.. Kendin bilirsin abicim
Ama Kriz Dönemine Denk Geldik Bizde de Kör Talih Var:icon_frown:Quote:
Parti yapılıcaksa Serkan abi düzenliycek adam işi biliyor yahu büyüksün usta
Sen Nereye Sen de mi Yarın Okulu Kırıyorsun:pQuote:
Her neyse baya geç oldu bende yatayım üstad Serkan abiyi daha sonra çekiştiriz
Orası Neresi:icon_evil: 318 Gibi Kral Mekan Dururken Ora Nerden Çıktı;)Quote:
Tamamdır. Yılbaşında Lailaya gidiyoruz
Sen 318'e Gel Unutursun O Zaman O Dediğini:)Quote:
318 ney yahu Laila en kralı. Yalnız damsız almazlar O konuyu özelden değerlendirelim istersen abi
Gece amma geyik dönmüş :D Nerde bu millet şimdi
ben burdayımda yatıcam şimdi daha uyumadık nasıl bir insansam :D Heralde rekordur saat 9.. Tost yapmış annem yeyimde yatayım :D
ohooo tam biz geldik yatıyo herkes :D peff öğrenci hayatımı özledim :D
Selamlar ,
selam... .
Bir el atayım da şenlensin buralar yahu.:n:
yok yok artık numarası yok buraların.. :D
Var var, sadece ilgi istiyor biraz.:D
sevgi istiyor :p
Serkan abi okula gittin mi.. :D
Hayır.:D Cumaya gittim bugün sadece.:) Aklıma gelmişken girip bakayım hocanın sitesine, derste anlattıklarını zaten sitesine ekliyor, neler anlatmış, neler olmuş son gelişmeleri alayım.:D Yazmadıysa da artık msnden sorarım.:D
Selamlar..
nasıl hoca ya o.. :D
bizim hiç oyle hocamız olmadı.. :uzgun: :D
Bizim hocada bizi sınıftan kovardı bırak site yapmayı :D
Kendi sitesi var, msn var, facebook var, telefonu var kısa mesaj atarsın kadın arar geri.:D Teknolojik bir hocamız var, modern. Ama hocalığı aynı, sitesi üzerinden de azarlıyor, dersteymiş gibi hissediyorum yazdıklarını okurken.:D
Siz beni sevmiysiniz :uzgun: :D
Şu yılın enleri anketine keşke yılın emektar yöneticisi seçeneğinide koysalardı.:icon_biggrin:
Onlarla bizim statümüz bir mi oğlum? :icon_biggrin:
En çok gelirim deyip de gelmeyen gibi bir seçenek varken bunların olması çok normal olur :D Bi de beni aday göstermişler alt tarafı 1 kere gelirim dedim de gelmedim :D
O bölümü görünce direk aklıma sen geldin nedense.Senden esinlenerek açılmış bir bölüm sanırım.Senin birinci olmanda normal bence.O satışfekşının tarihe geçecek cinstendi..:icon_smile:
Nekop ne satışlar yapıyo benimki onların yanında hiçbir şey :D
O direk gelmeyeceğim diyor.Onun ki ayrı bir kategori..:icon_smile:
Ben de gelicektim normalde aşamaları geçemeyince gelemedim.Geçerim sanıyodum sorun çıktı.İkincide bi sorun çıkmadı geldim bak :p
Sen geldin,diğerleri gelmedi bu sefer..:icon_smile: