gülüm derken neyi kastediyorsan o pirim (::) yanlış olmasın...
Printable View
gülüm derken neyi kastediyorsan o pirim (::) yanlış olmasın...
Terim olarak yok mu bunun ilacı...;;)
nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir...
Sakla samanı gelir zamanı... Allah Allah...:D
Ziya Paşa'nın Terkib-i Bend'inden o Batuhan oda epey uzun birşeydir hangi üç tümceden bahsettiğini çıkaramadım şimdi. :)
Birde Terci-i Bend'i vardı bu adamın dimi. Kendisini hiç sevmem tutarsız biri. Namık Kemal abimiz cevabını vermiş zaten vakt-i zamanında Tahrib-i harabat ında. (Bunlar hep öss hazırlıktan kaldı aklımda:)) Sanki bir aliterasyon oluştu:D.
Neyse Emre abi bey seninle muhabbete doyum olmaz şu sıcak yaz aylarında ancak birde iş yerinde çaılşmak var. Benim işler yoğunlaştı sonra yine uğrarım...
azdan az çoktan çok gider:icon_cool:
Yalnız şimdi haberlerde İstanbul'un halini gördüm. Yazıklar olsun cidden, Türkiye'de eminim çok az kişinin haz ettiği bir adam yüzünden 15 milyon insana çektirilen işkenceye yazık...
Sayın valimiz ve belediye başkanımızda malum şahsın karşısında el pençe divan durup sırıtsınlar. Maksat yalakalık tabi. :icon_cool:
Vatandaşını halkını düşünen kim. İnsanlar uçaklarını kaçırmış, ambulansla hastaneye yetişememiş yolda ölmüş, işine gücüne gidememiş, yollarda perişan olmuş...kimin umrunda değil mi sayın valim, sayın belediye başkanım.
Yazıklar olsun!!!
Birde anayasadan haktan hukutan bahsederler. Buyrun bu madde yok mu anayasada?
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre bir vatandaşın seyahat özgürlüğü;Quote:
Yerleşme ve seyahat hürriyeti
MADDE 23. – Herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir.
Yerleşme hürriyeti, suç işlenmesini önlemek, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak, sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmek ve kamu mallarını korumak;
Seyahat hürriyeti, suç soruşturma ve kovuşturması sebebiyle ve suç işlenmesini önlemek;
Amaçlarıyla kanunla sınırlanabilir.
(Değişik: 3.10.2001-4709/8 md.) Vatandaşın yurt dışına çıkma hürriyeti, vatandaşlık ödevi ya da ceza soruşturması veya kovuşturması sebebiyle sınırlanabilir.
Vatandaş sınır dışı edilemez ve yurda girme hakkından yoksun bırakılamaz.
Seyahat hürriyeti, suç soruşturma ve kovuşturması sebebiyle ve suç işlenmesini önlemek sebebiyle sınırlanabilir.
Bugün İstanbul'da yaşayan 15 milyon kişinin seyahat hakkı gasp edilmiştir. Neden hemde bir hiç uğruna. Bundan sonra bana haktan hukutan falan kimse bahsetmesin... Yada sayın vali hepimizi potansiyel suçlu olarak görüyor.
Türkiye de yasalar yürüse şimdiki halimiz bu olmazdı abi.
Selam millet.
Var mı kimseler huhuu =)
Açıl guşluk açıl
Herkeslere merhaba:)
Merhaba gececiler...:)
Slm.. GuŞLuk
Hoşgeldin Osman..
Sen de hoşgeldin TheTrooper
Nasılsınızz??
Nasıl olalım idare ediyoruz her zmanki gibi.Okul kaygısı var ama.Siz nasılsınız?
SaoL Seni SormaLı.
@ TheTrooper Valla aynen okul kaygısı bende de var :(
Ben de iyiyim Osman.
İyi Geceler ...:)
Sana da iyi geceler Aykut.
hayırlı geceler millet
Merhabalar beyler nasılsınız.
İyidir emre sen nasılsın ?
iyidir Eralp meşgulum organizasyon çalışmaları yapıyorum :zuhaha sen ne yapıyorsun.
Öyle geziniyorum sitede biraz sonra mutfaktan gizlice cola alma operasyonu gerçekleştircem :zuhaha bu arada ne organizasyonu yapıyosun kesinlikle hiçç birr fikrim yok :zuhaha