Günaydınlarrrrr
Printable View
Günaydınlarrrrr
Ne bu muhabbetsizlik...
Sinek avlıyor buralar... Eskiden böyle miydi mirim...
Çok içesim var çok :0:
Ney içesin var?
Sebep? Daha önce hiç içtin mi?
Bilmem birkaç gündür böyle içesim var :D Bi kere tadına bakmıştım çok acı gelince bir daha içmedim ama susuz içmiştim :D
Sen süt iç daha yaşın başın ne.
Aman Aygün aslan sütü esprisine hiç gireyim deme şimdi.:icon_smile:
Ağaç yaşken eğilir.:p
Yok Şemsi abi girmiycem ona :D
Messengerını açsana bi Aygün.
olum rakı içince bir bok olmuyor ne boyun uzuyor ne yaşın büyüyor. Aksine günaha giriyorsun eğer inanan biriysen. O yüzden senin canın başka şeyler istesin...
Canım bi şey istemesin içimdeki gariplik geçsin yeter.Nadiren böyle bi şeylik oluyo.(:
Sopa istiyorsun ozaman. Birine rica et dövüversin seni bir güzel.
Emre abi nasılsın inşallah? :)
İyiyim Şemsi sağolasın. Sen nasılsın?
Selam herkese.
Gereksiz insanlardan biri daha geldi. :D
Selam verdik alacaksın artık :p
Aleykümselam Roşşo. :D
Nassıl olsun be Şemsi her zamanki hallerim koşturup duruyorum iş okul hayat. :) haftanın 6 günü sabah 7 akşam 9 koşturuoruz bazı haftalar pazar günleri bana kalıyor o da ödevlerle geçiyor. :D Anlayacağın kafamı kaşıyacak vaktim yok derler ya aynen öyle. :)
Ama şikayet ediyor muyum? Asla. Çok şükür şu ortamda bir işim, okulum, iyi giden bir hayatım var. Allah bu günden aşağı etmesin. :)
Sen de ne var ne yok? Çince nasıl gidiyor?
Bi selam da ben sallayım belki alan olur.. :D
Gereksizler 2 oldu. :D
Aleyküm selam :D
Abi bugün kendimi gereksiz hissediyordum.. Ama yüzüme vurulması çok ağır geldi.. :uzgun:
hemşo sağol.. :D
Bizde öyle net dobra her şey. :D
Bir insan parası olmadığı halde neden zaten gelen ayın 7sini beklemeden gereksiz harcamalar yapar.. Gereksizlik ötesi.. :D
Abi çok ta dobra olma ya :D
Allah daim etsin abi..:)
Çince iyi gidiyor şimdilik.Hocalarım memnunlar benden.Bende kendimden memnun sayılırım.Tek sorun düzenli bir şekilde çalışmamam.Çince'yi seçmemin sebeplerinden biriside düzenli çalışmak zorunda kalıp düzenli çalışma alışkanlığı kazanmayı umut etmemdi.İlk başkta iyi gibiydim bu konuda ama zaman geçtikçe (özellikle laptopumun gelmesiyle birlikte) düzen diye bir şey kalmadı.:icon_smile: Ucunu kaçırmadan takip ediyorum şimdilik..
Bir yerde ucu mutlaka kaçar Şemsi işini şansa bırakma. :)
Bizde öyle Oghuse işine geliyorsa. :p Gelmiyorsa sen bilirsin. :D
OOo EL Barto çok resmi gördüm sizi :D
Öyleyim bu günlerde nedense takım elbise bozdu beni. :D
Seni de göreceğiz Aygüncüğüm. :D
Takım elbisenin havası ayrı oluyor ama ben bi keresinde giymiştim, sonra giymedim.. :D
İşte o ucunun kaçacağını anladığım zamanlarda da baya asılıyorum.Biliyorum ucu kaçtımı toparlamasının çok zor olduğunu.:icon_smile: Ama haklısın kesinlikle.İnşallah şu 5 yıllık süreçte düzenli çalışma alışkanlığını kazanabilirim.Bugünün işini yarına bırakmamayı becerebilirim.:) Geçmişi tee 1.sınıfa dayanan bir rahatlık var.Kolay değil valla..:icon_smile:
Hadi bakalım inşallah Şemsi. :)
Mesela benim de haftaya yetişmesi gereken iki ödevim olmasına rağmen hala geyik yapıyorum burada. :D
Oğuz abi avatar Emre abiye mi :D
Töbe estağfirullah ne alakası var canım benim başkasına o :D
aramızada kalpsel bir bağ yok Oğuz ile.
Nasılsınız?