eger zlatan gelirse tüm dengeler değişir herkesi yener barca cok üst düzey bi oyuncu italya ligide gözden düşer zlatanında ayrılmasıyla birlikte zaten sürekli kan kaybediyolar
Printable View
eger zlatan gelirse tüm dengeler değişir herkesi yener barca cok üst düzey bi oyuncu italya ligide gözden düşer zlatanında ayrılmasıyla birlikte zaten sürekli kan kaybediyolar
Kendisinden nefret etsemde Barça'ya geldiğinde nefretim azalır.Eto'o'ya oranla çok daha üst düzey bir oyuncu bana göre.
Lucarelli'nin takıma dönmesi çok iyi oldu. Bu sene ligde bize büyük katkıları olacaktır.
Tüm taraflar içinde iyi bir takas oldu ...
Her gül kendi dalında büyür ...
Laporta tarafların anlaştığını transferin an meselesi olduğunu açıkladı.
La Gazzetta'ya göre Zlatan = Eto'o + 40 milyon + Hleb kiralık
zlatan iyi futbolcu da eto'o da armut değil yani. real'e sallayan kulübe bak, verdiklerine bak. komik.
Bu transferden en karlı çıkan takım İnter olmuş.
eto'o armut değilde seneye sözleşmesi bitiyor oyuncunun ve klüple dalga geçercesine sözleşmeye yanaşmıyor seneye bedavaya gidiyim milana bonservissiz çok fazla para alırım yıllık diye düşünüyor anlayacağın eto'odan barçaya hayır yok.benzemayı real aldı villayı satmıyorlar zlatandan başka alıncak kaç oyuncu var ki.hlebin barçaya katkısı 0 zaten.chelseanin carvalho deco artı 70 milyon euro teklifinden daha mantıklı bence.
Efsane futbolcu, efsana takım kısa bir aradan sonra tekrar bir araya geldi
http://4.bp.blogspot.com/_WehGX5zbMJ...li_300x300.jpg
Ibrahimovic'in fiziği çok yerinde, Eto'o ise son vuruşları çok iyi yapabiliyor. Inter için zor bir seçim olur ama işin ucunda birde Barcelona'dan gelen para var. 40 milyon euroydu sanırsam.
güzel para ama gecen sene 4-3-3un ileri üçlüsünü yazın deseler dünyada %80 messi-ronaldo-ibrahimovic derdi herhalde dünyanın en iyi 3 oyuncusundan birini verdiler yani yerini dolduracak seviyede oyuncu bulamayacakları için paranın bi anlamı yok bence.inter belki de tek süperstarını gönderdi dünyada da cok süperstar yok bu ara
Barca bu transferle Real Madrid'in transfer atağına güzel cevap vermiş oldu bence.Zaten transfere fazla ihtiyaçları yoktu.Eto'o nun yerine İbra'yı alarak güçlerine güç kattılar.Bende İbra'nın en iyi forvet olduğunu düşünenlerdenim.
Transfere İnter tarafından bakarsak onlar için her ne kadar İbra'yı kaybetmiş olsalarda kötü bir anlaşma değil.Karşılığında 2 tane iyi futbolcu ve hatrı sayılır para alıyorlar.
İbrahimovic'li Barcelona'yı hayal edemiyorum..
bir de şu var ama barçanın çok bilmiş başkanı realin transferlerde harcadıgı paralara verip veriştirmişti şimdi topla 40 milyon euro+etoyu hlepi hiç katmadan bile 70-75 milyon euro eder.Bence bu kadar büyük klüpleri yönetenler daha zeki açıklamalar yapmalı
Şemsi bende sana hiç katılmıyorum. Eto'o Barça'nın sistemine tam uyuyodu. İbrahimovic'in başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu transferde zaten İnter karlı şu anda. Hleb + 40 milyon € + Eto'o aldılar. Hem parayla transfer yapabilecekler hemde eksik yerlerine adam gelecek.
her ne kadar ibrahimoviç etodan daha iyi olsada barca genel anlamda kazık yemiş oldu kesinlikle bu transferi realin altında kalmamak için yaptılar
mourinho bi basın toplantısında şöyle demişti "biz takım olarak ibrahimoviçe aşığız" bari orta sahaya yeni bi aşık alsalar :D
Milan, Flamengolu defans oyuncusu Juan Maldonado ile ilgileniyor.
Milan Futbol Direktörü Ariedo Braida, bir süredir Brezilya'da ve sol bek oyuncusu Juan Maldonado için girişimlerde bulunuyor.
Genç oyuncu, Milan Teknik Direktörü Leonardo'nun dikkatini çekti ve İtalyan kulübü harekete geçti. Milannews'e göre, Flamengo ile görüşmeler iyi gidiyor.
Avrupa vatandaşı
Maldini'nin futbolu bırakmasından sonra iyi bir sol bek arayan Milano ekibi için, Avrupa Birliği pasaportu da bulunan Maldonado iyi bir tercih olabilir.
Orta saha arayışları sürüyor
Orta sahaya da takviye yapmak isteyen Milan, Sao Paolo'da forma giyen Hernanes ile ilgileniyor. Genç oyuncu Chelsea'ye gitme ihtimali süren Pirlo'nun yerine düşünülüyor.
Bende Fenerbahçeli Maldonado sandım. :D
maldonadonun her türlüsünden korkacan arkadas :D
Sazan 3'üm galiba :D
Sazan 4'üm :n:.
aynen sazan 5:D tam mılana kufur etmek uzereydım
7'de benim. Harbi harbi şok oldum:D
saymaya gerek yok kaç sazan olduğunu :D başlığın koyuluş amacı o zaten . gazetecilerin her zaman yaptığı .
konuya gelirsek adamı tanımıyorum ama ismi maldonado'ysa 5 kere düşüncen o adamı alırken :zuhaha
Benimde yazacağım mesaj "Milan istiyorsa bir bildiği vardır" dı :D
Sazan 10# :p
Sazan 11:D
Bende sazanım ama; kaçıncı olduğumu saymadım. :)
Maldonado isminde ki bütün futbolculara karşıyım...
13 :)
Düşündüm acaba bedava adam, rotasyona iyidir falan filan diye mi alıyolar :D