O Muzu çikolata ile birleştirince çok güzel oluyor. :)
Printable View
O Muzu çikolata ile birleştirince çok güzel oluyor. :)
Aslında o içecek sayılmaz en azından ben kafama dikmiyorum onu :D meyveleri bandırıp bandırıp yiyosun işte :zuhaha
http://img.blogcu.com/uploads/oyhanbildirki_cay.jpg
Çayınız Buyrun :icon_cool: :D
Şöyle Boğaz' karşı... Ne demiş ünlü düşünür Demet Akalın sevgilimi koluma takarım Bebek'de üç beş tur atarım. Olmadı birde sinema yaparım...
cafede işler fesat gibi uğrayan yok zavallı yere saatlerdir
Merhaba beyler..
Yarın dershane başlıyor, ÖSS stresi de peşine başlıyor. Ramazan'dan sonra da bilgisayar gidecek evden. Son günlerimi yaşıyorum forumda.. :D
Benim dersane salı günü başladı.
Ben Erzurum FEM'deyim, yarın sınav ile başlıyor dershane. Şimdiden eski konuları geçiriyorum sırayla, belki yıl içinde kolayca hatırlayabilirim diye..
Siz takılın öss felan oh be iki yıldır çektim eziyet. Birde lise 2 de gittim. Toplam üç yıl... :) Ohh be darısı başınıza umarım girersiniz üniversiteye...
Ben 6. sınıftan itibaren dershanedeyim. OKS'de 468 puan alıp, Erzurum Fen Lisesi'ni tercih ettim..
3 yıl lisede gittim dershaneye, bu yıl son yılım. Herşeyi bu yıl bitiriyorum, tek derdim dersler olacak. İnşallah ilk yıldan gireceğim üniversiteye..
Teşekkürler Batuhan. Sana da hayırlı olsun.. :)
Eyvallah sen benim Derhsane kariyerimi bilmiyorsun.FM'de Geçmiş'e bakar gibi bende de bakabiliyorsun. :D
2003-Anafen & Dilko
2004-Anafen
2005-Dilko
2006-MEF(Artık kapandı keşke kapanmasa ne güzel anılarım olmuştu ilk kez orada aşık olduğumu anladım halada aşığım.:))
2007-Fen Bilimleri Merkezi
2008-Fen Bilimleri Merkezi
Buraya verdiğim para ile Türkiye'nin İMF'ye olan borcu ödenir. :)
Kuşluktada işler fesat :D açıl bari :) :n:
Slm GuŞLuK..
Merhaba ...
Herkese merhaba.
(o) kimse yokmu :D
ben varım eralp olur mu:D
@ galatasaray12 beni adam yerine koymadın galiba :)
Ne alakası var yahu :D sırf (o) koyabilmek için kimse yokmu dedim :zuhaha
Nabacaksın bu sallantı şeyi :D (o)
SeLam kuşLuk.:)
Selam garydelgadov.İsim neydi bu arada garydelgadov diye hitap etmeyelim sana :)
Ben Oğuzhan hocam.:)
durumlarınız ne?
Memnun oldum Oğuzcan ben de Fırat.
Msnimde en az 10-15 kişi olurdu bu saatte şu anda çevrimiçi sayısı ; 0 :(
Valla benim durum tatilin son 20 gününü doyasıya yaşamaya çalışıyor diye yorumlanabilir:D
:n: Merak etme Oğuzcan bu duyduğun tereddütün aynısı bende de oluyor. :)
Gerekli ortam Tabi ki oluyor ne demek ;;)
yaşayın yaşayın değerini bilin bu günlerin ben de 11'e geçcem bu sene neler olcak bakalım:D